مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

26

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی به افراد با استعداد و مهارت توانایی اجازه اقامت دائم کانادا را می دهد. برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی شما باید واجد شرایط این برنامه باشید که در این مقاله به این موارد پرداخته شده است.

گرچه، تغییرات متناوب قوانین، مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی برای متقاضیان دشوار و پیچیده ساخته است.دانستن آخرین قوانین و شرایط بروز شده، لازمه ی اقدام برای مهاجرت به هر کشوری است. وکلا و کارشناسان ما با بررسی مدارک و شرایط شما مسیر مهاجرت را هموار و شما را تا انتهای راه راهنمایی خواهند کرد.

صلاحیت های مورد نیاز مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

  • اگر شما هم علاقه مند به برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی هستید شما باید :
  • در زمینه های ورزشی و فرهنگی سابقه مرتبط داشته باشید.
  • توانایی در ساختن همکاری خارق العاده به جامعه ورزشی یا فرهنگی کانادا را داشته باشید.
  • واجد شرایط ضوابط باشید.
  • واجد شرایط پزشکی، امنیتی و سایر موارد باشید.

سابقه مرتبط مورد نیاز مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

به منظور مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی لازم است شما:

در زمینه های فرهنگی یا ورزشی در سطح جهانی فعالیت داشته باشید وخود اشتغال در این عرصه ها باشید.

سابقه کار مرتبط برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی به معنی حداقل دو سال تجربه است. که باید در طی ۵ سال قبل از زمان اقدام برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی باشد.

با داشتن ۳، ۴ یا ۵ سال تجربه می توانید امتیاز بیشتری کسب کنید.

حداقل تجربه باید :

  1. برای فعالیت های فرهنگی
    1. دوره یکساله به عنوان خود اشتغال در فعالیت های فرهنگی
    2. دوره یکساله مشارکت در فعالیت های فرهنگی در سطح بین المللی
    3. ترکیبی از یک دوره یک ساله (a) و یک دوره یک ساله توصیف شده در (b)
  2. برای ورزشکاران
  3.  دوره یکساله در حرفه های ورزشی
  4.  دوره یکساله مشارکت در فعالیت های ورزشی
  5. ترکیبی از یک دوره یک ساله (a) و یک دوره یک ساله توصیف شده در (b)

ضوابط انتخابی

دولت کانادا شما را بر اساس ضوابط زیر ارزیابی می کند:

  • تجربه
  • تحصیلات
  • سن
  • توانایی های زبان
  • انطباق پذیری

امتیاز شما برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

حداکثر امتیاز ممکنن کسب شدن ۱۰۰ است. امتیاز قبولی در حال حاضر ۳۵ است. ولی ممکن است تغییر کند پس در صورتی که تمایل به مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی دارید با ما وکلای ما تماس بگیرید و از بروز ترین تغییرات و اطلاعات مطلع شوید.

توجه داشته باشید که به عنوان بخشی از روند کار ممکن است برای انجام مصاحبه دعوت شوید. در طول مصاحبه، افسر ویزا از شما برای موارد زیر توضیح می خواهد:

  • اطلاعاتی که واضح یا ثابت نیستند.
  • وجود فواصل در مدارک تهیه شده

اگر تفاوتی بین اظهارات شما درباره ویژگی هایتان و ارزیابی های افسر ویزا باشد، به شما بر اساس تصمیم افسر ویزا امتیاز داده می شود.

ضوابطتحصیلاتتجربهسنتوانایی انگلیسی/ فرانسهانطباق پذیریمجموع
حداکثر امتیاز۲۵۳۵۱۰۲۴۶۱۰۰

امتیاز بندی تحصیلات برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی :

 

حداکثر ۲۵ امتیازتحصیلات
۲۵ امتیازمدرک فوق لیسانس یا دکترا و حداقل ۱۷ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۲۲ امتیازمدرک لیسانس دانشگاهی دو ساله یا بیشتر و حداقل ۱۵ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۲۲ امتیازمدرک دیپلم سه ساله، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۵ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۲۰ امتیازمدرک لیسانس دانشگاهی دو ساله یا بیشتر، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۴ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۲۰ امتیازمدرک دیپلم دو ساله ، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۴ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۱۵ امتیازمدرک لیسانس یک ساله، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۳ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۱۵ امتیازمدرک دیپلم یک ساله ، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۳ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۱۲ امتیازمدرک دیپلم یک ساله ، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۲ سال تحصیل تمام وقت دارید.
۵ امتیازدبیرستان را تکمیل کرده اید.

امتیاز بندی تجربه کاری برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی :

توجه : تجربه کاری مرتبط باید در زمان ۵ سال گذشته نسبت به زمان ثبت درخواست به دست آمده باشد.

دو سال تجربه کاری مرتبط۲۰ امتیاز
سه سال تجربه کاری مرتبط۲۵ امتیاز
چهار سال تجربه کاری مرتبط۳۰ امتیاز
پنج سال تجربه کاری مرتبط۳۵ امتیاز

امتیازبندی سن برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی :

شما بر اساس سن زمانی که سازمان ویزا درخواست شما را تحویل می گیرد، امیازدهی می شوید.

سنامتیاز
۱۶ سال یا کمتر۰
۱۷۲
۱۸۴
۱۹۶
۲۰۸
۴۹-۲۱۱۰
۵۰۸
۵۱۶
۵۲۴
۵۳۲
۵۴+۰

امتیاز بندی توانایی های زبان برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی :

توانایی های زبان برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهارت های زبان انگلیسی یا فرانسه شما یکی از ۵ فاکتور امتیازبندی ها است. مهارت های شما در ۴ دسته : شنیدن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن قابل ارزیابی با عناوین قوی، متوسط و پایه هستند. نتایج آزمون ها نهایتا تا ۲ سال بعد از تاریخی که شما این آزمون ها را داده اید معتبر هستند. ولی نتایج آزمون زمانی که برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی اقدام می کنید همچنان معتبر باشند.

آزمون های مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی برای زبان انگلیسی IELTS و CELPIP  و برای زبان فرانسه آزمون TEF معتبر هستند.

انطباق پذیری حداکثر ۶ امتیاز

سطح تحصیلات همسر :

  • دیپلم و تحصیلات دبیرستانی یا کمتر : ۰ امتیاز
  • مدرک دیپلم یک ساله ، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۲ سال تحصیل تمام وقت : ۳ امتیاز
  • مدرک دیپلم دو ساله ، مدرک فنی یا کارآموزی و حداقل ۱۴ سال تحصیل تمام وقت : ۴ امتیاز
  • مدرک فوق لیسانس یا دکترا و حداقل ۱۷ سال تحصیل تمام وقت : ۵ امتیاز

سابقه کار در کانادا :

اگر شما یا همسرتان دارای حداقل یکسال سابقه کار در کانادا تحت پوشش مجوز کار معتبر هستید : ۵ امتیاز

سابقه تحصیل در کانادا :

اگر شما یا همسرتان یک برنامه تحصیلی حداقل دو ساله را در یکی از مراکز تحصیلات عالیه گذرانده اید (حتما باید بیشتر از ۱۷ سال سن در آن زمان بوده باشید و ویزای تحصیلی معتبر داشته باشید.) : ۵ امتیاز

قابل توجه است که لزومی به دریافت مدرک تحصیلی نبوده و حتی در صورتی که مدرک لیسانس یا دیپلم خود را اخذ نکرده اید می توانید از این امتیاز بهره مند شوید.

داشتن فامیل در کانادا:

در صورتی که شما یا همسرتان، فامیلی (والد، مادربزرگ یا پدر بزرگ، فرزند، نوه، فرزند والد، خواهر یا برادر، فرزند مادربزرگ یا پدربزرگ، خاله،عمه، دایی، عمو، نوه ی والد، برادرزاده یا خواهر زاده) که در کانادا زندگی میکند و اقامت دائم یا شهروندی کانادا را دارد : ۵ امتیاز

بررسی های پزشکی و موارد امنیتی و تمکن مالی برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

شما و اعضای خانواده اتان باید مدارک پلیس تهیه کنید و معاینات پزشکی انجام دهید. همچنین لازم است تا مدارکی دال بر داشتن توانایی مالی کافی در حمایت از خود و خانوادتان به کانادا ارائه دهید.

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

2 نظرات
  1. امیر فلاحت زاده می گوید

    سلام. چند وقتی هست که فکر مهاجرت خصوصا به کانادا هستم چون شنیدم برای ورزشکاران و مهندسین کشاورزی تسهیلات برای مهاجرت قائل شدند.بنده الان استخدام شهرداری هستم. در فوتبال حدود ۱۲ سال سابقه مربیگری دارم که ۳ سال اخیر در لیگ ۱ کشور فعالیت داشتم.مدرک مربیگری درجه A آسیا رو دارم.فوق لیسانس کشاورزی و در حال حاضر دانشجوی ارشد رشته مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبایی . یک شرکت خصوصی ثبت شده دارم که در پنج سال اخیر ۴ قرارداد مربوط به فضای سبز داشتم.حدود ۱۰ سال هم سابقه کار دارم.آیلتس هم دارم که البته منقضی و اکسپایرد شده. به نظر شما برای کدوم استان کانادا و از چه طریقی می تونم اقدام کنم؟ چون شنیدم اخیرا کانادا برای ورزشکاران از طریق خود اشتغالی تسهیلاتی قائل شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

    1. مشاور می گوید

      با سلام شما صلاحیت بسیاری از برنامه ها را دارید مثل اکسپرس اینتری
      می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما با شماره ۰۲۱۶۶۷۴۶۴۵۴ تماس بگیرید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.