مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

18

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

آمریکا همواره سرزمین تحقق رویاها و فرصت های ناب بسیاری از افراد بوده است. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری یکی از روش های اخذ اقامت این کشور خارق العاده است.

دولت آمریکا به اشخاص خارجی که مهاجران براساس اشتغال هستند، به طور قانونی به گرین کارت برای اقامت دائم می دهد.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱ میلیون دلار آمریکا به صورت فعالانه ( و یا ۵۰۰,۰۰۰ دلار آمریکا در محلی نیاز به اشتغال زایی) است.

سرمایه گذاری در آمریکا فرصتی فوق العاده برای اخذ اقامت دائم آمریکا برای شما و خانوادتان است.

بهترین گزینه های شما را برای سرمایه گذاری در آمریکا  در ادامه مقاله شرح داده خواهد شد.

  1. EB5 سرمایه گذاری منطقه ای

  • مزیت : کمترین مبلغ سرمایه گذاری ۵۰۰,۰۰۰$ برای اخذ گرین کارت و بدون نیاز به مشارکت فعالانه
  • عیب : سرمایه توسط شخص دیگری مدیریت می شود.

با سرمایه گذاری در یک مرکز منطقه ای تایید شده توسط دولت برای مدت حدودا ۵ سال شما امکان مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را خواهید داشت.

در حدود ۱۸ ماه شما به همراه خانوادتان می توانید با در دست داشتن گرین کارت به راحتی به آمریکا مهاجرت کنید.

شما می توانید در هر نقطه ای از آمریکا مشغول به کار و یا تحصیل شوید.

همچنین از دیگر ویژگی های بسیار خوب این برنامه عدم وجود محدودیت در تحصیلات، سن و سطح زبان است.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری به صورت غیر فعالانه اداره می شود.

این امر به این معنی خواهد بود که در مراکزی مثل هتل، مجموعه های اقامتی و یا برج دفتری سرمایه گذاری خواهد شد.

این پروژه باید ۱۰ کارمند آمریکایی یا بیشتر به مدت دو سال شغل ایجاد کند.

بعد از اینکه سرمایه گذاری در آمریکا انجام شد، شما می توانید برای گرین کارت آمریکا اقدام کنید.

در انتهای یک دوره پنج سال سرمایه اولیه شما بازگردانده می شود.

  1. EB5 سرمایه گذاری مستقیم
  • مزیت: اداره مستقیم و فعالانه سرمایه
  • عیب: مبلغ سرمایه بالا ( ۱ میلیون دلار آمریکا) و نیاز به مشارکت فعالانه
برای اخذ گرین کارت برای خود و خانوادتان، شما باید ۱ میلیون دلار آمریکا در تجارت خود سرمایه گذاری کنید و حداقل برای ۱۰ آمریکایی شغل ایجاد کنید.

مدت زمان بررسی این ویزا ۱۸ ماه است. اگرچه در صورتی که این ویزا را با با ویزای E-2 تلفیق کنید می توانید در مدت ۶ ماه وارد خاک آمریکا شوید.

بعد از اینکه دوره دو ساله اشتغال را به اتمام رساندید و سرمایه خود را به دست آوردید می توانید برای گرین کارت بدون شروط اقدام نمایید.

اگر شما در یک ناحیه با کمبود مشاغل بالا در آمریکا سرمایه گذاری کنید، می توانید با تنها ۵۰۰,۰۰۰ دلار آمریکا واجد شرایط شوید. این سرمایه گذاری می تواند در رستوران های زنجیره ای یا هتل ها باشد.

  1. تحویل گیرنده بین شرکتی Inter-corporate Transferee
  • مزیت : روشی ارزان برای اخذ گرین کارت
  • عیب : نیازمند شرکت حامی

اگر شما از شرکت خود در کشوری دیگر به آمریکا آمده اید به عنوان مدیر، یا مسئول اجرایی ممکن است شما بتوانید یک گرین کارت دریافت کنید.

از جمله شرایط این امر :

  • شما باید حداقل به مدت یک سال در سه سال گذشته در این شرکت کار کرده باشید.
  • سمت شغلی شما در آمریکا باید همانند شغل شما در کشور خودتان باشد.

زمان بررسی این روند به منظور اخذ گرین کارت ۱۸ ماه است.

آیا خانواده من می توانند همراه من به آمریکا بیایند؟

براساس تایید درخواست شما، همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال شما می توانند همراه شما برای اخذ گرین کارت اقدام کنند.

همانند شما آن ها نیز باید تمامی مراحل پرداخت هزینه ها، جمع آوری مدارک و آزمایشات پزشکی را انجام بدهند.

توجه داشته باشید که متقاضی اصلی باید قبل یا همزمان با اعضای خانواده خود (تنها دارندگان ویزا) وارد خاک آمریکا شود.

در این مسیر خطرات بسیاری متوجه شماست که ممکن است شما را برای درخواست گرین کارت غیرمقبول ارائه دهد.

پس در این مورد ریسک نکنید و با یک وکیل مجرب همواره در تعامل باشید.

چطور برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.