شهروندی از طریق سرمایه گذاری

31

شهروندی از طریق سرمایه گذاری

آیا مایلید در کمترین زمان ممکن پاسپورت یک کشور خارجی را دریافت کنید؟می دانستید که تنها با سرمایه گذاری در برخی کشورهای خاص شما می توانید به راحتی شهروندی از طریق سرمایه گذاری را اخذ نمایید؟

افراد ثروتمند دیگر نه تنها هزینه های خود را صرف جت های شخصی، قایق ها و هتل ها می کنند بلکه پاسپورت دوم هم می گیرند.

طبق آمارگیری انجام شده ۸۹% مردم مایل به اخذ پاسپورت دوم هستند و بیشتر از ۳۴% مردم تمایل داشتند که از طریق سرمایه گذاری شهروندی کشور دوم را اخذ کنند.
حتی ۸۰٫۶۸% افراد آمارگیری شده حاضر بودند تا ۵ درصد از تمام حقوق سالیانه خود را اهدا و یا سرمایه گذاری کنند. (مبلغی بیشتر از هزینه ی ماهانه اجاره منزل خود)

خوشبختانه به گفته Associated Press خبر خوب اینجاست که کشورهایی هستند در حال حاضر امکان شهروندی از طریق سرمایه گذاری در تجارت، مسکن و یا فعالیت های دولتی میسر کرده است.

بعضی از این کشورها برنامه های شهروندی از طریق سرمایه گذاری را ارائه می دهند. جایی که شما علنا می توانید پاسپورت دوم خود را خریداری کنید.

این برنامه های شهروندی از طریق سرمایه گذاری از مبلغ حدودا ۲۰۰,۰۰۰$ آمریکایی آغاز می شود.

این برنامه ها عموما سرمایه گذاری در املاک و مسکن برای اخذ وضعیت ویژه که همراه با شهروندی و ملک در کشوری دیگر را شامل می شود.

سایر برنامه ها به شما اجازه اقامت را می دهند که قابل تمدید و تغییر به شهروندی است.

برای بسیاری از افراد ثروتمند داشتن پاسپورت دوم یا حتی سوم به منظور امکان سفر راحت تر بسیار حائز اهمیت است. اما برای برخی نمادی برای تجمل است مثل یک ماشین شیک.

در کنار تمام مزایای مسافرتی آن شما در نقاط مکختلف دنیا منزل خود را خواهید داشت. همچنین این برنامه ها به شما امکان می دهد تا مالیات ها را به آسانی مدیریت کنید.
شهروندی از طریق سرمایه گذاری و اخذ پاسپورت دوم علاوه بر تمامی موارد ذکر شده می تواند مالیات های شما را حتی از شرایط کنونی شما کمتر کند.
بر اساس آمار ها چینی ها بیشترین در دست دارندگان بازار شهروندی از طریق سرمایه گذاری هستند. بیشتر از ۱۰۰,۰۰۰ شخص چینی مبلغ حداقل ۲۴ میلیارد دلار آمریکا را آنهم تنها در دهه گذشته صرف برنامه های اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری هزینه کرده اند.

اگر چه باید توجه داشته باشید که سرمایه گذاری در هر کشوری به شما شهروندی این کشور را نخواهد داد و برنامه های سرمایه گذاری هر کشور با کشور دیگر متفاوت است.

شهروندی از طریق سرمایه گذاری برای همیشه است و از شما گرفته نخواهد شد مگر آنکه از روش های غیر قانونی افدام به اخذ آن کرده باشید. در ارتباط با این امر شما نیازمند مشورت با یک وکیل مجرب هستید.
در صورتی که در همین حین با تغییر قوانین اجازه اقامت ممکن است از شما گرفته شود اگر چه که این روشی مقرون به صرفه تر برای زندگی در کشوری دیگر است.

در همین حال ما اکنون به تمامی گزینه های موجود برای شما عزیزان می پردازیم. از طرق زیر شما می توانید یا شهروندی و یا اقامت طولانی مدت هر کدام از ۱۷ کشور با امکان شهروندی از طریق سرمایه گذاری را دریافت کنید.

توجه کنید که این کشور ها بر اساس کمترین تا بیشترین هزینه ترتیب بندی شده اند.

لطفا در نظر داشته باشید که تمامی مبالغ ذکر شده به دلار آمریکا است.

۱٫ تایلند اقامت ویژه با تنها ۱۵,۰۰۰$ آمریکا به مدت ۵ سال

 

 

 تایلند اقامت ویژه

دولت تایلند به افراد ثروتمند خارجی اجازه می دهد تا به ازای سالیانه حدود ۳,۰۰۰$ آمریکا در تایلند زندگی کنند.
برای شهروندی از طریق سرمایه گذاری در این کشور ۷ پکیج سرمایه گذاری قابل ارائه است.به منظور ۲۰ سال اقامت در تایلند شما تنها کافی است مبلغ ۶۰,۰۰۰USD همراه با ۶۰۰USD برای عضویت سالیانه بپردازید.

این عضویت به شما دسترسی VIP به ادارات دولتی در ارتباط با مهاجرت، گواهینامه رانندگی و مجوز های کاری می دهد. در کنار تمام این خدمات شما چکاپ سلامت سالیانه در یک بیمارستان خصوصی، خدمات ماساژ و سفر های گلف در سال خواهید داشت.

۲٫ لاتویا اقامت به مبلغ ۷۴,۰۰۰ USD

 

اقامت در لاتویا

پیش نیاز ها برای اقامت در لاتویا به شرح زیر است:

مبلغ حداقل ۳۲۷,۰۰۰USD برای مدت ۵ سال سرمایه گذاری شده در یک موسسه معتبر 

برای سرمایه گذاری یک شهروند خارجی باید مبلغ ۷۴,۰۰۰USD در سال اول و در سال بعد تنها مبلغ حدودا ۳۲,۰۰۰USD سرمایه گذاری کنید.

بعد از مدت ۵ سال اقامت در این کشور شما می توانید برای اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری اقدام نمایید.

صادقانه یکی از عیوب این برنامه این است که برای امتحان شهروندی شما باید به زبان لاتویایی مسلط باشید که زبان دشواری است.

۳٫سنت لوسیا اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری به مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ US$

اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری

در حال حاضر سه راه برای اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری در این کشور وجود دارد :

  1. اهدا مبلغی حدود ۱۰۰,۰۰۰US$ به فاند ملی این کشور
  2. سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰,۰۰۰$ در یکی از توسعه های املاک و مسکن مورد تایید
  3. سرمایه گذاری به مبلغ ۳٫۵ میلیون دلار در یکی از تشکیلات تجاری مورد تایید

۴٫ دومینیکا اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری به مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ USD

یک شهروند دومینیکا می تواند بدون نیاز به اخذ ویزا به ۱۱۰ کشور به راحتی مسافرت کند.

برای شهروندی از طریق سرمایه گذاری دو گزینه پیش روی شماست:

  • اهدا ۱۰۰,۰۰۰$ به فاند ملی تنها برای شخص متقاضی و یا ۲۰۰,۰۰۰$ برای یک خانواده چهارنفره
  • سرمایه گذاری در املاک به مبلغ ۲۰۰,۰۰۰$

۵٫ مالت (Malta) شهروندی از طریق سرمایه گذاری به مبلغ ۱۵۰,۰۰۰$

سرمایه گذاری در مالت

در حال حاضر گزینه های موجود برای سرمایه گذاری در مالت به صورت زیر است:

  1. تعهد غیر قابل عودت برای توسعه ملی مالت به مبلغ حدودا ۷۴۳,۰۰۰US$
  2. سرمایه گذاری به مبلغ ۴۰۰,۰۰۰US$ در املاک و مسکن یا حداقل قرارداد اجاره به مبلغ ۱۸,۲۰۰$ که به مدت پنج سال نگه داری می شود.
  3. خرید سرمایه دولتی به مبلغ حدودا ۱۷۲,۰۰۰$ بلوکه شده به مدت پنج سال

۶٫ گرنادا شهروندی از طریق سرمایه گذاری با مبلغ ۲۰۰,۰۰۰$

اخذ شهروندی گرنادا

دو راه برای اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری در گرنادا وجود دارد:

اهدا ۲۰۰,۰۰۰$ به فاند گرنادا

و یا سرمایه گذاری در مسکن به مبلغ حداقل ۳۵۰,۰۰۰$

۷٫سنت کیتس و نویس شهروندی از طریق سرمایه گذاری از مبلغ ۲۵۰,۰۰۰$

اخذ شهروندی سنت کیتس و نویس

دریافت شهروندی این کشور از سال ۲۰۰۹ که سفر به اروپا بدون نیاز به ویزا را برای شهروندان این کشور آزاد شد بسیار مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفت.

گزینه های شما برای شهروندی از طریق سرمایه گذاری:

سرمایه گذاری در مسکن به مبلغ ۴۰۰,۰۰۰$ نگه داری شده برای ۵ سال

سرمایه گذاری غیر قابل عودت به حداقل مبلغ ۲۵۰,۰۰۰$ در صنعت شکر (مبلغ سرمایه بستگی به تعداد اعضای خانوادتان دارد)

۱۰٫ یونان اجازه اقامت تنها با سرمایه گذاری ۲۵۰,۰۰۰$

اقامت دائم یونان

به منظور اخذ اقامت یونان شما نیاز به سرمایه گذاری مبلغی حدود ۲۸۶٫۰۰۰ $ در املاک یونانی خواهید داشت.

توجه داشته باشید که این برنامه ای با کمترین هزینه برای اقامت در اروپا است.

<id=”9-antigua-and-barbuda-citizenship-from-250000-192782-9″ class=”slide” data-slide-number=”9″ data-slide-anchor=”#9-antigua-and-barbuda-citizenship-from-250000-192782-9″ data-slide-title=”9. Antigua and Barbuda — Citizenship from $250,000 (£۱۹۲,۷۸۲).” data-slide=”” data-e2e-name=”slide-9″>

۹٫ آنتیگوآ و باربودا $۲۵۰,۰۰۰

سه راه برای اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری در آنتیگوآ و باربودا دارید :

  • سرمایه گذاری در مسکن حداقل به مبلغ ۴۰۰٫۰۰۰$
  • اهدا ۲۵۰٫۰۰۰$ برای توسعه ملی
  • سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون دلار در یک تجارت نو پا

۸٫ پرتغال برنامه گلدن ویزا شروع سرمایه گذاری از ۴۰۰٫۰۰۰$

برنامه گلدن ویزا پرتغالی یکی از روش های مهاجرت به پرتغال است که به اشخاص غیر اروپایی مجوز اقامت معتبر به سرعت می دهد.
این ویزا به مدت یک سال دارای اعتبار خواهد بود. پس از آن دو بار در دوره های دو ساله قابل تمدید است.
شخص متقاضی و افراد خانواده اش می توانند برای اخذ پاسپورت پرتغالی بعد از ۶ سال از اقامت دائم اقدام کنند.
گزینه های شما :
سرمایه گذاری در تجارت های کوچک و یا متوسط به مبلغ ۵۷۲٫۰۰۰$
خرید ملک به ارزش حداقل ۴۰۰٫۰۰۰$
ایجاد حداقل ۱۰ موقعیت شغلی در پرتغال

۷٫ ایالات متحده آمریکا اقامت با ۵۰۰٫۰۰۰$

تنها در دهه گذشته چینی ها تا ۷۵‎٪ ویزاهای صادر شده برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را دریافت کرده اند.
طبق گزارشات در این مدت آمریکا حداقل ۷.۷ میلیون دلار از چینی ها دریافت کرده و ۴۰٫۰۰۰ ویزا برای سرمایه گذاران چینی و اعضای خانوادشان صادر شده است.
لطفا برای اطلاعات بیشتر به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

۶٫ اسپانیا گلدن ویزا شروع قیمت از ۵۷۲٫۰۰۰$

اسپانیا برنامه ویزای طلایی دارد که نهایتا تبدیل به شهروندی می شود.
شما باید حداقل ۵۷۲٫۰۰۰$ در املاک سرمایه گذاری کنید. سپس بعد از پنج سال شخص متقاضی اقامت دائم اسپانیا را اخذ می کند. در نهایت بعد از ده سال می تواند درخواست شهروندی اسپانیا را بدهد.

۵٫ بلغارستان اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۵۸۵٫۰۰۰ $

برای سرمایه گذاری در بلغارستان شما دو انتخاب خواهید داشت:
گزینه اول این است که شما ۵۸۵٫۰۰۰$ در یک نهاد دولتی با ضمانت کامل به مدت پنج سال سرمایه گذاری می کنید.
این سرمایه در پایان دوره پنج ساله به شما باز گردانده خواهد شد.
گزینه دوم که سریع تر است شامل انجام چهار مرحله است:
سرمایه گذاری به ارزش ۵۸۵٫۰۰۰$ در نهادی مورد تایید دولت
سرمایه گذاری ۵۸۵٫۰۰۰ $ دیگر در سال بعد
یک سال اقامت دائم
نگه داشتن یرمایه تا دو سال بعد از تایید شهروندی

۴٫ کانادا شهروندی از ۸۰۰٫۰۰۰ $

در اواخر دهه ۸۰ میلادی کانادا برنامه مهاجرت سرمایه گذار فدرال کانادایی که البته یکی از محبوب ترین ها بود را خاتمه داد.
هنوز اما برخی استان ها از جمله کبک برنامه های کوچک سرمایه گذاری خود را ادامه داده اند.
برای این که واجد شرایط باشید باید:
متقاضیان شهروندی از طریق سرمایه گذاری باید در دوره چهار ساله حداقل سه سال در خاک کانادا حضور داشته باشند.
متقاضیان باید ارزش خالصی حداقل حدودا ۱.۲ میلیون دلار به صورت قانونی به دست آورده باشند.
متقاضیان باید دارای حداقل ۳ سال تجربه کاری در زمینه منابع انسانی،مالی، برنامه ریزی و مدیریت عمومی داشته باشند.
متقاضیان باید دلیل مبنی بر تقاضای حضور خود در استان کبک را ذکر کنند همراه با قراردادی برای سرمایه گذاری ۸۰۰٫۰۰۰$

۳٫ استرالیا دریافت اقامت شروع مبلغ از ۱٫۱ میلیون دلار

استرالیا یک برنامه اقامت طولانی مدت برای تبدیل شدن به شهروندی دارد.
اگر چه جز کشور های گران به حساب می آید.
شما نیازمند:
ارزش خالص شخصی ۲.۲۵ میلیون دلار
سرمایه گذاری به ارزش ۱٫۱ میلیون دلار که موجب سود دهی در اقتصاد استرالیا شود.

۲٫ قبرس شهروندی از طریق سرمایه گذاری

قبرس در لیست گران ترین شهروندی از طریق سرمایه گذاری در جایگاه دوم قرار دارد.
به این صورت که:
سرمایه گذاری در مسکن به ارزش حدودا ۲٫۲۸۵٫۰۰۰$
سرمایه گذاری حداقل ۵۷۲٫۰۰۰$ و مالکیت ملک شخصی در قبرس به حداقل ارزش ۱٫۷۱۴٫۰۰۰$

۱۷٫ نیوزیلند اخذ اقامت به مبلغ ۲ میلیون دلار آمریکا

یکی از روش های مهاجرت به نیوزیلند سرمایه گذاری در این کشور است که اکنون گران ترین برنامه سرمایه گذاری است.

سرمایه گذاری به مبلغ حدودا ۲ میلیون دلار آمریکا برای بیشتر از ۴ سال

و یا سرمایه گذاری به مبلغ ۶٫۷ میلیون دلار آمریکا برای بیشتر از سه سال

اگر برای برنامه ۴ ساله اقدام می کنید باید سه سال حداقل سابقه تجارت داشته باشید.

حالا ممکن است که براتون سوال پیش آمده باشد که چطوربرای شهروندی از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید؟

همیشه افرادی متقلب و کلاهبردار وجود داشته و دارند اما پیدا کردن شخصی که حقیقتا وکیل مهاجرت باشد دیگر مشکل نیست.

ما مفتخریم با داشتن ده سال سابقه کار در آمریکا اکنون که به ایران آمده ایم تا به هموطنان خود در زمینه مهاجرت کمک کنیم.

برای تعیین وقت مشاوره با وکلای مجرب ما می توانید همین امروز با ما تماس بگیرید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.