مهاجرت به فنلاند

22

مهاجرت به فنلاند

اگر علاقه مند به مهاجرت به اروپا باشید، مهاجرت به فنلاند صد در صد یکی از گزینه های شماست .

جالب است بدانید که فنلاند شاد ترین کشور دنیا است. بعد از آن در رده دوم و سوم به ترتیب کشور های نروژ و دانمارک قرار دارند.

کسانی که قصد مهاجرت به نروژ یا مهاجرت به کانادا را دارند میتوانند مقالات مرتبط به آن را مطالعه نمایند

همچنین فنلاند از جمله امن ترین کشور های دنیاست که دوست دار محیط زیست نیز هست.

فنلاند شناخته شده به عنوان یکی از بهترین کشورها در برابری جنسیتی و آزادی بیان است.

مهاجرت خانوادگی به فنلاند

 آیا شرایط مهاجرت به فنلاند رادارید؟ مقاله زیر را مطالعه کنید شاید این فرصت طلایی شما برای شروع دوباره زندگی بهتری باشد.

مهاجرت خانوادگی به فنلاند

آیا عضوی از خانواده شما در فنلاند زندگی می کند؟ آیا مایلید به او برای زندگی در فنلاند ملحق شوید؟

 

مهاجرت از طریق خانواده تنها در صورتی امکان دارد که یکی از موارد زیر شهروند فنلاند باشد:

  • همسر
  • سرپرست قانونی فرزند زیر ۱۸ سال
  • فرزند

همچنین شما بعد از مهاجرت به فنلاند از این طریق اجازه کار خواهید داشت.

 

ویزای کاری فنلاند

مهاجرت به فنلاند همیشه یکی از گزینه های متقاضیان کار در اروپا است.

ویزای کاری فنلاند

فنلاند با داشتن جامعه ای امن و بازار کاری پویا انتخابی مناسب برای شما و خانوادتان است.

از طریق ویزای کاری فنلاند شما مچوزی دریافت خواهید کرد تا به صورت موقت در فنلاند اقامت داشته باشید.

این اقامت موقت بعد از ۴ سال اقامت مداوم شما قابل تبدیل به اقامت دائم است.

اگر برای مجوز اقامت براساس اشتغال اقدام می کنید، مجوز اقامتی که استفاده می کنید باید براساس کار و یا تجارتی که دارید صادر شود.

اگر شما مقطع تحصیلی را در فنلاند به اتمام رسانده اید، ممکن است واجد شرایط اخذ مجوز اقامت باشید  تا به دنبال شغل بگردید.

اگر شما برای یک شغل تمام وقت اقدام به اخذ مجوز اقامت می کنید باید با حداقل حقوق تعیین شده توسط دولت برابری کند یا بیشتر باشد.

این مقدار ( اگر متغیر دیگری در قرارداد شما نباشد) باید درآمد حداقل ماهیانه ۱,۱۸۹ یورو باشد.

متخصیصن و کارت آبی EU

اگر شما فردی متخصص هستید باید درآمد بیشتری به نسبت میانگین داشته باشید. ازین رو درآمد حداقل برای اخذ مجوز اقامت تقریبا باید ۳,۰۰۰ یورو در ماه باشد. 

اگر شما برای کارت آبی EU درآمد حداقل ماهیانه شما باید ۴,۶۶۳ یورو باشد. (این مبلغ برای سال ۲۰۱۸ است.)

ورزشکار، سر مربی و یا مربی

ورزشکاران و مربیان هم تحت شرایطی ویژه می توانند اقامت فنلاند را کسب کنند.

 

تحصیل در فنلاند

فنلاند از جمله کشور های مطرح در سطح جهان به خاطر سیستم آموزشی و دانشگاه هایش است.

تحصیل در فنلاند

حداقل شهریه تعیین شده توسط دولت فنلاند مبلغ ۱,۵۰۰ یورو در سال برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس است.

که البته اکثر دانشگاه ها بیشتر از این مبلغ هزینه دریافت می کنند.

دو دسته دانشگاه در فنلاندد وجود دارد : دولتی و خصوصی

مسلما در همه جای دنیا مراکز آموزشی خصوصی هزینه ی بیشتری نسبت به دولتی دارند.

شما در فنلاند می توانید هم به زبان فنلاندی یا سوئدی و هم به زبان انگلیسی مشغول به تحصیل شوید. ولی تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی که در شهروند یکی از کشور های حوزه اروپا نیستند مشمول هزینه خواهد بود.

 

سرمایه گذاری در فنلاند

برای سرمایه گذاری در فنلاند شخص باید دارای یکی از خصوصیات زیر باشد:

  • کارآفرین باشد.
  • کارگزاری که شرکت تجاری خود را دارد.
  • شریک عمومی در یک شرکت غیر سهامی
  • سهامدار در جایگاه مدیریتی دارای حداقل ۳۰ درصد از سهام شرکت و دارای ۳۰ درصد حق رای.
بعد از ۵ سال اقامت در فنلاند به طور مداوم شما می تونید شهروندی این کشور را در صورتی که واجد شرایط باشید دریافت کنید.

 

پناهندگی به فنلاند

توصیه ما به متقاضیان همیشه روش های قانونی است.

شاید شما تنها راه پیش روی خود را پناهندگی بدانید ولی بعد از یک جلسه مشاوره با ما، وکیل مهاجرتی تمامی گزینه های پیشرو شما را برایتان شرح خواهد داد.

بنابراین با کمک ما شما هیچ فرصتی را از دست نخواهید داد.

چطور برای مهاجرت به فنلاند اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به فنلاند دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.