اخذ شهروندی کانادا

35

اخذ شهروندی کانادا

اخذ شهروندی کانادا به دلیل مزایای شهروندی کانادا آرزوی بسیاری از افراد است. کانادا کشوری با اقتصاد پویا، سطح بالای رفاه زندگی و طبیعتی بکر است.

این کشور به دلایل متعددی از جمله دارا بودن بازار کار عالی و دانشگاه های مطرح در جهان مقصدی محبوب برای زندگی و مهاجرت به کانادا بدل شده است.

در این مقاله ما روند و شرایط صلاحیت مورد نیاز برای اخذ شهروندی کانادا را برای شما شرح خواهیم داد.

چگونه واجد شرایط اخذ شهروندی کانادا شوم؟

تمامی شرایطی که باعث میشود شما برای اخذ شهروندی کانادا واجد شرایط باشید شامل موارد زیر است:

  • وضعیت اقامت دائم
  • مدت زمانی که در کانادا زندگی کرده اید
  • صورتحساب های مالیات درآمد
  • توانایی های زبان
  • دانش شما از قوانین کانادا
  • ممنوعیت ها

وضعیت اقامت دائم برای اخذ شهروندی کانادا

جدا از سن شما، اگر برای اخذ شهروندی کانادا اقدام می کنید باید دارای موارد زیر باشید:

  • وضعیت اقامت دائم
  • فاقد بخش خالی مربوط به اقامت دائم

اقامت دائم شما نباید دارای ابهام باشد. این امر به این معنی است که شما نباید تحت نظارت برای مهاجرت یا کلاهبرداری باشید. همچنین نباید دارای درخواستی از سوی مقامات کانادایی برای ترک کانادا باشد.

مدت زمانی که در کانادا زندگی کرده اید

بدون در نظر گرفتن سن، شما باید در خاک کانادا به طور فیزیکی حضور داشته باشید. این حضور فیزیکی باید حداقل ۱۰۹۵ روز در طی پنج سال باشد.

شما می توانید زمان سپری شده در کانادا را به عنوان مقیم موقت طی کنید. هر روز اقامت شما در کانادا به عنوان مقیم موقت یک نصفه روز به حساب خواهد آمد.

مقیم موقت برای اخذ شهروندی کانادا شامل اجازه قانونی برای ورود یا ماندن در کانادا است.

مقیم های موقت به عنوان توریست، دانشجو، کارگر و دارندگان مجوز اقامت موقت هستند.

این موارد شامل افراد زیر ۱۸ سال نمی شود. والد این افراد زیر ۱۸ سال میتوانند برای اخذ شهروندی کانادا از سمت آن ها اقدام کنند.

 توانایی های زبان مورد نیاز برای اخذ شهروندی کانادا

توانایی های زبان مورد نیاز برای اخذ شهروندی کانادا

کانادا دو زبان رسمی دارد : فرانسه و انگلیسی. برای اخذ شهروندی کانادا شما باید نشان دهید توانایی صحبت کردن و شنیدن در یکی از این دو زبان را دارید.

این به معنی این است گه شما باید بتوانید:

  • در مکالمات روزمره با موضوعات عمومی مشارکت داشته باشید.
  • سوالات و مسیرهای ساده را درک کنید.
  • از گرامر پایه ای استفاده کنید.
  • نشان دهید که کلمات و اصطلاحات عمومی برای پاسخ به سوالات و وصف حال خود را دارید.

در صورتی که سن شما بین ۱۸ تا ۵۴ سال است، باید نشان دهید توانایی های گفتاری و شنیداری انگلیسی یا فرانسه با حداق مدرک CLB/NCLC 4 را دارید.

توجه داشته باشید این امر شامل افراد زیر ۱۸ سال سن نمی شود.

شناخت شما از کانادا برای اخذ شهروندی این کشور

برای اینکه واجد صلاحیت اخذ شهروندی کانادا باشید، باید آزمونی راجع به دانش مورد نیاز باشید. لازم است تا شما سوالاتی در رابطه با ارزش ها، تاریخ، سمبل ها، حقوق و مسئولیت های کانادا را پاسخ دهید.

توجه داشته باشید این امر شامل افراد زیر ۱۸ سال سن نمی شود.

ممنوعیت ها برای گرفتن شهروندی کانادا

اگر شما چه در کانادا و چه در خارج از کانادا جرمی مرتکب شده اید، این امکان وجود دارد که صلاحیت اخذ شهروندی کانادا در مدتی را نداشته باشید.

این موضوع شامل مواردی است که اگر شما:

  • در حال گذراندن دوران محکومیت خود در خارج از کانادا هستید.
  • در حال گذراندن دوره زندان یا عفو مشروط در کانادا هستید.
  • تحت اتهامی دادگاهی در داخل یا خارج از کانادا باشید.
  • در طول ۴ سال قبل از اقدام برای اخذ شهروندی کانادا در داخل یا خارج از کانادا متهم شده باشید.
توجه: زمان سپری شده در زندان و عفو مشروط شامل مدت زمان زندگی در کانادا نخواهد شد.

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ شهروندی کانادا دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.