مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج
۳۱

مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج یعنی اعطای ویزای ازدواج و سپس تابعیت سایر کشورها به هر فردی که با یک تبعه آن کشور ازدواج کرده است.در بعضی کشورهای قدرتمند نظیرآمریکا,انگلیس و اتریش مهاجرت از طریق ازدواج به صورت کامل و شفاف تدوین شده است.

اگر شما قصد مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را دارید باید با شخصی که دارای گرین کارت امریکا و یا شهروند امریکا باشد و در آنجا کارو زندگی میکند ازدواج کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج به گونه ای میباشد که مرد وظیفه دارد تا 3 سال تمامی هزینه های زندگی همسر خود را بپردازد چنانچه بنا به هر دلیلی پس از گذشت دو سال ازدواج انها در حالت موقت به سر ببرد به گونه ای که بعد از دوسال طلاق بگیرند اقامت متقاضی باطل میشود.

نکته قابل توجه این است که برای مهاجرت از طریق ازدواج تمامی مدارک پیش از دریافت ویزا چک میشود و چنانچه از صحت ان اطمینان پیدا نکنند ویزای ازدواج به متقاضی تعلق نمیگیرد.

برای مهاجرت از طریق ازدواج,ازدواج متقاضی باید حتما ثبت شده باشد به این منظور هرگونه ازدواج ثبت شده در کشوری حتی غیابی موثق میباشد و همسر فرد باید بتواند ثابت کند که توانایی تامین زندگی زوج را دارد و متقاضی باید حداقل مدرک زبان A1را داشته باشد.

درمورد وکیل مهاجرت بدانید

فرایند مهاجرت از طریق ازدواج

برای مهاجرت از طریق ازدواج ابتدا باید ازدواج به صورت رسمی صورت بگیرد سپس برای مهاجرت به سفارت مراجعه کنید و باارائه مدارک مربوطه درخواست ویزای کشور مورد نر را بنمایید.

پس از تایید مدارکه مربوطه و توان مالی همسر ویزای ازدواج برای فرد متقاضی صادرمیگردد ,اعتبار این ویزا یک ساله و قابل تمدید خواهد بود پس از گذشت حداقل سه سال و تمدید ویزای ازدواج متقاضی میتواند درخواست اخذ تابعیت بدهد .

مدارک لازم برای مهاجرت از طریق ازدواج

  • مدارک ازدواج
  • مدرک شغلی همسر تبعه(با در آمد نسبتا بالا)
  • مدرک A1 زبان
  • کارت پایان خدمت مرد
  • کپی از تمام صفحات پاسپورت
  • کپی از PRشخص اسپانسر
  • شناسنامه طرفین و….

مزایای مهاجرت از طریق ازدواج

  1. هزیه پایین
  2. اجازه اشتغال تمام وقت
  3. برخورداری از حقوق مساوی با شهروندان اتحادیه اروپا
  4. قطعی بودن تابعیت پس از گذشت دوره تابعیت (حداقل 3 سال)

برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج فرم های مختلفی وجوددارد که باتوجه به شرایط شما باید پرشود برای هرفرد 4 فرم وجود دارد که اطلاعات شخصی و خانواده و نحوه اشنایی و غیزه را مورد سوال قرار میدهد به عنوان مثال:

  • فرم تایید ازدواج و انتشار آن:(Form l-130)
  • فرم دریافت گرین کارت :(form l-485 or form DS-260)

تمامی شرایط و راهنمایی های مورد نیاز برای مهاجرت از طریق ازدواج در فرم هایی نظیر فرم های گفته شده وجود دارد .

نکته قابل توجه برای مهاجرت از طریق ازدواج این است که هرکشور شرایط و ضوابط مخصوص به خود را دارد و شما باید با توجه به شرایط کشور مربوطه اقدام بفرمایید.

به عنوان نمونه:

مهاجرت از طریق ازدواج
مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

برای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج باید بدانیم که همسری که در کانادا زندگی میکند به عنوان اسپانسر برای مهاجرت فرد دوم محسوب میشود و فرد اسپانسربرای مهاجرت از طریق ازدواج باید صلاحیت های خاصی داشته باشد از جمله:

  • شهروند کانادا یا مقیم دائم آن کشور باشد.
  • حداقل 18 سال داشته باشد.
  • در زمان ازدواج همسر دیگری نداشته باشد.
  • در کانادا یا اطراف ان به جرائم جنسی,تهدید,جرائم علیه اشخاص و خشونت علیه خانواده محکوم نشده باشد.
  • شخص اسپانسر بخاطر تعهدات اسپانسری خود بدهکار دولت کانادا نباشد.
  • باید به دولت کانادا و شخص اسپانسر شونده امضاء و تعهد دهد که تا سه سال شریک زندگی خود را حمایت مالی میکند.

شرایط شخص اسپانسرشونده:

  • حداقل 16 سال داشته باشد
  • باتوجه به تعهدات بیان شده تمام تلاش خود را برای به دست اوردن توانایی مالی انجام دهد.

به عنوان نکته آخر موارد شک برانگیز برای مهاجرت از طریق ازدواج میتوان به اختلاف سنی زیاد,تفاوت زبان ,تفاوت در دین و …اشاره نمود که باعث طولانی شدن روند دریافت ویزا میباشد.

برای مهاجرت از طریق ازدواج جنسیت ملاک میباشد مثلا زن المانی با مرد آلمانی و یا زن آلمانی با مرد ایرانی میتواند ازدواج کند و سپس اقدام به دریافت ویزا کنند.

نیازمند  کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت از طریق ازدواج و قوانین و شرایط آن در کشور های مختلف هستید؟

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر یا صحبت با مشاور ما، هم اکنون با ما تماس بگیرید.

تیم مشاوره ی مجرب “مرکز مشاوره حقوق ایران” شما را در این امر یاری خواهند کرد.

شماره تماس ما :80-88985178-021

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت