مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی

62

افرادی زیادی در کشور آمریکا دارای خویشاوندانی هستند و میخواهند بدانند که آیا میتوانند از برای مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی مهاجرت کنند یا نه.

شایعه هایی هم درمورد مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی وجود دارد؛ برای مثال مردم فکر میکنند اگر یک مهاجر بتواند در آمریکا ساکن شود، میتواند اقامت دائم آمریکا را برای کل اقوامش بگیرد.

این پروسه را در دولت پرزیدنت ترامپ، زنجیره مهاجرت نامیده اند. واقعیت این است که این پروسه ها کمی محدود و پیچیده هستند.

مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا این مقاله را هم مطالعه نمایید.

مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی به چه صورت انجام میشود؟

پاسخ کوتاه و واضح سوال بالا به صورت زیر است:

اگر فرد شهروند ایالات متحده بوده یا دارای گرین کارت (اقامت دائم) این کشور باشد، میتواند درخواست مهاجرت اقوام خود به آمریکا را انجام دهد.

این پروسه “sponsoring” یا اسپانسرینگ نام دارد و به این معناست که فرد اصطلاحاً اسپانسر اقوام خود میشود و از طرف آنها کارهای اداری مهاجرتشان را انجام میدهد تا بتوانند به آمریکا مهاجرت کنند. البته در این روش، تنها برخی از اعضای فامیل میتوانند مهاجرت کنند که در لیست زیر مشاهده میکنید:

 

جدول نسبت های فامیلی مجاز در مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی

نسبت خود فرد با فامیل<مهاجرانی که فرد میتواند برای مهاجرت آنها درخواست دهددسته بندی مهاجران
شهروند آمریکا با سن بیش از ۲۱ سالپدر و مادردسته فامیل بسیار نزدیک

یا درجه ۱

شهروند آمریکا با حداقل سن ۱۸ سال (جهت اسپانسرینگ مالی)همسر یا زوجهدسته فامیل بسیار نزدیک

یا درجه ۱

شهروند آمریکافرزندی که ازدواج کرده

یا بزرگسال است

دسته فامیل نزدیک – نسبت درجه ۱ یا درجه ۳
شهروند آمریکا با سن بیش از ۲۱ سالخواهران و برادراندسته فامیل نزدیک – دارای نسبت فامیلی درجه ۴
دارنده اقامت دائم آمریکافرزندی که ازدواج نکرده استدسته فامیل نزدیک – دارای نسبت فامیلی درجه ۲
دارنده اقامت دائم آمریکاهمسر یا زوجهدسته فامیل نزدیک – دارای نسبت فامیلی درجه ۲

 نسبت های خویشاوندی که در این لیست نیستند:

پدربزرگ و مادربزرگ – عمو زاده – دایی زاده – عمه زاده – خاله زاده – خاله و عمه – دایی و عمو – والدین همسر و دیگر اقوام درجه ۲ و دورتر.

پس از اینکه دولت ایالات متحده با مهاجرت موافقت کرد، افرادی که در لیست بالا هستند (بجز فامیل درجه ۱) میتوانند همسر و فرزندان را نیز همراه خود به آمریکا ببرند. همچنین به محض اینکه کسی گرین کارت بگیرد، میتواند افرادی که شامل لیست بالا هستند را تحت اسپانسرینگ درآورده و تقاضای مهاجرت برای آنها بدهد.

مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی

مدت زمان پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی چقدر است؟

فامیل درجه ۱ میتوانند بدون نگرانی درباره مدت زمان دریافت ویزا و تعداد افراد، گرین کارت دریافت کنند. البته این طبیعیست که چند ماه انتظار برای بررسی درخواست از سوی سازمان مهاجرت آمریکا و ایالت مورد نظر وجود خواهد داشت.

اقوام دیگر (بجز فامیل درجه) نیز باید چندسال صبر کنند تا بتوانند برای ویزا و دریافت گرین کارت تائیدیه دریافت کنند. در واقع، تنها درصد مشخصی از پرونده های درخواست دهندگان این دسته بندی هرساله تکیمل میشوند و نه همه آنها. این بدان معناست که اگر تعداد اقوامی که درخواست مهاجرت داده اند زیاد باشد، مجبورند سال های بیشتری منتظر بمانند.

چراکه هرساله تعدادی محدودی گرین کارت مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی ارائه میشود و همچنین از طرفی تعداد افرادی که برای مهاجرت از این طریق درخواست میدهند مشخص نیست و تمام این موارد دلیلی بر این است که نتوان گفت که هر خویشاوندی دقیقاً چه مدت زمانی باید منتظر بماند تا گرین کارت خود را دریافت کند.

تنها چیزی که مشخص است، تعداد افرادی است که در اول صف منتظر هستند. همچنین قانون کلی و عمومی این است که خویشاوندان نزدیک تر، زمان کمتری برای دریافت گرین کارت منتظر میمانند.

آیا می خواهید بدانید شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را دارید یا خیر به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

چطور برای مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی اقدام کنم ؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

2 نظرات
  1. رامتین می گوید

    سلام، خواهر بنده حدود ۱۲-۱۴ سال پیش اسپانسر من برای مهاجرت به آمریکا F4 شد. Case status recievd at local office in 2005، خواستم بدانم چقدر طول میکشه پروسه و این که آیا در دوران ریاست جمهوری ترامپ، می‌توان برای مصاحبه، و در آخر به امریکا رفت؟

    1. author-site می گوید

      سلام وقت بخیر بله این پروسه امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.