اقامت دائم کانادا پس از تحصیل

15

اقامت دائم کانادا پس از تحصیل

شما می توانید بعد از کسب مدرک عالیه خود از یکی از دانشگاه های کانادا، اجازه اقامت دائم کانادا پس از تحصیل در کانادا و یا ویزای کار کانادا را دریافت کنید.

کانادا از آنجا که اقتصاد پیشرفته ای دارد و جزء کشور هایی با سطح رفاه اجتماعی بالایی برخوردارند است، مقصدی محبوب برای متقاضیان زندگی بهتر مبدل شده است.

اقامت دائم کانادا پس از تحصیل – ویزای کار موقت

به منظور کار در کانادا شما به یک مجوز کار احتیاج دارید. تجربه کاری ای که در کانادا به دست می آورید، می تواند در اخذ اقامت دائم کانادا به شما کمک کند .

سه نوع ویزای کار موقت برای اقامت دائم کانادا پس از تحصیل موجود است.

  • مجوز کار با تحصیلات عالیه (Post-graduation Work Program (PGWP
  • مجوز کاری باز open work permit
  • مجوز کاری بسته (کارفرما مشخص) employer-specific work permit

اگر شما در طول دوره ی تحصیل خود تجربه کانادایی کسب کنید، شما قادر خواهید بود تا برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید. این روشی فوق العاده برای متقاضیانی است که تمایل به کسب اقامت دائم کانادا پس از تحصیل در کانادا دارند.

شما می توانید با بررسی جدول زیر صلاحیت خود برای اقامت دائم کانادا پس از تحصیل را ارزیابی کنید. اما قبل از آن لازم است تا شما معنی برخی از اصطلاحات این جدول را بدایند.

 (Canadian Language Benchmark (CLB

مدرک زبان clb چیست ؟ CLB  استاندارد کانادایی برای تشریح، اندازه گیری و تشخیص مهارت های زبانی مهاجران بزرگسال و مهاجران آینده که قصد زندگی و کار در کانادا یا اقدام برای اقامت دائم کانادا پس از تحصیل را دارند، است.

The Niveaux de compétence linguistique canadiens مختص ارزیابی توانایی های زبان فرانسوی است.

این تست شامل ۴ مهارت زبانی است:

  • نوشتن Writing
  • خواندن Reading
  • گوش دادن Listening
  • صحبت کردن Speaking

کد طبقه بندی مشاغل کانادا National Occupation Classification (NOC) Code

کد طبقه بندی مشاغل کانادا

NOC لیستی از تمامی مشاغل موجود در بازار کار کانادایی است. این لیست هر شغل را براساس نوع مهارت و سطح مهارتی، شرح می دهد. برای اهداف مهاجرتی، مشاغل زبر گروه های اصلی هستند:

  • نوع مهارتی ۰ (صفر): مشاغل مدیریتی
  • سطح مهارتی A: مشاغل تخصصی که عموما نیازمند مدرک دانشگاهی هستند
  • سطح مهارتی B: مشاغل تکنیکی و حرفه فنی که عموما نیازمند دیپلم کالج یا مدرک کار آموزی هستند.
  • سطح مهارتی C: مشاغل متوسط که عموما نیازمد مدرک دبیرستان و یا آموزش مختص شغل هستند.
  • سطح مهارتی D: مشاغل کارگری که نیازمند آموزش در حین شغل هستند.
ضوابط صلاحیتتجربه کاناداییکارگر ماهر فدرالکارگر ماهر مشاغل فنیمهاجرت استانیبرنامه مهاجرتی پایلوت استانهای آتلانتیک
توانایی زبانتوانایی قوی در زبان انگلیسی یا فرانسه

(CLB 7 اگر شغل شما جزء دسته NOC 0,A

CLB 5 اگر شغل شما جزء دسته NOC B است.)

توانایی قوی در زبان انگلیسی یا فرانسه

(CLB 7)

توانایی قوی در زبان انگلیسی یا فرانسه

(CLB 5 برای صحبت کردن و شنیدن)

CLB 4 برای خواندن و نوشتن )

توانایی قوی در زبان های انگلیسی یا فرانسه (در نواحی مختلف متفاوت است.)توانایی قوی در زبان انگلیسی یا فرانسه

(CLB 4)

نوع تجربه کاریتجربه کار کانادایی در یکی از دسته های NOC :

  • ۰
  • A
  • B
تجربه در مشاغل دسته NOC

  • ۰
  • A
  • B
تجربه در گروه مشاغل فنی دسته ی NOC Bبستگی به ناحیه دارد، ولی شامل مشاغل دسته های NOC 0,A,B C, D می شود.الزامی نیست.
میزان تجربه کاری۱۲ ماه ( یا ترکیبی از کار تمام وقت و پاره وقت)۱ سال به طور مداوم ( یا ترکیبی از کار تمام وقت و پاره وقت۲ سال در طول ۵ سال گذشتهبستگی به ناحیه دارد.الزامی نیست.
پیشنهاد شغلیالزامی نیست، ولی می توانید با داشتن پیشنهاد کاری معتبر امتیاز اضافه کسب کنید.الزامی نیست، ولی می توانید با داشتن پیشنهاد کاری معتبر امتیاز اضافه کسب کنید.الزامی است:

  • پیشنهاد کاری تمام وقت برای مجموع زمان حداقل یکسال یا
  • مدرکی در اثبات بر داشتن توانایی های حرفه و فنی از یکی از نواحی یا استان های کانادا
بستگی به ناحیه دارد.الزامی است. پیشنهاد کاری باید :

تحصیلاتالزامی نیست، ولی تحصیلات کانادایی شما امتیاز اضافه محسوب می شود.تحصیلات دبیرستانی الزامی است، ولی تحصیلات دانشگاهی امتیاز اضافه محسوب می شود.الزامی نیست، ولی تحصیلات کانادایی شما امتیاز اضافه محسوب می شود.بستگی به ناحیه دارد.شما باید از یک نهاد آموزشی دولتی در ناحیه آتلانتیک فارغ التحصیل شده باشید. دوره تحصیل شما باید حداقل دو ساله بوده باشد.
سایر مواردناموجودناموجودناموجودناموجودباید دارای پیشنهاد کاری از یک کارفرما در حوزه ی آتلانتیک داشته باشید

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای توریستی کانادا دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد. مرکز مشاوره حقوق ایران با وجود وکلا و مشاورین مجرب با افتخار در خدمت شما است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.