تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا

امروزه تعداد متقاضیان تحصیل در کانادا به دلیل رشد و پیشرفت اقتصادی و رفاه بالای زندگی رو به افزایش است.اگر شما قصد تحصیل در دوره های آموزشی که بیشتر از ۶ ماه به طول می انجامد را دارید و اگر شهروند کشورهایی هستید که به ویزا برای تحصیل در کانادا نیازمندند ،حتما باید برای مجوز تحصیل در کانادا و ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید.با داشتن پذیرش از مراکز معتبر آموزشی عالی (designated learning institutions (DLI برای مجوز تحصیل در کانادا اقدام کنید.

شما میتوانید با گرفتن بورس در مقطع تحصیلی مورد نظر خود به تحصیل رایگان در کانادا مشغول شوید. شهرهای مهم کانادا از جمله تورنتو، ونکوور، مونتریال، اتاوا و آلبرتا هستند که با برخورداری از دانشگاه ها و کالج های معتبر و مطرح مقصدی مناسب برای متقاضیان ادامه تحصیل در کانادا است. گرچه مهاجرت به کانادا شامل روش های دیگری مانند سرمایه گذاری در کانادا و ویزای کاری کانادا از طریق تخصص و مهارت میسر است.

مجوز تحصیل در کانادا و شرایط آن

مرکز مشاوره حقوق ایران با برخورداری از وکلا و مشاورین مجرب در زمینه ی مهاجرت، آگاهی از قوانین به روز و شرایط تحصیل در کانادا و اخذ اقامت کانادا شما را در راه محقق ساختن هدف هایتان یاری خواهد کرد. ما با ۱۰ سال سابقه در باب مهاجرت در آمریکا اکنون به ایران آمده ایم تا با استفاده از دانش و تجربه خود دست یاری برای هموطنان خود باشیم.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی درکانادا

مجوز تحصیل در کانادا یا اِستادی پِرمیت چیست؟

به منظور تحصیل در کانادا ، شما باید اجازه ی تحصیل در کانادا را اخذ نموده که با در دست داشتن این مجوز شما قادر به اخذ ویزای تحصیلی خواهید بود.مجوز تحصیلی ( اِستادی پرمیت ) کانادا در طول دوران اقامت شما معتبر خواهد بود. اگر طول دوره ی تحصیلی شما ۶ ماه یا کمتر باشد،شما میتوانید بدون اخذ ویزای تحصیلی در کانادا آموزش ببینید.

ناگفته نماند که اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا ، قبل از اینکه به کانادا بروید، ایده خوب و مناسبی است. تا اگر تمایل داشتید دوره ی تحصیلی دیگری را بگذرانید با مشکلی مواجه نشوید. درغیر این صورت شما مجبور به ترک خاک کانادا خواهید بود تا برای ویزای تحصیلی از کشور خود اقدام کنید.

تحصیل در کانادا یا اِستادی پِرمیت

 

با در دست داشتن ویزای تحصیلی ،در صورتی که دوره ی تحصیل شما همچنان ادامه دارد، شما میتوانید برای تمدید آن در خود خاک کانادا اقدام کنید. دانشجویان تمام وقتی که در دانشگاه ها و مراکز آموزشی در مقاطع تحصیلی بالا ثبت نام کرده اند مجاز به کار نیمه وقت در محوطه ی دانشگاه هستند. همچنین در مواردی شما قادر به کار در خارج از محوطه ی دانشگاه ، کارآموزی به عنوان بخشی از تحصیل خود، اقامت دائم کانادا و پیدا کردن کار بعد از فارق التحصیلی هستید.

مدت اعتبار مجوز تحصیل در کانادا ( استادی پِرمیت )

مجوز تحصیلی ( اِستادی پِرمیت ) معمولا ۹۰ روز بعلاوه مدت دوره ی تحصیل شما معتبر است. این زمان اضافه به شما امکان تمدید مجوز ، ترک خاک کانادا و یا درخواست برای ویزای دیگر را میدهد. اگر شما نتوانسته اید دوره ی تحصیلی خود را در مدت اعتبار مجوز به اتمام برسانید باید برای تمدید و افزایش اعتبار آن اقدام کنید. و اگر دوره ی تحصیل شما پیش از انقضای مجوز شما به پایان رسیده باشد، مجوز شما فقط تا ۹۰ روز پس از پایان دوره ی تحصیل شما معتبر خواهد بود. (زمان اضافه ی تحصیلی شما دیگر معتبر نخواهد بود.)

مجوز تحصیلی ویزا به حساب نمی آید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

قبل از اقدام برای اخذ ویزا به منظور تحصیل در کانادا لازم است برخی مدارک ترجمه شده و آماده باشند. این مدارک شامل:

  • نامه ادمیشن (پذیرش) از یکی از مراکز معتبر آموزشی ( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )
  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan
  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)
  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده ( اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.)
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  • نامه تمکن مالی
  • اسنادیکه نشان دهند شما از دارایی و توانایی مالی کافی برخوردارید.
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های تکمیل شده درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا
    1. ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)
    2. ۱۵۰ دلار برای ویزای متقضای اصلی و ۱۵۵ دلار برای همراه
    3. ۸۵ دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای ۱۴ سال
  • این هزینه ها که توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند غیر قابل عودت هستند.

نامه پذیرش مشروط برای تحصیل در کانادا

متقاضیانی که به صورت مشروط پذیرش گرفته اند یعنی در نامه ی پذیرش آن ها شرایطی برای ورود به دانشگاه و یا کالج مورد نظر وجود دارد ، باید به آفیسر اداره مهاجرت اثبات کنند که می توانند این شروط را محقق کنند. به عنوان مثال در صورتی که شرط ورود متقاضی به دانشگاه گذراندن دوره زبان در کانادا است او باید ثابت کند که برای این دوره برنامه ای در دانشگاه موجود است.

 

 

هزینه های تحصیل در کانادا

 

هزینه های تحصیل در کانادادر صورتی که مدت دوره ی تحصیلی متقاضی تحصیل در کانادا کمتر از یک سال است نیاز به مدرک برای تایید تمکن مالی در طول دوره تحصیلی است. و اگر دوره ی تحصیلی وی بیشتر از یک سال باشد فقط به تایید نامه تمکن مالی برای سال اول نیاز دارید. این مبلغ شهریه تحصیلی برای یکسال به همراه هزینه های زندگی در سال اول را از طریق حساب بانکی خود یا اسپانسر به سفارت ارائه دهد.تمکن مالی فکتور بسیار مهمی است که در صورت کافی نبودن توسط آفیسر در سفارت ، درخواست ویزای شما ریجکت خواهد شد.

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

در صورتی که درخواست شما برای اخذ ویزا مردود شود شما نامه ای دریافت خواهید کرد که دلیل مردودی درخواست شما را شرح خواهد داد.از جمله دلایل رایج ریجکت شدن ویزا موارد ذیل است:

  • عدم وجودیت منبع کافی مالی .
  • هدف از تحصیل نامشخص باشد یا دلایل برگشت به کشور از نظر آفیسر غیر قابل قبول باشد.
  • دوره ی تحصیلی مورد نظر
  • برنامه تحصیلی نامناسب
  • اشکال در تکمیل فرم های ویزا
اگر موفق به کسب ویزای تحصیلی خود نشده اید با مشاورین ما تماس بگیرید. ما با بررسی شرایط و مدارک شما در کمترین فرصت ممکن به شما در اخذ ویزا کمک خواهیم کرد.

کارهایی که لازم است قبل از سفر خود انجام دهید

  • تاییدیه نامه ادمیشن
  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • خرید بلیط (که عموما توصیه میشود رفت و برگشتی تهیه شود)
  • پیش بینی زمان پیکاپ از فرودگاه
  • به همراه داشتن پول نقد و رسیدی که نشان دهد در بانک کانادایی پول دارید.
  • محل اقامت خود را رزرو کنید.
  • وزن چمدان هایتان را چک کنید.
  • مدارک خود را مرتب کرده و نشانی خود را ثبت کرده تا در صورت مفقود شدن به شما ارسال شود: پاسپورت، بلیط ها، بیمه مسافرتی، نامه پذیرش از دانشگاه، نامه CAQ (برای استان کبک)، نامه ویزای کانادا، نامه بانکی که موجودی حساب شما را نشان دهد، نسخه برای هر دارویی که همراه دارید، کپی مدارک تحصیلی و اگر بیشتر از ۱۰ هزار دلار کانادا همراه خود میبرید باید محل کسب آن را اثبات کنید.
  • پس از ورود به کانادا بیمه درمانی خریداری کنید.شما میتوانید این بیمه را از مراکز خدمات دانشجویی و یا آژانس های بیمه تهیه کنید.

فهرست بازبینی مدارک قبل از ورود به کانادا

قبل از ورود به کانادا حتما تمامی مدارک خود را جهت اطمینان دوباره چک کنید. مطمئن شوید که تمام مدارکتان دارای اعتبار لازم و همراه شما باشند.زمان پرواز و مسیر ها و شماره ها راچک کنید.

• اعتبار پاسپورت خود را چک کنید.
• نامه ادمیشن (پذیرش)
• تاییدیه مجوز تحصیلی یا همان study permit
• ویزای کوتاه مدت که در پاسپورت مهر شده است
• نامه CAQ (متقاضیان کبک)
• پول یا رسیدی که نشان دهنده دارایی کافی شما باشد.همچنین توصیه می شود که ۵ هزار دلار نقد به همراه داشته باشید. در صورتی که بیشتر از ۱۰ هزار دلار همراه دارید باید به آفیسر در کانادا توضیح دهید.

اقدامات پس از ورود به کانادا

پس از ورود به کانادا ، شما اکنون در مسیر طی کردن گام های نهایی از مهاجرت به کانادا هستید.اگر در کانادا دچار شک فرهنگی شده اید ، نگران نباشید این امر کاملا طبیعی است.در صورت حاد بودن شرایط با ۹۱۱ تماس بگیرید.

  • افتتاح حساب بانکی
  • خریداری کردن بیمه خدمات درمانی
  • خریداری سیم کارت
  • آشنا شدن با مسیرهای رفت و آمد
  • مطالعه قوانین تمدید مجوز تحصیلی

چطور برای تحصیل در کانادا اقدام کنم ؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در کانادا را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.