مهاجرت به پرتغال

22

مهاجرت به پرتغال

پرتغال کشوری با ۱۰ میلیون نفر جمعیت واقع در غربی ترین بخش اروپاست. مهاجرت به پرتغال به دلیل تقاضای زیاد نیروی کار و کاهش مقدار جمعیت روبه افزایش است.

پایتخت این کشور شهر لیسبون، واحد پول آن یورو و زبان رسمی این کشور پرتغالی است.

اگرچه امروزه اکثر مردم پرتغال به خصوص جوان ها به زبان انگلیسی مسلط هستند.

انواع روش های مهاجرت به پرتغال

ویزای توریستی پرتغال

اگر قصد اقامت در پرتغال به مدت کمتر از سه ماه را دارید، می توانید نبست به اخذ ویزای شینگن اقدام نمایید.
ویزای شینگن به شما اجازه اقامت در اتحادیه اروپا به مدت ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه را می دهد.

انواع ویزای توریستی به جز ویزای شینگن:

  • ویزای ترانزیت فرودگاه ( ویزای A) : به شما اجازه ورود به محوطه بین المللی فرودگاه را می دهد. یعنی اگر شما برای سفر به کشوری از یکی از کشورهای حوزه شینگن قصد عبور داشته باشید باید این ویزا را دریافت کنید.
  • ویزای ترانزیت و کوتاه مدت (ویزای C) : این ویزا بیشتر به منظور تجارتی و توریستی است. مدت اعتبار آن ۳ ماه در یک دوره ۶ ماهه است. می توانید از طریق این ویزا یک، دو و یا چند بار وارد ناحیه شینگن شوید.

ویزای پرتقال

ویزای اقامت موقت :

این ویزای پرتغالی به شما اجازه اقامت موقت به مدت ۴ ماه و با حق چند بار ورود می دهد. ویزای اقامت موقت تحت شرایط زیر صادر می گردد :

  • درمان پزشکی در یک مرکز درمانی
  • انتقال کارمندان و یا کارگران بین کشور ها در یک سازمان جهانی به منظور خدمات رسانی یا آموزش
  • استخدام موقت یا خود اشتغالی
  • به منظور انجام تحقیقات علمی و یا تدریس در مراکز عالیه
  • برای دنبال کردن رشته ی ورزشی آماتور
  • پیوست به عضوی از خانواده برای درمان های پزشکی

ویزای اقامت پرتغال

این ویزا نوعی ویزا است که به مدت یک دوره چهار ماهه بعد از ورود قابل افزایش است.

این ویزا به دلایل زیر می تواند اخذ شود :

  • اشتغال به کار
  • خود اشتغالی یا فعایت های کارآفرینی
  • تحقیقات علمی و تدریس
  • تحصیل
  • الحاق به خانواده

مهاجرت به پرتغال از طریق کار

ایرانیان عزیزی که قصد کار در پرتغال برای مدت کمتر از سه ماه را دارند باید یک ویزای شینگن برای مقاصد تجاری اخذ کنند.

در صورتی که این اشتغال به کار برای مدت بیشتر از سه ماه باشد، ویزای اقامت پرتغالی ( ویزای تایپ D) نیاز است.

این نوع از ویزا در زمان ورود به پرتغال برای مقاصد کاری قابل پیگیری و اقدام است.

مهاجرت به پرتغال از این طریق بعد از ۵ سال قابل تبدیل به اقامت دائم و بعد از ۶ سال شهروندی این کشور را اخذ می کنید.

مهاجرت به پرتغال از طریق تحصیل

اگر می خواهید بیشتر از مدت ۳ ماه در پرتغال برای تحصیل بمانید باید ویزای اقامت موقت بگیرید.

به این منظور شما نیاز به اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های پرتغال را دارید.

اخذ پذیرش در هر دانشگاه و هر مقطع پیش نیاز های متفاوتی دارند.

مهاجرت خانوادگی به پرتغال

آیا عضوی از خانواده شما در پرتغال زندگی می کند؟ آیا قصد دارید به خانواده خود در پرتغال ملحق شوید؟

شما می توانید با مهاجرت به پرتغال از این طریق زندگی نو در کنار خانوادتان را آغاز کنید.

شهروندان یا افراد مقیم پرتغال در صورتی که شما نسبت های فامیلی زیر را با آنها داشته باشید می توانند برای اخذ اقامت به شما کمک کنند:

  • همسر
  • فرزند زیر ۱۸ سال
  • فرزندان مشغول به تحصیل در پرتغال
  • خواهر یا برادر زیر ۱۸ سال تحت حضانت شخص مقیم پرتغال

مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری

نوعی برنامه سرمایه گذاری به منظور مهاجرت به پرتغال به نام Golden Visa Portugal وجود دارد. تحت شرایط این برنامه شما می توانید اقامت دائم پرتغال و سپس بعد از یک شال شهروندی این کشور را دریافت کنید.

از این طریق شما به راحتی و در کمترین زمان ممکن شهروندی یکی از کشور های عضو اتحادیه اروپا را دریافت می کنید و از مزایای آن بهرمند خواهید شد.

اقامت دائم کشور پرتغال

بعد از ۵ سال اقامت در پرتغال شما می توانید اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید.

شهروندان عضو کشورهای غیر اتحادیه اروپا در صورتی که ۵ سال به صورت قانونی و بدون وقفه در پرتغال زندگی کرده اند، می توانند با اثبات این امر اقامت دائم خود را کسب نمایند.

شهروندی پرتغال

افراد خارجی مقیم پرتغال بعد از ۶ سال می توانند نسبت به اخذ شهروندی این کشور اقدام نمایند.

اگرچه در برخی موارد استثنا مانند همسران شهروندان پرتغالی و اشخاصی که حداقل یکی از والیدن آن ها شهروند پرتغال باشد می توانند بعد از ۳ سال به راحتی شهروندی این کشور را دریافت کنند.

چطور برای مهاجرت به پرتغال اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به پرتغال را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.