مدارک لازم برای اکسپرس اینتری

83

مدارک لازم برای اکسپرس اینتری

اگر شما هم از متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری هستید، نیاز خواهید داشت تا مدارک لازم برای اکسپرس اینتری را بدانید.

همانطور که احتمالا می دانید اکسپرس اینتری به عنوان روشی سریع برای مهاجرت به کانادا شناخته شده است.

در این مقاله ما مدارک لازم برای اکسپرس اینتری برای هر برنامه را به طور خلاصه بررسی خواهیم کرد.

قبل از شروع باید بدانید که سطح NOC شغل شما چیست به این منظور به مقاله لیست مشاغل کانادا مراجعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با طبقه بندی مشاغل کانادا مقاله مربوطه را مطالعه بفرمایید.

مدارک لازم برای اکسپرس اینتری برنامه کارگر ماهر فدرال Federal Skilled Worker Program

برنامه کارگر ماهر فدرال مختص اشخاص با NOC مشاغل صفر،A  و B باشد. حداقل مدرک زبان مورد نیاز انگلیسی در این برنامه CLB 7 است.

به علاوه داشتن مدرک زبان فرانسه نیز امتیاز اضافه محسوب خواهد شد. برای این برنامه حداقل یک سال تجربه کاری در ۱۰ سال گذشته نیاز است.

داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی نیز امتیاز حساب می شود ولی الزامی نیست.

حداقل تحصیلات در مدارک مورد نیاز تحصیلات دبیرستان و دیپلم است. و مدارک تحصیلی بالاتر باعث کسب امتیاز بیشتر می شود.

مدارک لازم برای اکسپرس اینتری برنامه کارگر ماهر مشاغل فنی Federal Skilled Trades Program

این برنامه مختص افراد با مشاغل دسته ی B است که نیازمند حداقل دو سال سابقه کار تمام وقت در طی ۵ سال گذشته است. این کار باید به صورت تمام وقت باشد یا معادل دو سال به صورت پاره وقت محاسبه گردد.

حداقل مدارک لازم برای اکسپرس اینتری در این بخش برای مدارک زبان CLB 5 برای دو مهارت گوش کردن و صحبت کردن، CLB4 برای خواندن و نوشتن است.

داشتن پیشنهاد کاری از جمله مدارک لازم برای اکسپرس اینتری است. یک کارفرمای کانادایی باید به شما پیشنهاد کاری تمام وقت برای یک دوره ی یکساله کاری داده باشد.

حداقل تحصیلاتی به عنوان مدارک لازم برای اکسپرس اینتری تعریف نشده است و الزامی نیست.

مدارک لازم برای اکسپرس اینتری مهاجرت استانی کانادا  Provincial Nominee Program (PNP)

این برنامه همانطور که از اسم آن مشخص است شما درخواست مهاجرتی خود را به استان یا قلمرو ارائه می دهید. هر استان و قلمرو شرایط متفاوتی دارد که متناسب با آن مدارک لازم برای اکسپرس اینتری نیز مختلف خواهد بود. زمانی که شما درخواست خود را در پروفایل تکمیل کردید برخی نواحی از آن جمعیت اشخاص مورد نیاز بازار کار استان خود را انتهاب میکنند. به جز استان کبک که برنامه کارگر ماهر انتخاب شده کبک را دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید امروز با ما تماس گرفته تا با کارشناسان ما مشورت کنید.

مدارک لازم برای اکسپرس اینتری تجربه کانادایی Canadian Experience Class

این برنامه مناسب اشخاصی است که سابقا تجربه ی کاری در کانادا را داشته باشند. تجربه ی کاری در یکی از دسته های کاری NOC صفر، A و B است.

حداقل مدارک لازم برای اکسپرس اینتری در زمینه تجربه ی کاری یک سال است که باید در طی سه سال گذشته کسب شده باشد. این شغل باید تمام وقت بوده یا معادل آن به صورت پاره وقت محاسبه شود.

مدارک لازم برای اکسپرس اینتری در بخش زبان باید حداقل CLB 7 (اگر جز مشاغل دسته صفر و یا A باشد) یا CLB 5 (اگر جز مشاغل دسته B است) می باشد.

لازم به ذکر است که داشتن پیشنهاد کاری در این برنامه جز مدارک لازم برای اکسپرس اینتری نیست.

همچنین در این برنامه حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز نیست و بدون داشتن آن هم شما می توانید برای این برنامه اقدام کنید.

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بورسیه تحصیلی کانادا دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در مسیر مهاجرت همراهی و راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.