اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج

15

اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج

اگر همسر یا پدر و یا مادر شما شهروند نیوزیلند است و یا قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق کار را دارد، شما هم امکان ملحق شدن به او را خواهید داشت. برای اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج شما را دعوت به مطالعه ادامه مقاله می نماییم.
بسته به اینکه شخص حامی شما که در نیوزیلند است شهروند باشد یا ویزای کارداشته باشد، شما هم شرایط متفاوتی خواهید داشت.
توجه داشته باشید برای فرزندان شرایط ویژه ای وجود دارد که در مقاله مهاجرت به نیوزیلند در بخش مهاجرت خانوادگی ذکر شده است.

اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج – همسر یا والدین شهروند نیوزیلند

این نوع ویزا برای شما مناسب است اگر همسر یا والدین شما شهروند یا مقیم نیوزیلند باشند، شما نیز می توانید همراه آن ها زندگی کنید.

اگر درخواست شما مورد قبول واقع شود، شما می توانید در نیوزیلند اقامت داشته باشید و به صورت نامحدود مشغول به کار و یا تحصیل شوید.

مواردی که شما را برای اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج با شهروند یا مقیم نیوزیلند واجد صلاحیت می کند:

  • شما باید با همسر خود حداقل ۱۲ ماه زندگی کرده باشید .
  • همسر شما باید درخواست ویزای شما را حمایت کند.
  • اگر وضعیت اقامت همسر شما بر اساس اقامت استرالیایی وی است، او باید در در نیوزیلند زندگی کن.
  • شما می توانید بدون محدودیت زمانی در نیوزیلند اقامت داشته باشید.

همراه با اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج شما می توانید فرزند زیر ۲۴ سال خود را نیز با خود پیوست کنید.

همچنین شما می توانید مستقیما برای اقامت دائم نیوزیلند اقدام کنید. در صورتی که با همسر خود حداقل ۵ سال در خارج از نیوزیلند زندگی کرده باشید.

بعد از این ویزا شما می توانید با اقامت مداوم در نیوزیلند اقامت دائم و در نهایت شهروندی این کشور را اخذ نمایید.

برای ثبت درخواست این ویزا محدودیت زمانی وجود ندارد و شما می توانید در هر زمانی اقدام کنید.

در نظر داشته باشید فرزندان شهروند یا مقیم نیوزیلند فقط در صورتی می توانند به نیوزیلند مهاجرت کنند که زیر ۲۴ سال باشند و از نظر مالی وابسته باشند.

اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج – همسر یا والدین با ویزای کار نیوزیلند

اگر همسر شما مقیم یا شهروند نیوزیلند است و شما می خواهید اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج به قصد کار بروید. شما باید شرایط زیر را داشته باشید :

  • شما باید همراه همسر خود در یک رابطه واقعی و خالصانه باشید.
  • همسر شما باید درخواست ویزای شما را حمایت کند.
  • همسر شما باید تمام طول مدتی که شما قصداقامت در نیوزیلند را دارید در این کشور زندگی کند.

اینکه شما چه مدتحق ماندن در نیوزیلند را دارید بستگی به طول مدت ازدواج شما دارد.

اگر حداقل یک شال است که شما ازدواج کرده اید، می توانید دو سال در نیوزیلند اقامت داشته باشید.

در غیر این صورت اگر طئل دوره ازدواج شما کمتر از یک سال باشد شما تنها حق یک سال اقامت موقت در نیوزیلند را خواهید داشت.

شما می توانید همراه همسر خود به نیوزیلند بروید، در نیوزیلند کار کنید و تا سه ماه مشغول به تحصیل شوید.

همچنین اقادام برای درخواست این ویزا هیچ گونه محدودیت زمانی ندارد و شما می توانید در هر زمان برای اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج اقدام نمایید.

چطور برای اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای نیوزیلند از طریق ازدواج را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.