مهاجرت به ارمنستان

17

مهاجرت به ارمنستان روش ها و هزینه های آن

ارمنستان کشوری زیبا با تاریخچه و رسوم غنی، طبیعتی زیبا و آمار جنایت پایین است. یروان که پایتخت این کشور است به عنوان یکی از امن ترین شهر های دنیا شناخته می شود. مهاجرت به ارمنستان بسیار آسان تر از سایر کشور هاست.

از دیگر مزایای مهاجرت به ارمنستان هزینه های زندگی کمتر در مقایسه با کشور های اروپایی است.

مجوز اقامت به شما و اعضای خانوادتان اجازه ماندن در ارمنستان به صورت نامحدود و سفر به ارمنستان بدون ویزا، حق فعالیت در زمینه های قانونی مثل کار بدون نیاز به مجوز کار، تجارت، تحصیل و در نهایت بازنشسته شدن را می دهد.

یک مقیم ارمنستان می تواند از خارجی ها نیز دعوت کند.

از جمله مزایای اقامت ارمنستان بهره مندی از حقوق و آزادی هایی مثل خدمات بهداشتی، امنیت اجتماعی، تحصیلات، اموال و امنیت، آزادی بیان و عقیده و مذهب است.

همچنین از دسته قوانین ارمنستان الزامی نبودن سربازی است.

کشور ایران از جمله کشور هایی است که برای سفر یا مهاجرت به ارمنستان نیاز به اخذ ویزا ندارد.

همچنین بعد از مهاجرت به ارمنستان و سه سال اقامت در آنجا می توانید پاسپورت ارمنستان را دریافت کنید.

علاوه بر نیاز به اقامت، شما برای اخذ پاسپورت باید ثابت کنید که حداقل دانشی از زبان ارمنی و قانون اساسی داشته باشید.

ارمنستان خصوصا به شما این امکان را می دهد تا شهروندی کشور خود را حفظ و در کنار آن شهروندی کشور ارمنستان را نیز کسب کنید.

لطفا توجه داشت باشید که نمی توانید از مجوز اقامت در ارمنستان برای سفر به سایر کشور ها اقدام کنید.

انواع ویزا برای مهاجرت به ارمنستان

ویزای توریستی

ویزای توریستی برای افراد خارجی که قصد ورود به ارمنستان برای برخی اهداف را دارند.

این اهداف می توانند توریستی، بازدید از آشنایان، کسب و کار،حمل و نقل و سایر علایق حرفه ای، درمان پزشکی و یا هر اقامت کوتاه مدت دیگری باشد.

ویزای توریستی ارمنستان می تواند برای یک بار ورود یا چند بار ورود صادر شو. این ویزا به مدت یکسال اعتبار خواهد داشت.

ویزای ترنزیت

ویزای ترنزیت می تواند برای یک بار ورود یا چند بار ورود صادر شود.

اعتبار این ویزا ۱ سال است که حداکثر تا سه روز اجازه اقامت در ارمنستان را می دهد.

مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه گذاری

افراد خارجی با سرمایه گذاری در اقتصاد ممکن است واجد شرایط یکی از انواع اقامت های زیر شود:

  • مجوز اقامت خاص که به صورت پاسپورت با اعتبار ۱۰ ساله صدر می شود.
  • مجوز اقامت دائم که به صورت کارت با اعتبار ۵ ساله صادر می شود.
  • مجوز اقامت دائم که به صورت کارت با اعتبار یک ساله صادر می شود.

حداقل سرمایه گذاری از طریق برنامه ویزا سرمایه گذار طلایی (Golden Investor Visa) به مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ یورو است.

مقامات مهاجرتی ارمنستان بر اساس ماهیت سرمایه گذاری، حجم سرمایه گذاری، مکان، ایجاد شغل، ملیت شما و سایر عوامل تصمیم می گیرند که آیا شما واجد شرایط هستید یا خیر.

مهاجرت به ارمنستان برای تحصیل

در حال حاضر در ارمنستان ۲۶ دانشگاه دولتی ( ۴ دانشگاه بین المللی ) ۳۳ دانشگاه با مجوز خصوصی برای تحصیل در مدارج بالا در ارمنستان وجود دارد.

مراکز آموزشی ارائه دهنده تحصیل عالیه در ارمنستان انواع فراوانی دارد.

رشته های پرطرفدار در ارمنستان در زمینه های علمی فیزیک، ریاضیات، شیمی، میکروبیولوژی، مهندسی ، پزشکی، فناوری اطلاعات و سایر موارد است.

اقامت دانشجویان و کارگران

دانشجویان که در مدارس یا دانشگاه های ارمنستان مشغول به تحصیل هستند عموما مجوز اقامتی با اعتبار حداکثر تا یک سال دریافت خواهد کرد که قابل تمدید است.

کارگران خارجی می توانند مجوز اقامت یک ساله بر اساس قرارداد کاری با کارفرمای ارمنی خود دریافت کنند. کار در ارمنستان بدون مجوز اقامت غیر قانونی است.

مجوز اقامت می تواند لغو بشود. در صورتی که دانشجو یا کارگر از سمت دانشگاه یا کارفرما اخراج شوند.

توجه داشته باشید که از اول ژانویه ۲۰۱۹ سیستم مجوز های کاری تغییر خواهد کرد.

اقامت برای اعضای خانواده

برای اعضای خانواده دارندگان مجوز اقامت و یا شهروندی ارمنستان می توان اقامت موقت یک ساله اخذ نمود.

 

حامیعضو خانواده
مقیم موقتهمسر، والدین و فرزندان می توانند اقامت موقت یکساله دریافت کنند.
مقیم دائمهمسر، والدین،فرزندان،خواهر، برادر، مادربزرگ،پدربزرگ و نوه می توانند اقامت یک ساله موقت دریافت کنند.
مقیم ویژه / شهروندهمسر، والدین،فرزندان،خواهر، برادر، مادربزرگ،پدربزرگ و نوه می توانند اقامت یک ساله موقت دریافت کنند. اقامت دائم بعد از سه سال قابل دریافت خواهد بود.

چطور برای مهاجرت به ارمنستان اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به ارمنستان را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.