مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری

6

راه های مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری

در زیر مراحل عمومی برای اخذ مجوز اقامت و مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری را شرح می دهد در صورتی که شما صاحب کسب و کار هستید.

این مراحل دیدگاهی به طور کلی برای مهاجرت به ارمنستان را به شما می دهد.

در نظر داشته باشید که این مراحل در عمل ممکن است کمی متفاوت باشد.

۱- اخذ ویزای مهاجرت به ارمنستان

امکان ندارد که شما بتوانید از خارج از ارمنستان برای اخذ مجوز اقامت از طریق سفارت ارمنستان اقدام نمایند.

به بیانی دیگر شما باید به ارمنستان بروید.

توجه داشته باشید که ایرانیان گرامی ملزم به اخذ ویزا نیستند.

۲- بازدید از ارمنستان

زمان اقامت شما در ارمنستان عمدتا بستگی به شرایطـتان دارد.

گاهی یک روز اقامت در ارمنستان کفایت می کند ولی عموما باید برنامه ماندن در ارمنستان را برای حداقل دو هفته برنامه ریزی کنید.

۳- ثبت تجارت در ارمنستان

تجارت شما می تواند بعد از ورود شما به ارمنستان ثبت شده باشد. و یا اینکه با استفاد از وکیل حتی قبل از بازدیدتان از ارمنستان انجام شود.

فرم شراکت بر اساس ماهیت تجارت شما و شرایط ممکن است متفاوت باشد.

کسب و کار شما همچنین شماره هویت مالیاتی و تمبر دریافت می کند.

۴- افتتاح حساب

به عنوان ثبت تجارت حساب بانکی شما نیز می تواند قبل از ورود شما به ارمنستان از طریق وکیل افتتاح گردد.

این موضوع بسیار حائز اهمیت است که بررسی کنید که آیا بانک مورد نظر شما از افراد و یا ملیت هایی که در لیست سیاه قرار دارند (مثل ایران) اجتناب می کند یا خیر.

۵- محل دفتر

در عین اینکه خرید یا اجاره دفتری برای آغاز کار تجارت الزامی نیست، در بسیاری از موارد یک تجارت بدون وجود دفتر و مکانی مشخص نمی تواند آغز شود.

اگر ماهیت تجارت شما به گونه ای باشد که نیازی به مکان مشخصی نداشته باشد (مثل کار در اینترنت)  بنابراین شما احتیاجی به اجاره دفتری نخواهید داشت.

و افسر مهاجرتی مصاحبه (مرحله ۹ را مطالعه کنید) در محل اقامت شما انجام میدهد.

۶- آغاز به کار کسب و کار

برای اینکه برای مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری واجد شرایط باشید باید بعد از شروع کسب و کار خود اقدام به درخواست مجوز اقامت کنید.

به معنای دیگر شما باید ابتدا ثابت کنید که تجارتتان ثبت شده است ولی باید به مرحله اجرا برسد.

در این مرحله ما به شما برای اخذ مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری کمک خواهیم کرد تا پرونده ی قوی ارائه کنید.

۷- بررسی پزشکی

بررسی پزشکی باید توسط بیمارستانی در ارمنستان اخچام شود. این امر حدودا ۳۰ دقیقه زمان می برد و شامل گرفتن Xray است.

انجام آزمایش خون نیاز نیست.

۸- اقدام برای اقامت

درخواست شما می تواند از طریق وکیل تکمیل گردد. در حقیقت دیگر شما مجبور به سر و کله زدن با اداره مهاجرت نخواهید بود.

اگرچه شما باید به طور فیزیکی در خاک ارمنستان حضور داشته باشید. در طول زمانی که درخواست تکمیل می شود باید اصل پاسپورت ارائه شود و تحویل اداره مهاجرت گردد. (بلافاصله به شخص متقاضی پاسپورت برگردانده خواهد شد.)

همچنین در این مرحله باید هزینه های دولتی پرداخت شود. اگر ویزای معتبر داشته باشید می توانید برای مجوز اقامت اقدام نمایید .

افراد خارجی با سرمایه گذاری در اقتصاد ممکن است واجد شرایط یکی از انواع اقامت های زیر شود:

  • مجوز اقامت خاص که به صورت پاسپورت با اعتبار ۱۰ ساله صدر می شود.
  • مجوز اقامت دائم که به صورت کارت با اعتبار ۵ ساله صادر می شود.
  • مجوز اقامت دائم که به صورت کارت با اعتبار یک ساله صادر می شود.
مجوز اقامتموقت (کوتاه- مدتدائم (بلند- مدتپاسپورت ویژه
اعتباریک ساله،

قابل تمدید

پنج ساله،

قابل تمدید

ده ساله،

قابل تمدید

در اقتصاد، مسکن سرمایه گذاری کنید یا تجارت خود را آغاز کنید.
هزینه های دولت ۱۰۵,۰۰۰ درام ارمنستان۱۴۰,۰۰۰ درام ارمنستان۱۵۰,۰۰۰ درام ارمنستان
جدول زمانی۳۰ روز۶۰ روز
خانوادههمسر، والدین و فرزندانهمسر، والدین، فرزندان،خواهر، برادر، پدربزرگ،مادربزرگ و نوه
شهروندیبعد از سه سال

 

اگر شما بیشتر از حد اعتبار در ارمنستان بمانید ممکن است بتوانید بعد از پرداخت جریمه برای مجوز اقامت اقدام کنید.

عموما افسر امنیتی یک مصاحبه رو در رو در محل کسب و کار شما را بین ۵-۱۸ روز از تکمیل درخواست مجوز اقامت ترتیب خواهد داد.

این مصاحبه حدودا بین ۲۰ – ۳۰ دقیقه طول خواهد کشید که هدف آن این است که ثابت شود تحارت شما قانونی و در حال اجرا است.

در برخی موارد هم مصاحبه دومی از سوی دفتر مهاجرت ترتیب داده می شود.

۱۰-  کارت اقامت

مجوز اقامت شما به طور عادی در ۲۵ – ۴۰ روز تایید می شود.

که بعد  از آن شما می توانید مجوز اقامت خود را برای مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری از دفتر مهاجرت دریافت کنید.

حضور شما در این مرحله الزامی نیست و وکیل شما می تواند به جای شما مجوز اقامتتان را دریافت کند.

در حال حاضر مجوز اقامت به صورتی کارت کاغذی صادر می شود که شما می توانید آن را در پاسپورت خود نگهداری کیند.

۱۱-  اعضای خانواده

در حالی که امکان پیوست خانواده در حین درخواست برای مجوز اقامت ممکن است، عموما توصیه می شود که تا زمان تایید شدن مجوز اقامت صبر کنید.

اعضای خانواده با ارائه مدارکی دال بر ارتباط خانوادگی (مثل عقدنامه و مدرک تولد و سایر) ب صورت قانونی اقامت ارمنستان را دریافت کنند.

۱۲- ثبت آدرس

باید تا ۱۵ روز بعد از صدور مجوز اقامت در ارمنستان آدرس خود را در مرکز پلیس ناحیه مراجعه کنید. مدارک ملک برای اثبات آدرس را همراه داشته باشید.

آدرس شما بین ۵-۱۰ روز بعد تایید خواهد شد.

۱۳- SSN و دریافت گواهینامه رانندگی

بعد از آن نوبت دریافت کد اجتماعی امنیتی و گواهینامه است.

قانون از دفتر مهاجرت می خواهد که تصمیم به تایید یا رد درخواست شما تا ۳۰ روز بگیرد. این زمان به طور دقیق نیست. در برخی موارد تاییدیه در مدت ۲۵ روز صادر می شود. و دربرخی موارد تصمیم گیری بین ۳۵ تا ۴۰ روز یا حتی بیشتر ادامه خواد داشت.

چطور برای مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.