تحصیل در فنلاند

16

تحصیل در فنلاند – مهاجرت تحصیلی به فنلاند

آیا قصد تحصیل در فنلاند را دارید؟ شرایط مهاجرت تحصیلی به فنلاند را می دانید؟

در این مقاله ما به شما تمامی این موارد را شرح خواهیم داد.

تحصیل در فنلاند یکی از روش های مهاجرت به فنلاند است. فنلاند با داشتن آمار جرایم کم، یکی از ایمن ترین کشور های کل دنیا به شمار می آید.

همچنین فنلاند از معروف ترین کشور های دارای دانشگاه های معتبر و مطرح در دنیا است.

شما می توانید در صورت تمایل بعد از تحصیل در دانشگاه های فنلاند به راحتی مشغول به کار شوید و پس از مدت ۵ سال زندگی در فنلاند شهروندی این کشور را اخذ کنید.

اگر شما مجوز اقامت ندارید، می توانید حداکثر تا ۹۰ روز در فنلاند بمانید و درس بخوانید.

البته ماندن کمتر از ۹۰ روز برای ایرانیان عزیز نیز نیازمند اخذ ویزا است.

شرایط شهریه دانشگاه ها برای تحصیل در فنلاند

مهاجرت تحصیلی به فنلاند ممکن است در نظر شما پرهزینه به حساب بیاید. ولی مدرک و سطح تحصیل شما با ایران غیر قابل مقایسه است.

  • دانشگاه های دولتی در فنلاند به دو دسته دانشگاه ها و دانشگاه های علوم کاربردی تقسیم می شوند.

هر دوی آن ها برای دانشجویانی که از حوزه اتحاده اروپا می آیند رایگان هستند.

مراکز تحصیلات عالیه در فنلاند برای دانشجویانی که از خارج از اروپا می آیند شهریه قائل می شود.

اگرچه برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند باید شهریه پرداخت کنند.

حداقل شهریه مشخص شده توسط دولت فنلاندی حدود ۱,۵۰۰ یورو در سال است. این مبلغ برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس است.

اگرچه بسیاری از برنامه های تحصیلی شهریه ای بیشتر از این مقدار دریافت می کنند.

شهریه در دانشگاه های دولتی فنلاند بین ۱۰,۰۰۰ تا ۲۵,۰۰۰ یورو در سال است. که البته دانشگاه هلسینکی گران ترین در بین بقیه محسوب می شود.

دانشگاه های خصوصی معمولا هزینه بیشتری دریافت می کنند.

تمامی دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در فنلاند به زبان های فنلاندی یا سوئدی را داشته باشند، می توانند به صورت رایگان در فنلاند مشغول به تحصیل شوند.

هزینه های زندگی در فنلاند

اگر شما هم از دسته متقاضیان مهاجرت تحصیلی به فنلاند هستید، نیاز دارید تا راجع به هزینه های زندگی در فنلاند مطلع باشید.

تا بتوانید آگاهانه اقدام به تحصیل در فنلاند کنید.

میانگین هزینه های زندگی برای یک نفر از حداقل ۸۰۰ تا ۱۳۰۰ یورو در ماه است.

البته مشخصا این هزینه ها در هلسینکی بیشتر هم می شود.

در درخواست شما برای مهاجرت تحصیلی به فنلاند باید شواهدی دال بر داشتن توانایی پرداخت هزینه هایتان وجود داشته باشد.

تمکن مالی مورد نیاز مهاجرت تحصیلی به فنلاند

شما باید منابع مالی کافی خود در زمان مجوز اقامت خود را داشته باشید.

شما باید حداقل مبلغ ۵۶۰ یورو در ماه برای هزینه های زندگی و خوراک خود و سایر موارد را داشته باشید.

به عنوان مثال برای یک اقامت دو ساله در فنلاند شما باید مبلغ ۱۳,۴۴۰ یورو تمکن مالی داشته باشید.

در نتیجه به ازای هر سال که قصد تحصیل در فنلاند را دارید باید مبلغ ۶,۷۲۰ یورو تمکن مالی داشته باشید.

اگر مرکز آموزشی شما از نظر مالی شما را حمایت می کند و بورسیه تحصیلی دریافت کرده اید، می توانید با تمکن مالی کمتری وارد فنلاند شوید.

مجوز کار در حین تحصیل در فنلاند

مجوز کار در حین تحصیل در فنلاند

مجوز اقامت به شما اجازه کار بدون محدودیت می دهد در صورتی که کار شما مرتبط به رشته تحصیلیتان باشد.

در غیر این صورت به شما اجازه کار در فنلاند تا ۲۵ ساعت در هفته در حین ترم های تحصیلی را دارید.

این ۲۵ ساعت زمان تعیین شده ای در هر روز ندارد و تا زمانی که تایم کاری شما در هفته بیشتر از ۲۵ ساعت نباشد می توانید ساعات کاری منعطف داشته باشید.

همچنین در صورتی که مرکز آموزشی شما ساختاری را پیشنهاد ندهد شما می توانید بدون محدودیت در فنلاند مشغول به کار شوید.

دانشجویان در زمان تحصیل در فنلاند باید بیمه داشته باشند.

به عوان دانشجو، شما باید خودتان هزینه های درمانی خود را در فنلاند پرداخت کنید.

این بیمه شخصی که پوشش دهنده تمامی هزینه های دارویی و پزشکی شما است، برای اخذ مجوز اقامت در فنلاند ضروری است.

چطور برای مهاجرت به فنلاند اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در فنلاند را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.