شرایط دریافت گرین کارت(Green Card) برای مهاجران ویژه

گرین کارت-کارت سبز

۱۴

گاهی اوقات قوانینی تصویب می شوند که گرین کارت یا کارت سبز را در دسترس  افرادی در موقعیت های خاص می­گذارند.
کارت­های سبز مهاجران خاص برای افراد زیر در دسترس هستند:

  • کارکنان سازمان های مذهبی شناخته شده
  • فارغ التحصیلان پزشکی خارجی که برای مدت طولانی در ایالات متحده زندگی میکردند.
  • کارکنان خارجی که قبلاً کارمند طولانی مدت دولت ایالات متحده بودند.
  • افسران بازنشسته یا کارمندان سازمان های بین المللی خاصی که مدت زمان مشخصی در ایالات متحده ساکن بودند
  • اتباع خارجی وابسته به دادگاه نوجوانان ایالات متحده
  • افرادی که به مدت 12 سال به طور شایسته در مورد وظیفه نظامی فعال ایالات متحده پس از 15 اکتبر 1978 خدمت کرده اند
  • کارکنان قراردادی کانال پاناما
  • کارکنان غیر نظامی ناتو
  • اشخاصی که به عنوان گوینده برای دفتر سخن پراکنی بین المللی ، هیأت رئیسه سخن‌ پراکنی یا هیأت کارفرمایان پخش (به انگلیسی: Broadcasting Board of Governors، به طور خلاصه شده BBG) کار می کنند.
  • افراد معروف و سلبریتی ها
  • نوابغ و مخترعان
    درباره گرین کارت لاتاری بیشتر بدانید

آیا فکر می کنید به کارشناس و وکیل نیاز دارید؟

اگر فکر می کنید ممکن است در یکی از دسته های مبهم تر قرار گیرید احتمالا می خواهید به دنبال کمک یک وکیل مهاجرت باشید.
وکیل مهاجرت شما را در مسیر درست و طی نمودن پروسه های عمدتا مشکل اداری کمک و هدایت می کند.

گرین کارت

بخوانید: تمدید گرین کارت باطل شده، کلیک کنید

ویژگی های کلیدی green card مبتنی بر مهاجر خاص

برای شما که واجد شرایط این گرین کارت هستید می توانید برخی از مزایا و محدودیت های آن را ببینید:

  • گرچه کارت سبزهای زیادی در این دسته موجود نیست و معیار های محدودی  وجود دارد که واجد شرایط آن باشید ولی در صورت تطابق ، شانس خوبی برای گرفتن green card یا کارت سبز دارید.
  • از green card فقط برای کار و اهداف سفر استفاده نمی کنید.شما باید در ایالات متحده زندگی کنید.
  • همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال به عنوان بستگان همراه محسوب شده و می توانند گرین کارت دریافت کنند.
  • اگر به هر دلیل از کارت سبز خود سو استفاده کنید ، کارت شما باطل خواهد شد.
    به عنوان مثال،  برای طولانی مدت در خارج از ایالات متحده زندگی کنیدو مرتکب جرمی شوید، و تغییر آدرس خود را به مقامات مهاجرت اطلاع ندهید.
    اما اگر موفق به حفظ کارت سبز تا پنج سال شوید می توانید برای شهروندی ایالت متحده درخواست دهید.

    شاید برای شما جالب باشد: انواع گرین کارت آمریکا، کلیک کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت