مهاجرت به نروژ

28

چرا مهاجرت به نروژ انتخاب مناسبی است؟

تنها در سال گذشته تعداد مهاجران ایرانی به نروژ ۲۱ هزار نفر بوده است. این آمار ایران را تبدیل به یازدهمین کشور با بیشترین تعداد مهاجرت به نروژ کرده است.

نروژ با داشتن سطح بالای تحصیلی، آمار جنایت بسیار پایین، طبیعتی بکر و وضعیت فوق العاده اقتصادی تبدیل به کشوری با مردمان شاد و سالم شده است. همچنین از دیگر ویژگی های بسیار خوب این کشور این است که اکثر مردم به زبان انگلیسی صحبت می کنند. این امر ارتباطات را آسان تر می کند.

نروژ علاوه بر تمامی این ویژگی ها مردمانی خوب، مهربان و دوستانه دارد. از طرفی کشوری با جمعیت کمتر نسبت به ایران است و از این رو آرامش بیشتری خواهید داشت.

روش های مهاجرت به نروژ

روش های فراوانی به منظور مهاجرت به نروژ وجود دارند که ما در این بخش به تمامی این موارد اشاره می کنیم و خلاصه ای از آن ها را شرح می دهیم.

توجه داشته باشید که از طریق تمامی روش های زیر شما بعد از سه سال اقامت موقت و مداوم در نروژ می توانید اقامت دائم نروژ را کسب کنید. و در کل بعد از ۷ سال می توانید شهروندی نروژ را دریافت کنید.

تحصیل رایگان در نروژ

تحصیل در نروژ از جمله روش های مهاجرت به نروژ است که اخیرا محبوبیت زیادی پیدا کرده است. نروژ کشوری با سطح تحصیلات عالیه بالا شناخته شده و مطرح در سطح جهانی است.

  • سیستم آموزشی نروژ دارای استاندارد های بالا، روش های خلاقانه و نوین تدریس و ارتباط نزدیک بین دانشجویان و اساتید است.

همچنین دانشگاه ها و کالج هایی در نروژ هستند که رشته هایی را به زبان انگلیسی ارائه می دهند.

بیشترین برنامه های تحصیلی ارائه شده در نروژ، مقطع کارشناسی ارشد را پوشش می دهد.

مهاجرت به نروژ کاری

نروژ کشوری جذاب برای زندگی و کار است. کارمندان و کارگران از وجود برابری جنسیتی و توازن بین کار و زندگی در نروژ لذت می برند. نروژ مدت زمان زیادی است که به عنوان کشوری خلاق و پیشرو شناخته شده است.

از جمله مزایای مهاجرت به نروژ اقتصاد پویای این کشور است. تکنولوژی این کشور نیز همسو با اقتصاد آن رشد کرده است. از این رو با پیشرفت نروژ در زمینه های تخصصی چون نفت، گاز و انرژی کشوری مناسب برای مهاجرت بدل گشته است.

شما می توانید تحت عنواین جاب سیکر ( متقاضیانی که با اخذ ویزا در نروژ به دنبال کار می گردند)، کارگر ماهر همراه با کارفرمای نروژی و یا شخص خود اشتغال مهاجرت به نروژ را تجربه کنید.

مهاجرت خانوادگی به نروژ

اگر عضوی از خانواده شما شهروندی نروژ را در دست دارد مهاجرت به نروژ می تواند یکی دیگر از گزینه های شما باشد. تنها اعضای خانواده درجه یک برای مهاجرت به نروژ قابل قبول هستند.

خانواده درجه یک شامل همسر یا نامزد ، فرزندان و سایر اعضای خانواده نزدیک است.

سرمایه گذاری در نروژ

همانطور که می دانید نروژ کشوری پیشرفته است. شما با سرمایه گذاری در یک شرکت جدید یا موجود در حال حاضر نروژی و اشتغال زایی در مشاغل بخش های مراکز داده های IT ، نفت و گاز و انرژی های سبز و سایر موارد اقامت نروژ را کسب کنید.

تنها  ۱۰۰,۰۰۰ یورو سرمایه گذاری در نروژ تضمین دهنده مهاجرت به نروژ برای شما است.

ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی نروژ به متقاضیان اجازه اقامت در نروژ و سایر کشور های محدوده شینگن به مدت حداکثر ۹۰ روز در یک دوره ی ۱۸۰ روزه است.

ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی نروژ شامل سه نوع است : خانواده ، بیزنس و بازدید از نروژ است.

زمان انتظار برای ویزای توریستی نروژ حداکثر بین ۱۵ تا ۳۰ روز ( در صورت بروز تاخیر) به طول می انجامد. بنابراین توصیه می شود که حداقل ۱۵ روز قبل از تاریخ سفرتان برای اخذ ویزای توریستی نروژ اقدام کنید.

 پناهندگی نروژ – مهاجرت به نروژ

پناهندگی نروژ شرایط سختی دارد و تعداد کمی را هر ساله می پذیرد.

به عنوان مثال در سال ۲۰۱۶ طبق آمار های منتشر شده توسط دولت نروژ ۳۰۰۰ پناهنده مورد قبول واقع  شده اند.

مرکز مشاوره حقوق ایران هیچ گاه روش های غیر قانونی را به شما پیشنهاد نمی دهد.

تلاش ما پیدا کردن بهترین راه های قانونی است تا با ریسک و دردسر کمتری مهاجرت کنید. ولی به متقاضیان حقیقی مشاوره پناهندگی داده می شود.

چطور برای مهاجرت به نروژ اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به نروژ دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.