مهاجرت به سنگاپور

26

مهاجرت به سنگاپور

مهاجرت به سنگاپور به خاطر اقتصاد پویا و سازنده، کیفیت زندگی و رفاه بالا محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. کشور سنگاپور دارای جاذبه های بسیاری است در نتیجه صنعت گردشگری آن عمده ترین درآمد این کشور را فراهم می کند.

سنگاپور کشوری با آمار پایین جرایم، نظافت بالا و یکی از امن ترین کشور های دنیا است. 

زبان های رسمی سنگاپور انگلیسی، مالایی، چینی و تامیل است. واحد پول سنگاپور، دلار سنگاپور است.
توجه داشته باشید که تمامی مبالغ ذکر شده در این مقاله به دلار سنگاپور است.

بنابراین زندگی در سنگاپور به خاطر همه گیر بودن زبان انگلیسی بسیار آسان گشته است.

سنگاپور اکنون به عنوان یکی از کشورهای چند ملیتی و چند مذهبی شناخته می شود.

مهاجرت تحصیلی به سنگاپور

در حال حاضر تحصیل  در سنگاپور شامل ۱۲۲ برنامه تحصیلی در مقطع لیسانس، ۱۰۳ در مقطع فوق لیسانس و ۸ برنامه در مقطع دکتری است. که مجموعا ۲۶۳ برنامه تحصیلی برای مهاجرت به سنگاپور ارائه می شود.

شما می توانید با استفاده از برنامه های بورسیه تحصیلی به تحصیل رایگان در سنگاپور مشغول شوید.

اجازه کار در زمان تحصیل در سنگاپور به ۱۶ ساعت در هفته برای دانشجویان بین المللی محدود شده است. اگرچه همین مقدار نیز به راحتی تامین کننده مخارج شما در سنگاپور است.

مهاجرت کاری سنگاپور

مهاجرت کاری سنگاپور

ویزای کاری سنگاپور انواع مختلفی دارد. این ویزا به شما امکان مهاجرت به سنگاپور را می دهد.

نوعی از آن ها S pass نام دارد که در آن شما می توانید به عنوان یک خارجی نیمه حرفه ای در سنگاپور استخدام شوید.

تحت پوشش این ویزا شما باید حداقل ماهیانه ۲,۲۰۰$ درآمد کسب کنید تا بتوایند در سنگاپور کار کنید.

کارفرما باید از جانب شخص متقاضی شغل درخواست این ویزا را بدهد.

ویزا S Pass بر اساس تعدادی ضوابط از جمله حقوق، تحصیلات، مهارت ها، نوع شغل و تجربه کاری ارزیابی می شود.

سرمایه گذاری در سنگاپور

سرمایه گذاری در سنگاپور

از برنامه های سرمایه گذاری در سنگاپور (Global Investor Program (GIP است.

این برنامه برای علاقه مندان بنیان گذاری و یا سرمایه گذاری در تجارتی در سنگاپور تهیه شده است.

از طریق این برنامه سرمایه گذاران، همسران و همچنین فرزندان زیر ۲۱ سال آن ها که واجد شرایط باشند اقامت دائم سنگاپور را اخذ می کنند.

این برنامه دو گزینه را به متقاضیان پیشنهاد می دهد:

  • گزینه اول : سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۲٫۵ میلیون دلار در تجارتی جدید و یا توسعه کسب و کاری موجود.(که در این مورد پلن سرمایه گذاری باید ارائه شود.)
  • گزینه دوم : سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۲٫۵ میلیون دلار در یکی از فاند ها یمورد قبول GIP
برای اطلاعات بیشتر در زمینه سرمایه گذاری در سنگاپور یا سایر کشور ها نبست به رزرو وقت مشاوره اقدام نمایید.

مهاجرت به سنگاپور از طریق کار آفرینی

مهاجرت به سنگاپور از طریق کارآفرینی مختص کارآفرینان خارجی استکه ممکن است ایده تجاری نوینی را ارائه دهند.

این ایده تجاری باید به گونه ای باشد که در آن پتانسیل های رشد اقتصادی مشهود باشد.

شخص کارآفرین برای مهاجرت به سنگاپور باید تجارب موفقیت آمیز در زمینه حرفه ی کارآفرینی خود و مدارک مرتبط مهارتی یا تحصیلی داشته باشد.

ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور

همانطور که گفته شد سنگاپور با داشتن جاذبه های توریستی شگفت انگیز از جمله مقاصد محبوب گردشگران است.

از جمله این جاذبه های توریستی می توان به محله اورچاد رود اشاره کرد که دارای مرکز خرید های بزرگ، باغ پرندگان جورونگ، جزیره گردشگری سنتوزا و باغ وحش سنگاپور اشاره کرد.این کشور آب و هوایی گرم و مرطوب دارد.

مرکز مشاوره حقوق ایران در این زمینه به یاری شما آمده است تا فرآیند اخذ ویزای توریستی سنگاپور را برای شما هموطنان عزیز سهولت بخشد.

پناهندگی سنگاپور

شرایط پناهندگی سنگاپور مشابه پناهندگی به کانادا است. به جز اینکه شرایط سخت تری دارد و متقاضیان کمتری را می پذیرد.

توصیه ما به شما هموطنان گرامی همواره استفاده از روش های قانونی است.

همچنین ممکن است شما واجد شرایط مهاجرت به سایر کشور ها یا حتی سنگاپور نیز باشید.

در نتیجه تمامی آنچه شما نیاز دارید یک وقت مشاوره با وکیل مهاجرت است تا بدانید بهترین راه چیست.

ریسک نکنید و جان خود و خانوادتان را به مخاطره نیاندازید . با یک وکیل مهاجرتی صحبت کنید و فرصت های مهاجرت خود را از دست ندهید.

چطور برای مهاجرت به سنگاپور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به سنگاپور دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.