مزایای ویزای کار E-2 چیست؟

1

چرا باید ویزای کار E-2 را به گرین کارت EB-5 ترجیح دهید؟

ویزای کار آمریکا را  می توان در چند دسته مورد بررسی قرار دادکه ویزای کار E-2  یکی از انواع ویزای کار می باشد.

در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی تفاوت های بین ویزای کار E-2 و  گرین کارت EB5 بپردازیم تا متوجه شوید که به چه علت ویزای کار E-2 ممکن است انتخاب بهتری برای شما به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار در آمریکا باشد.

ویزای کار E-2

معایب گرین کارت EB-5

  • پیشرفت آهسته مراحل: روند دریافت گرین کارت EB-5 دو سال یا بیشتر به طول می انجامد و حتی در مواردی بعضی از متقاضیان (مانند چینی ها) هفت یا هشت سال عقب افتاده اند.
  • سرمایه گذاری: سرمایه ای در حدود ۵۰۰۰۰۰ دلار آمریکا برای پروژه های مرکز منطقه ای و ۱ میلیون دلار آمریکا برای سرمایه گذاری مستقیم مورد نیاز است.
  • پروژه های شخص ثالث مرکز منطقه ای نیازمند ارزیابی شدید و تأیید صلاحیت و اعتبار آزمایی فرد است. علاوه بر این کنترلی بر صندوق های سرمایه گذاری وجود ندارد و به همین دلیل خطر از دست دادن سرمایه افراد را تهدید می کند.
  • متقاضیان می بایست اقامتگاه و محل سکونت خود را حفظ کنند و قوانین در این زمینه سفت و سخت و غیر قابل انعطاف هستند.
  • انتظار برای موافقت با مهاجرت متقاضیان بیشتر از دو سال به طول می انجامد و حتی ممکن است به مدت هفت یا هشت سال به تعویق بیفتد.
  • هزینه ها در این روش بالا و چیزی در حدود ۵۰۰۰۰ تا ۷۰۰۰۰ دلار آمریکا یا بیشتر است.
  • ممکن است به دلیل دید و قضاوت منفی از سوی مشاوران و راه اندازان امور، آنها تقاضای دست مزد زیاد و قابل ملاحظه ای از سرمایه گذاران در ازای یافتن راهی برای دریافت گرین کارت EB-5 داشته باشند؛ همچنین بر درآمد سرمایه گذاران در سراسر دنیا مالیات اعمال می شود.
  • تشریفات اداری در این روش زیاد و دست و پا گیر است و قوانین سفت و سخت اجرا می شوند.

مزایای گرین کارت EB-5

  •  به افراد اجازه اقامت دائم داده می شود.
  • نیازی به کار کردن نیست.
  • زمان تمدید کارت های اقامت دائم هر ده سال یک بار است.
  • متقاضی در دراز مدت یقیناً حق شهروندی را به دست می آورد.

 

معایب ویزای کار E-2

  • کار کردن الزامی است. تنها سرمایه گذاری کافی نیست و علاوه بر این فرد باید قادر به صحبت کردن به زبان انگلیسی باشد.
  • حضور مهاجر سرمایه گذار در آمریکا به موفقیت کسب و کار و تجارت وی بستگی دارد- کار کردن الزامی است.
  • نیاز است که هر ۵ سال یا بیشتر ویزا تمدید شود.
  • هیچ تضمینی برای گرفتن گرین کارت و شهروندی آمریکا وجود ندارد.

مزایای ویزای کار E-2

  • انجام سریع روند مهاجرت به آمریکا در طول تنها چند ماه.
  • سرمایه گذاری در حدود ۲۰۰۰۰۰ دلار یا کمتر بسته به نوع کسب و کار فرد.
  • سرمایه های سپرده شده برای کسب و کار سرمایه گذار کنترل می شود و اعتبار سنجی و ارزیابی صلاحیت در این روش کمتر سخت گیرانه و دست و پا گیر است.
  • سهولت در سفر- نگرانی کمتر در مورد حفظ محل سکونت و حضور فیزیکی.
  • صدور اجازه کار سریع و عدم محدودیت در اشتغال همسر و تحصیل فرزندان.
  • صرف هزینه ای اندک در حدود ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ دلار آمریکا.
  • بهره مند شدن از مزایای مالیاتی. اگر فرد بیشتر از ۱۲۲ روز در سال در آمریکا حضور نداشته باشد، نیازی به پرداخت مالیات بر درآمد در سراسر دنیا ندارد.
  • تشریفات اداری کمتر. قوانین در مواجهه با سرمایه گذار منعطف تر هستند.

 

اگر شما در کشورهایی مانند چین، نیجریه، لبنان، عربستان سعودی، دبی، امارات متحده عربی، عراق، سوریه و یا افغانستان زندگی می کنید، برای دریافت ویزای کار E-2 چه کاری می توانید انجام دهید؟

اگر شما شهروند کشوری باشید که طرف معاهده با ایالات متحده امریکا نباشد، در این صورت درخواست شهروندی از طریق سرمایه گذاری در گرانادا و کشورهای حوزه دریای کارائیب می تواند برای شما راه گشا باشد.

زیرا این مناطق طرف معاهده با آمریکا هستند و شما با دردست داشتن پاسپورت این کشورها واجد شرایط دریافت ویزای کار E-2 کشور آمریکا خواهید بود.

اکنون چین را به عنوان یک مثال در این زمینه درنظر بگیرید.

نکته اول:

   شهروندان چینی برای اخذ گرین کارت EB-5 اقامت دائم در ایالات متحده آمریکا باید ۵ سال یا بیشتر منتظر بمانند.

نکته دوم:

   شهروندان چینی با وضعیت EB-5 باید برای درآمد در سراسر جهان مالیات بپردازند.

نکته سوم:

   شهروندان چینی به دلیل عدم هم پیمان بودن کشورشان با ایالات متحده، واجد شرایط دریافت ویزای کار E-2 نیستند.

اقدام به مهاجرت از طریق گرانادا

گام اول:
شهروندان چینی با پرداخت ۲۰۰۰۰۰ دلار به علاوه ۱۲ هفته حضور در گرانادا، شهروندی گرانادا را دریافت می کنند.
گام دوم:
شهروندان چینی که اقامت گرانادا را دریافت کرده اند، با پرداخت ۲۰۰۰۰۰ دلار و دو ماه اقامت در ایالات متحده، قادر به دریافت ویزای کار (E-2) به مدت ۵ سال خواهند بود.

خلاصه کلام:
شهروندان چینی که اکنون شهروند گرانادا محسوب می شوند می توانند در کمتر از شش ماه ویزای کار E-2 را دریافت کنند.

مزایا:

  • اجازه کار و زندگی در هر نقطه از ایالات متحده آمریکا.
  • اجازه تحصیل فرزندان در مدارس دولتی محلی آمریکا و دریافت کمک هزینه تحصیلی.
  • انعطاف پذیری مجدد: زمان مورد نیاز برای متقاضی اصلی در ایالات متحده آمریکا برخلاف روش اقامت دائم EB-5 حداکثر شش ماه است.
  • اگر دارنده اصلی ویزای کار E-2 بیشتر از ۱۲۲ روز در آمریکا حضور فیزیکی نداشته باشد، از مالیات بر درآمد در سراسر جهان معاف می شود.
  • مطابق قانون پرداخت ها، کل هزینه ها و پرداخت ها در حدود ۷۵۰۰۰ دلار آمریکا است.

معایب:

  • دولت چین اجازه تابعیت دوگانه را صادر نمی کند.

نیازمند اطلاعات بیشتر در  مورد انواع ویزای کار آمریکا هستید؟

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر یا رزرو وقت مشاوره با وکیل، هم اکنون با ما تماس بگیرید تا شانس مهاجرت به آمریکا را از دست ندهید.

به کمک یک وکیل زبده شما می توانید از مراحل اخذ ویزای کار E-2 به راحتی عبور کنید و نگران ممنوعیت های ایجاد شده از سوی دولت آمریکا هم نباشید.

منبع: forbes

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.