شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی

16

شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی

اگر شما هم عضوی از خانوادتان در آمریکا زندگی می کند ممکن است واجد شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی باشید. در این مقاله ما به تمامی نیازمندی ها و شرایط این امر خواهیم پرداخت.

شهروند آمریکا افرادی که از زمان در دست داشتن گرین کارت آن ها حداقل ۵ سال گذشته و سیتیزن آمریکا شده اند.

 محدوده اختیارات شهروندان آمریکایی و افراد دارای گرین کارت

شهروندان آمریکایی مجازند فرزندان خود و نامزد و همسر و… به طورکلی خانواده درجه یک خود رابه آمریکا منتقل کنند.

همچینن شهروندان آمریکا می توانند در انتخابات رئیس جمهوری شرکت کنند در صورتی که برای صاحبان گرین کارت محدودیت وجود دارد و نمی توانند در رای گیری مشارکت داشته باشند.

در مورد مهاجرت به آمریکا بیشتر بدانید.

مزایای مهاجرت خانوادگی

  • پیوند های خانوادگی ,تشکیل جوامع مهاجر را تسهیل می کنند .
  • این امر به نوبه خود محیطی پر بار برای توسعه کسب و کار را ارائه می کنند.
  • شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی به نسبت از سایر موارد آسان تر است.

ویزاهای مهاجرتی آمریکا از طریق خانواده

۱- خانواده درجه یک

خویشاوندان درجه یک شامل این دسته بندی می شوند :

  • IR-1 : همسر شهروند آمریکایی
  • IR-2 : فرزند مجرد زیر ۲۱ سال شهروند آمریکایی
  • IR-3: دختر یا پسری(یتیم) که به فرزندی یک شهروند آمریکایی در آمده در خارج از خاک آمریکا
  • IR-4: دختر یا پسری(یتیم) که به فرزندی یک شهروند آمریکایی در آمده در داخل خاک آمریکا
  • IR-5 : پدر ویا مادر یک شهروند آمریکایی که حداقل ۲۱ سال دارد.
 محدودیتی در تعداد ویزاهای صادر شده این دسته بندی در هر سال وجود ندارد.

۲- خانواده درجه دو

برای تعداد ویزاهای این گروه در هر سال محدودیت وجود دارد. برای این دسته بندی به ترتیب چهار اولویت وجود دارد:

  • اولویت اول (F1): فرزندان مجرد شهروندان امریکایی و فرزندان زیر ۲۱ سال آنها در صورت وجود.
  • اولویت دوم (F2): همسران، فرزندان زیر ۲۱ سال، و فرزندان مجرد ( ۲۱ ساله و بیشتر) دارندگان گرین کارت.
  • اولویت سوم(F3): دختر/پسر متاهل شهروند آمریکایی، به همراه خانواده درجه یک
  • اولویت چهارم (F4): خواهران و برادران شهروند آمریکایی، به همراه خانواده درجه یک با این شرط که شهروند آمریکایی حداقل ۲۱ سال داشته باشد.

از جمله شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی ارسال دعوتنامه است. هرچند امروزه ارسال دعوتنامه خویشاوندی برای مهاجرت به آمریکا کمی سختگیرانه تر شده ولی اخذ دعوتنامه برای مهاجرت به آمریکا از این طریق به طور کلی از روش های زیر امکان پذیر می باشد.

  1. مدارک کامل معرفی مهمان یا مهمانان( پاسپورت و…)
  2. اطلاعات تماس آن ها
  3. ۲ قطعه عکس با تصویر پس زمینه سفید
  4. گواهی اشتغال به کار و یا در صورت بازنشستگی گواهی بازنشستگی میهمان یا میهمانان
  5. فرم در خواست دعوت نامه توسط میزبان
  6. مدارک شناسایی میزبان
  7. مدارک بانکی میزبان

توجه داشته باشید که شخص اسپانسر مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی می شود باید حداقل ۲۱ سال سن داشته باشد.

شخص اسپانسر باید حتما اقامت دائم و یا شهروندی آمریکا را داشته باشد تا بتواند واجد شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی باشد.

آیا فکر می کنید که ممکن است واجد شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی باشید؟

شانس خود برای مهاجرت به آمریکا را از دست ندهید و همین امروز با وکلا و مشاورین حرفه ای ما تماس بگیرید.

این فرصت ممکن است فقط یک بار در زندگی شما اتفاق بیافتد. با ما همراه شوید تا شما را در رسیدن به رویای خود راهنمایی کنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.