مهاجرت به دانمارک

14

مهاجرت به دانمارک

دانمارک به عنوان شاد ترین کشور دنیا شناخته شده است. بنابراین مهاجرت به دانمارک را یکی از گزینه های خود قرار دهید.

دانمارک از جمله کشور های کوچک و با جمعیت کم است.نوع حکومت این کشور پادشاهی مشروطه است.

کشور دانمارک کشوری با رفاه بالای زندگی است. برخی از رتبه های جهانی و شهرت این کشور به شرح زیر است :

  • رتبه اول در کم بودن تفاوت حقوق مردم
  • رتبه هفتم در سرانه درآمد در دنیا
  • رتبه اول در شادترین کشور دنیا در سال ۲۰۱۶
  • کمترین نرخ فساد در ادارات
شما هم به این کشور فوق العاده علاقه مند شدید؟ ادامه مقاله را برای روش های مهاجرت به دانمارک را حتما مطالعه کنید.

تحصیل در دانمارک

مراکز آموزش عالی دانمارکی برای دانشجویان بین المللی برنامه های تحصیلی فراوانی را ارائه می دهد.

تنها بیشتر از ۶۰۰ برنامه تحصیلی در دانمارک به زبان انگلیسی تدریس می شوند.

تحصیلات عالیه در دانمارک برای دانشجویان شهروند کشورهای اتحادیه اروپا و سوئیس رایگان است.

برای سایر دانشجویان سالیانه شهریه حدودی از ۶,۰۰۰ تا ۱۶,۰۰۰ یورو است.

توجه داشته باشید که تعدادی برنامه بورسیه تحصیلی نیز برای متقاضیان در دسترس است که هر کدام شرایط خود را دارند.

دانشجویان ایرانی عزیز تا ۲۰ ساعت در هفته حق کار در دانمارک را دارند. و در زمان تعطیلات (ژوئن، جولای و آگوست) می توانند به صورت تمام وقت در دانمارک کار کنند.

اگر چه نیاز به مجوز کار پیوست شده به پاسپورت خواهید داشت.

اگر در زمان اقدام برای ویزای تحصیلی دانمارکاقدام نکرده اید می توانید از داخل کشور نیز این کار را با مرجعه به سازمان خدمات مهاجرت دانمارک انجام دهید.

ویزای کار دانمارک

بهترین تعادل کار و زندگی در دنیا متعلق به کشور دانمارک است. این امر خود یکی از عمده دلایل فراوانی است که برای مهاجرت به دانمارک وجود دارد.

شرایط کار در دانمارک

برای اینکه واجد شرایط مهاجرت به دانمارک برای کار باشید، باید از طریق کارفرمای دانمارکی پیشنهاد شغلی داشته باشید که حداقل درآمد سالانه ۳۷۵,۰۰۰ کرون دانمارک را به شما بدهد.

همچنین در مواردی ممکن است که برای کار شما نیازمند مجوز دانمارکی باشید.

مدت اقامت

مدت کار و مجوز اقامت شما که تحت برنامه مهاجرت به دانمارک از طریق تخصص انجام می شود بستگی به مدت کار شما در قرداد کاری اتان در دانمارک دارد.

مهاجرت به دانمارک

برای قرارداد های کاری دائم (بدون تاریخ پایان) مجوز های کار برای ۴ سال صادر می شوند.

بعد از این زمان در صورتی که شما همچنان در این شغل فعالیت داشتید می توانید مجوز اقامت خود را تمدید کنید.( حتی اگر حداقل میزان درآمد برای تعیین صلاحیت افزایش یافته باشد)

اگرچه در صورتی که حقوق شما به کمتر از ۳۷۵,۰۰۰ کرون دانمارک تغییر یافته شما باید برای ویزای کار متفاوتی اقدام نمایید.

برای قرارداد های کاری موقت مدت زمان اعتبار مجوز اقامت، مدت دوره قرارداد به علاوه ۶ ماه اضافه تر است.

تا اگر شما در این مدت اضافی توانستید شغل دیگری پیدا کنید، می توانید براساس آن اقدام به اخذ ویزای جدید کنید.

مهاجرت به دانمارک از طریق تخصص

دانمارک اخیرا اقدام به جذب مهاجرانن با تخصص بالا در زمینه های مورد نیاز بازار کار خود کرده است. اگر شما هم متقاضی مهاجرت به دانمارک از این طریق هستید شرایط زیر را حتما بخوانید.

شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق تخصص

در صدر این شرایط داشتن پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرما در دانمارک است.

اگر شغل شما نیاز به مجوز دانمارکی دارد (مشاغلی مثل پزشکان) لازم است که شما قبل از اخذ مجوز اقامت و کار در دانمارک این مدرک را کسب کنید.

علاوه بر آن شما باید یک پیشنهاد شغلی نوشته شده شامل وضعیت درآمد موردانتظار و شرایط کاری داشته باشید.

درآمد و شرایط کاری باید متناسب با استاندارد های دانمارک باشد.

مدت اقامت شما

مدت کار و مجوز اقامت شما که تحت برنامه مهاجرت به دانمارک از طریق تخصص انجام می شود بستگی به مدت کار شما در قرداد کاری اتان در دانمارک دارد.

برای قرارداد های کاری دائم (بدون تاریخ پایان) مجوز های کار برای ۴ سال صادر می شوند.

بعد از این زمان در صورتی که شما همچنان در این شغل فعالیت داشتید می توانید مجوز اقامت خود را تمدید کنید. حتی اگر این شغل دیگر جزء لیست مثبت مشاغل نباشد.

برای قرارداد های کاری موقت مدت زمان اعتبار مجوز اقامت، مدت دوره قرارداد به علاوه ۶ ماه اضافه تر است.

تا اگر شما در این مدت اضافی توانستید شغل دیگری پیدا کنید، می توانید براساس آن اقدام به اخذ ویزای جدید کنید.

توجه داشته باشید که بعد از ۵ سال اقامت در دانمارک شما اجازه اقامت دائم و در کل بعد از ۹ سال اقامت شهروندی دانمارک را اخذ می نمایید.

شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق تخصص

لیست مثبت مشاغل شامل موارد زیر است :

مهندسی

عنوان شغلمدرک مورد نیاز
Mechanical EngineerBachelor’s degree
Building EngineerBachelor’s degree
Environmental EngineerBachelor’s degree
Energy EngineerBachelor’s degree
Electrical EngineerBachelor’s degree
IT EngineerBachelor’s degree

 

پزشکی

عنوان شغلمدرک مورد نیاز
Medical ConsultantMaster’s degree*
Medical DoctorMaster’s degree*
Hospital DoctorMaster’s degree*
Consultant Doctor/Chief PhysicianMaster’s degree*
DentistMaster’s degree*
Surgical NurseBachelor’s degree*
Anesthetic NurseBachelor’s degree*
General NurseBachelor’s degree*
RadiographerBachelor’s degree*
Medical Laboratory TechnologistBachelor’s degree*

 

شبکه و فناوری اطلاعات

عنوان شغلمدرک مورد نیاز
IT ArchitectAt least three years’ IT education
Programmer and System DeveloperAt least three years’ IT education
IT ConsultantAt least three years’ IT education

 

تحصیلی

عنوان شغلمدرک مورد نیاز
Primary and lower Secondary school teacherBachelor’s degree*
PedagogueBachelor’s degree
Social PedagogueBachelor’s degree

 

سایر

عنوان شغلمدرک مورد نیاز
Land SurveyorMaster’s degree*
PharmacistMaster’s degree*
PharmacologistMaster’s degree
AuditorMaster’s degree
Business ControllerAt least three years’ education at university level or business school level
Financial ControllerAt least three years’ education at university level or business school level
Business AnalystAt least three years’ education at university level or business school level
AttorneyDanish Bachelor’s and Master’s degree*
Legal CounselorMaster’s degree
PsychologistMaster’s degree*

سرمایه گذاری در دانمارک

آیا می خواهید تجارت خود را در دانمارک پایه گذاری کنید؟

براساس منعطف ترین بازار کار در دنیا، بالاترین سطح سیستم تحصیلی دانمارک موقعیتی فوق العاده برای تجارت شما را فراهم می آورد.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری شما باید ۱۰۰,۰۰۰ یورو باشد و حداکثر این مبلغ برای سرمایه گذاری در هر کشوری ۱۰ میلیون یورو است.

 

ویزای توریستی دانمارک

دانمارک ممکن است کشور کوچکی باشد اما غنی از فرهنگ و تاریخ است. موارد دیدنی مثل Tivoli Gardens ، مجسمه پری دریایی کوچک و لگولند (Lego Land) سالیان متوالی توریست ها را از سرتاسر دنیا به دانمارک کشانده است. از آنجا که دانمارک محل تاسیس لگو است دوست داران لگو از بازید لگولند لذت خواهند برد.

امروزه طراحی دانمارکی و معماری و غذای New Nordic Cuisine دانمارک را به شهرت فروانی رسانده است.

پناهندگی دانمارک

آمار پذیرش پناهنده توسط دولت دانمارک همواره روبه کاهش است. تنها در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال گذشته ۵۸% کاهش پذیرنده داشته است.

توصیه ما به هموطنان گرامی همواره مهاجرت از روش های قانونی بوده است. ممکن است شما با شرایط امروزتان صلاحیت مهاجرت از روش های بسیاری را داشته باشید.

پس شانس خود برای مهاجرت به دانمارک یا سایر کشور ها از دست ندهید و هم اکنون وقت مشاوره خود با وکیل مهاجرت را ثبت کنید.

وکیل مهاجرتی ما با دانش و آگاهی از تمامی روش های مهاجرتی شما را راهنمایی خواهد کرد و بهترین گزینه را به شما پیشنهاد می کند.

چطور برای مهاجرت به دانمارک اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به دانمارک را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.