روش های مهاجرت تحصیلی به آمریکا

۹

آمریکا با دارا بودن معتبر ترین دانشگاه های جهان مقصدی مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان به ادامه تحصیل شده است.
این ویزا به شما اجازه ی اقامت در آمریکا در مدت دوران تحصیل می دهد که شما را از مزایای زندگی درایالات متحده آمریکا بهره مند می کند. مهاجرت تحصیلی به آمریکا انواع مختلفی دارد که در مقاله مربوطه به طور کامل تشریح شده است.

ویزا O-1

ویزای O-1 نوعی ویزای غیر مهاجرتی است برای اشخاصی که دارای توانایی های خاص در زمینه های علوم، هنر، آموزش، تجارت، یا ورزشی و یا هر شخصی که سابقه دستاورد چشمگیری چه در سطح ملی چه در سطح بین المللی کسب کرده است.

ویزا L-1

ویزای L-1 دسته ای از انواع غیر مهاجرتی ویزای آمریکا است که کارفرما را قادر می سازدتا مدیر یا مسئول
اجرایی خود را از دفتر واقع در کشور مبدا به آمریکا منتقل کند.
همچنین این ویزا به کارفرما اجازه می دهد که مدیر یا مسئول اجرایی خود را به ایلات متحده آمریکا فرستاده
تا شرکت و دفتر جدید را در این کشور ثبت کند.
کارفرما باید از جانب کارمند خود این فرم درخواست را تکمیل کند و هزینه های آن را نیز پرداخت کند.

ویزا H-1B

ویزای H-1B یکی دیگر از انواع ویزای غیر مهاجرتی است که به شرکت های آمریکایی توانایی استخدام افراد تحصیل کرده در زمینه های تخصصی و تکنیکال مثل IT ،مالی ، حسابداری، معماری، مهندسی، ریاضیات، علوم، پزشکی و غیره اقدام می کند.

هر کدام از این عرصه های حرفه ای نیازمند حداقل مدرک لیسانس هستند. اگر مدرک لیسانس ندارید می توانید با سابقه کار مرتبط این امر را جایگزین کنید.

ویزا R

ویزای R نوعی ویزا است که به وزرای دینی اجازه اقامت موقت به منظور کار (بدون سود) پاره وقت (20 ساعت در هفته ) می دهد .

ویزای K-1 / نامزدی

ویزای نامزدی آمریکا نوعی ویزای غیر مهاجرت یاست که به افرادی که همسران آینده آن ها شهروند آمریکا هستند
این امکان را می دهد تا به مدت 90 روز به منظور برگزاری مراسم عروسی داده می شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت