تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم

17

تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم

تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم چه شرایطی دارد ؟

آیا شما هم متقاضی تحصیل در کانادا هستید؟

آیا تمایل دارید شانس خود را برای تحصیل در کانادا و ساختن رویایی بهتر امتحان کنید؟

کانادا با دارا بودن امکانات رفاهی و دانشگاه های معتبر در سطح جهانی مقصدی محبوب برای دانشجویان بدل گشته است.

شما حتی می توانید با در دست داشتن مدرک دیپلم برای کالج یا دانشگاه مورد نظر خود برای مقطع لیسانس اقدام کنید.

لطفا توجه داشته باشید که تمامی مبالغ به واحد دلار کانادا است.

استادی پرمیت برای تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم

استادی پرمیت یا مجوز تحصیل زمانی که شما پذیرش دانشگاه را کسب کنید به شما داده میشود. این مدرک نشان میدهد که شما در کانادا تحصیل و زندگی کنید.

برای تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم شما باید برای مقطع لیسانس اقدام کنید. از مزایای تحصیل در این مقطع، وفور و تعداد زیاد رشته های موجود است.

مرکز مشاوره حقوق ایران با آگاهی از بروزترین شرایط شما را در مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یاری می کند.

هزینه های تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم

شهریه تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم بین ۵٫۰۰۰$ تا ۲۵٫۰۰۰$ به طور سالانه وابسته به نوع رشته تحصیلی می تواند تغییر کند. به عنوان مثال رشته های پرطرفداری چون دندانپزشکی و دارو سازی مشخصا گران تر خواهند بود.

همچنین تمکن مالی شما باید شهریه یک سال شما و یک سال هزینه ی زندگی شما را پوشش دهد. هزینه ی زندگی هر شخص به طور متوسط حدود ۱۲٫۰۰۰$ تا ۱۳٫۰۰۰$ است.

همچنین شما نیاز خواهید داشت تا در زمان ورود به خاک کانادا این پول را تایید کنید و اگر بیشتر از مبلغی داشته باشید باید به آفیسر توضیح دهید.

هزینه های زندگی در کانادا با مدرک دیپلم

هزینه های زندگی شما برای تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم با توجه به استان، شهر و عادت های خرید متفاوت باشد. این هزینه بین ۶٫۰۰۰$ تا ۹٫۰۰۰$ خواهد بود.

همچنین در نظر داشته باشید که سالیانه باید مبلغ ۶۰۰$ برای بیمه سلامت بپردازید.

اجازه کار در کانادا

اگر شما تمایل دارید تا هزینه های زندگی خود برای تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم را تأمین کنید می توانید کار پاره وقت داشته باشید.

این کار می تواند تا به طور پاره وقت ۲۰ ساعت کار در هفته در طول دوره ی تحصیلی و یا  کار تمام وقت در طول تعطیلات تابستانی یا زمستانی بدون نیاز به مجوز کار باشد.

برای اینکه واجد شرایط باشید شما باید :

  • مجوز تحصیل یا استادی پرمیت معتبر داشته باشید.
  • دانشجوی تمام وقت باشید.
  • در یکی از مراکز عالی معتبر تایید شده designated learning institutionدر حال تحصیل در مقاطع دانشگاهی باشید.
  • یا در حال تحصیل در دوره های آکادمیک یا تخصصی که منجر به اخذ مدرک شود و حداقل طول دوره ۶ ماه باشد.

بورسیه تحصیلی کانادا

به منظور تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم شما در حین اخذ پذیرش باید به دنبال بورسیه تحصیلی کانادا باشید. شما به منظور اخذ بورسیه باید واجد شرایط آن باشید. از آنجا که بورسیه ها در هر زمان انواع و شرایط مختلفی دارند در صورتی که احساس نیاز به مشورت می کنید، می توانید با کارشناسان حرفه ای ما تماس بگیرید.

هزینه ی ویزا

هزینه ی اخذ مجوز تحصیل قابل تمدید ۱۵۰ $ است. این هزینه باید به سفارت کانادا پرداخت شود و غیر قابل عودت است.

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در مسیر مهاجرت همراهی و راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.