مهاجرت به مجارستان

10

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان از آنجا که این کشور در اتحادیه اروپا قرار دارد بسیار مورد توجه علاقه مندان قرار گرفته است.

پایتخت این کشور بوداپست است که توسط رود دانوب به دو نیم تقسیم شده است.

واحد پول مجارستان در حال حاضر فورینت است اما در سال های پیش رو تبدیل به یورو خواهد شد.

مانند بیشتر کشور های اروپایی دارای زمستتان های سرد و تابستان های گرم است. همچنین بارش باران یک امر معمول است حتی گاهی در تابستان.

تابستان های این کشور روز های گرم و شب های خنک دارد.

  • بعد از پنج سال اقامت موقت در مجارستان شما می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید.

مجارستان به شما اجازه تابعیت مضاعف داشتن را می دهد.

در نتیجه شما هم می توانید تابعیت کشور خود را حفظ کنید هم تابعیت مجارستان را.

اگر همچنان به مهاجرت به مجارستان، این کشور زیبا علاقه مند هستید با ما در ادامه مقاله همراه شوید.

مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج

آیا همسر شما در مجارستان زندگی می کند؟ آیا قصد دارید به خانواده خود در مجارستان ملحق شوید؟

اگر همسر شما مقیم دائم مجارستان باشد و از ازدواج شما به مدت حداقل دو سال گذشته باشد، شما می توانید برای مهاجرت به مجارستان اقدام نمایید.

شما می توانید با همکاری مشاوران و وکلای ما به راحتی برای ویزای پیوست به مجارستان اقدام کنید.

مهاجرت به مجارستان از طریق کار

شما می توانید از طریق کار در مجارستان به این کشور زیبا مهاجرت کنید.

به منظور کار در مجارستان شما می توانید از طرق زیر اقدام کنید :

  1. جاب سیکر به شما فرصت گشتن به دنبال کار در مجارستان به مدت ۶ ماه را می دهد.
  2. کارت آبی نوعی ویزای کار برای اتحادیه اروپا به شمار می رود. اروپا به منظور جذب نیروهای حرفه ای این شرایط را برای مهاجران فراهم آورده است تا از این طریق در رشته های مربوط به ریاضیات، کامپیوتر و علوم کمبود نیروی کار را پر کند. کارت آبی از حداقل مدت ۱ سال تا نهایتا ۴ سال معتبر است.
  3. ویزای کاری مجارستان با داشتن قرارداد کاری از سوی کارفرمای مجارستانی ممکن می باشد.

مهاجرت به مجارستان از طریق تحصیل

شما می توانید با اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های مجارستان تحصیل در یکی از کشور های اتحادیه اروپا را تجربه کنید .

همچنین می توانید از مزایای اقامت موقت در حوزه اتحادیه اروپا استفاده کنید و لذت ببرید.

جالب است بدانید که شهریه دانشگاه ها برای دانشجویان بین الملل و شهروندان اروپایی به یک مقدار  است. که البته این شهریه براساس رشته و دانشگاه تفاوت دارد.

هر دانشجو حق کار پاره وقت در حین تحصیل به مدت ۲۴ ساعت در هفته را دارد.

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری به خاطر درصد پایین مالیات ها بسیار محبوب است.

درنتیجه شما با هزینه ی کمتری می توانید اقامت یک کشور عضو اتحادیه اروپا را به دست آورید و آینده خود و خانوادتان را بسازید.

  • حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز همراه با تمامی هزینه ها ۵۰,۰۰۰ یورو است.

مجارستان کشوری تجارت دوست است و شما به راحتی در عرض یک الی دو هفته می توانید شرکت خود را پای گذاری کنید.

از جمله مزایای آن اقامت دوساله به شما اعطا می گردد که بعد از ۵ سال زندگی به صورت پیوسته در مجارستان تبدیل به اقامت دائم خواهد شد.

سه سال بعد از اخذ اقامت دائم می توانید برای شهروندی این کشور اقدام نمایید.

مهاجرت به مجارستان از طریق پناهندگی

پناهندگی به مجارستان به خاطر افزایش تعداد پناهندگان سوری به اروپا دشوارتر شده است.

به طور کل تمامی کشور های اروپایی در پذیرش پناهندگان سخت گیری های جدیدی اعمال کرده اند.

اگر چه توصیه ما به شما هموطنان گرامی همواره روش های قانونی است.

ممکن است با توجه به شرایط شما واجد شرایط برنامه های ویزای کار یا سایر موارد باشید.

پس ریسک نکنید و سلامت جسمی خودتان را بدون آگاهی به مخاطره نیاندازید.

چطور برای مهاجرت به مجارستان اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به مجارستان دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.