مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

43

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج در صورتی امکان پذیر است که همسر یا نامزد شما شهروند آمریکا یا صاحب گرین کارت آمریکا باشد.

اگر همسر شما شهروند آمریکا است، شما به دو روش می توانید برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج اقدام نمایید.

روش اول برای ویزای مهاجرتی همسر شهروند آمریکا است. توجه داشته باشید به منظور استفاده از این روش شما باید به طور قانونی و رسمی ازدواج ثبت شده داشته باشید.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را هم مطالعه بفرمایید.

مراحل مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

اولین قدم برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج تکمیل فرم ها است. در این مرحله همسر شما باید درخواست های مربوطه را در سازمان USCIS بر اساس دستورات پر کند.

همچنین در برخی موارد شهروند آمریکا می تواند از خارج از خاک آمریکا درخواست ها را تکمیل کند.

محدودیت سنی برای ارائه درخواست به عنوان اسپانسر همسر وجود  ندارد. اگر چه شما باید حداقل ۱۸ سال سن و اقامت ایالات متحده آمریکا قبل از امضای فرم درخواست داشته باشید.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

تکمیل این فرم برای همه اسپانسر های همسر و یا خانوادگی الزامی است.

آیا اقامت آمریکا برای درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج واجب است؟

بله. همانطور که گفته شد یکی از شروط اولیه این امر اقامت شخص اسپانسر در آمریکا است.

نکته : اگر وضعیت اقامتی همسر شما از اقامت دائم به شهروندی تغییر کرده است لازم است که نوع دیگری از فرم را برای درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج تکمیل کند.

فرزند به دنیا اومده در کشوری دیگر بعد از اینکه شما شهروندی آمریکا را دریتافت کردید ممکن اسنت واجد شرایط مهاجرت به آمریکا باشد. آنها نیز باید برای پاسپورت آمریکا اقدام کنند و به راحتی می توانند شهروند آمریکا شوند.

اگر فرزند شما به عنوان شهروند آمریکا شناخته شود می تواند پاسپورت آمریکایی داشته باشد. و اگر نه به منظور زندگی در ایالات متحده آمریکا نیازمند ویزای مهاجرتی است.

قدم بعدی در مسیر مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج ارائه درخواست ها و پرداخت هزینه های مربوطه است.

فرم های درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج باید به دقت تکمیل شوند.

هزینه پرداختی برای درخواست ها غیر قابل عودت است و توسط سازمان USCIS دریافت می شود.

مدارک مورد نیاز مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • دو قطعه عکس ۲*۲
  • انجام آزمایشات پزشکی

مصاحبه ویزا برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

زمانی که تمامی مدارک لازم را به پرونده خود همراه فرم های تکمیل شده درخواست کردید باید وقت مصاحبه بپیرید.

سپس مدارک تکمیل شده خود را ارسال کنید. شخص متقاضی و همسر وی که شهروند آمریکا است  به همراه وکیل، در صورت وجود ایمیلی حاوی دستورات و تاریخ و ساعت مصاحبه را اعلام می کنند.

در حین مصاحبه انگشت نگاری می شود. معمولا مدارک و ترجمه ها به شما باز گردانده می شود.

شما باید از حقوق مدنی خود در آمریکا اطلاع داشته باشید. افسر کنسولگری تنها خلاصه ای از آن را به شما می گوید.

اگر شما برای مدت کمتر از دو سال مزدوج بوده اید به شما اقامت دائم شرطی داده می شود.

بعد از اینکه دو سال از ازدواج شما گذشت شما می توانید شروط لحاظ شده روی اقامت خود را بردارید.

پس از سه سال اقامت شما در آمریکا شما واجد شرایط شهروندی خواهید بود.

چطور برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.