سند 203 برای اخذ ویزای مهاجرت به آمریکا

۶۵

1- دریافت ویزا برای مهاجرینی که تحت حمایت خانواده خود قرار دارند

آیا می دانید که تخصیص ویزای مهاجرت به آمریکا به مهاجرینی که تحت حمایت خانواده خود قرار دارند، چطور انجام می گیرد؟

برای مهاجرینی که تحت حمایت خانواده خود هستند و از این طریق می خواهند ویزا بگیرند، دریافت ویزای مهاجرت به آمریکا مطابق با شرایط زیر خواهد بود:

  • پسران و دختران مجرد و شهروند ایالات متحده:
    به پسران و دختران مجرد شهروند ایالات متحده آمریکا حداکثر 23400 عدد ویزا می تواند اختصاص پیدا کند.
  • همسران، پسران و دختران مجرد که ساکن دائمی ایالات متحده باشند:

(الف) همسر یا فرزند یک مهاجر که به طور قانونی برای اقامت دائم پذیرفته شده است.

(ب) به پسران یا دختران مجرد (نه فرزندان آنها) مهاجرینی که به طور قانونی برای اقامت دائم پذیرفته شده اند حداکثر 114200 عدد ویزای مهاجرت به آمریکا اختصاص می یابد.

  • پسران و دختران متاهل شهروند:
    به مهاجرین واجد شرایط که پسران یا دختران متاهل شهروند ایالات متحده آمریکا هستند، حداکثر 23،400 عدد ویزا اختصاص پیدا می کند.
  • برادران و خواهران شهروندان : مهاجرین واجد شرایط که برادران یا خواهران  یک شهروند ایالات متحده هستند حداقل باید 21 سال سن داشته باشند و به آنها حداکثر 65،000 عدد ویزای مهاجرت به آمریکا اختصاص می یابد.

 

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به مقاله شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی مراجعه نمایید.

 

سند 203 برا اخذ ویزای مهاجرت به آمریکا

 

2- دریافت ویزا برای مهاجرین از طریق اشتغال

 

شرایط اخذ ویزای مهاجرت به آمریکا برای مهاجرین از طریق اشتغال، به شرح ذیل می باشد:

  • اولویت کارگران

  • بیگانگان با توانایی فوق العاده

مهاجرینی که توانایی فوق العاده ای دارند، باید شرایط زیر را دارا باشند:

(1) این فرد باید توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، کسب و کار و یا ورزش داشته باشد. توانایی های او باید توسط مدارک ملی و بین المللی نمایش داده شوند و دستاوردهای این فرد در زمینه فعالیتش از طریق مستندات گسترده شناسایی شوند.
(2) این فرد باید به دنبال ورود به ایالات متحده برای ادامه فعالیت هایش در زمینه توانایی فوق العاده خود باشد.
(3) ورود این شخص به ایالات متحده باید به طور چشمگیری به نفع ایالات متحده باشد.

 

  • اساتید و محققان برجسته

  • مهاجرینی که جزو اساتید و محققان برجسته به شمار می آیند، باید حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشند:
  • فردی که در سطح بین المللی به عنوان یک فرد برجسته در یک زمینه علمی خاص شناخته شده باشد.
  • فردی که حداقل 3 سال تجربه در زمینه تدریس یا تحقیق در زمینه علوم دانشگاهی داشته باشد.
  • فردی که با هدف رسیدن به یکی از موارد زیر به دنبال ورود به ایالات متحده باشد:
    • برای کسب یک موقعیت علمی جهت تدریس در دانشگاه یا مؤسسات آموزش عالی
    • برای کسب یک موقعیت عالی جهت مدیریت تحقیقات در دانشگاه یا موسسه آموزش عالی
    • برای کسب یک موقعیت عالی برای انجام تحقیقات در یک دپارتمان، بخش یا موسسه از یک کارفرمای خصوصی در صورتی که دپارتمان، بخش یا موسسه حداقل 3 نفر را به صورت تمام وقت در فعالیت های پژوهشی استخدام کرده باشد و اسناد مستند شده را در زمینه دانشگاهی بدست آورده باشد.
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به مقاله انواع ویزای مهاجرتی آمریکا مراجعه نمایید.

3- دریافت ویزا برای مدیران و مدیرعاملان چند ملیتی

 

شرایط مدیران و مدیرعاملان چند ملیتی  برای اخذ ویزای مهاجرت به آمریکا در بندهای زیر توصیف شده اند:

  • فرد مورد نظر باید از 3 سال قبل از زمان درخواست برای پذیرش در ایالات متحده، حداقل به مدت یک سال توسط یک شرکت یا  سایر نهادقانونی استخدام شده باشد.
  • کسی که قبلاً در شرکتی مدیر یا مدیر عامل بوده است باید به ادامه خدمت نزد همان کارفرمای قبلی در شرکت تابعه یا وابسته به شرکت قبلی، در همان سمت پیشین خود فعالیت نماید. در واقع مدیران باید همچنان سمت خود را حفظ کنند و فقط برای اشتغال در کمپانی جدید که وابسته به کمپانی قبلی است، انتقالی بگیرند.

 

آیا قوانین ویزای مهاجرت به آمریکا برای شما گیج کننده و پیچیده است؟ نگران نباشید، مرکز مشاوره حقوق ایران آماده پاسخ گویی به هرگونه سوال و ابهام حقوقی شما درباره کلیه مباحث مهاجرت و همچنین چگونگی اخذ ویزای مهاجرت به آمریکا می باشد.

مهاجرت به آمریکا دیگر یک آرزو نیست

با ما تماس بگیرید تا وکیل قانونی ما شما را در باره این مباحث آگاه نماید.

تلفن تماس : ۰۲۱۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت