مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

14

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از جمله روش های محبوب برای صاحبان مشاغل و کسب و کارها است. با مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری فرصت توسعه کسب و کار خود به طور بین المللی و حرفه را از دست ندهید. در کنار این امر شما می توانید همراه خانوادتان از اقامت دائم کانادا لذت ببرید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری تحت عناوین زیر میسر است:

  • خود اشتغالی
  • برنامه سرمایه گذار مهاجر
  • برنامه کارآفرینان

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری – خود اشتغالی

برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری تحت عنوان خود اشتغالی ، حداقل سرمایه ای برای این برنامه مشخص نشده است ولی هرچه شخص وضعیت مالی بهتر و مناسب تری داشته باشد شانس بیشتری خواهد داشت.

حداقل هزینه ی مورد نیاز از ۱۵۴۰$ شروع می شود. این پروسه با انجام آزمایشات بیومتریک ۲۴ ماه به طول می انجامد.

برای اینکه واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی باشید باید دارای تجربه مرتبط ورزشی یا فرهنگی ، توانایی مورد نیاز کافی ، آزمایشات پزشکی (خود و خانوادتان) و واجد شرایط فاکتورهای انتخابی باشید.

تجربه ی مرتبط به معنی حداقل دو سال سابقه کار است. این زمان باید حداقل در بازه ۵ سال گذشته از زمان اقدام شما باشد. همچنین شما می توانید امتیاز بیشتری کسب کنید در صورتی که ۳، ۴ و یا ۵ سال سابقه کار داشته باشید.

همچنین دولت کانادا شما را برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری تحت ملاک های تجربه، تحصیلات، سن، توانایی های زبان و تطبیق پذیری ارزیابی میکنند.

همچنین ممکن است نیاز باشد تا با ارائه مدارک نشان دهید که توانایی مالی برای حمایت از خود و خانواده خویش را دارید.

همچنین در نظر داشته باشید برنامه خود اشتغالی کبک با سایر استان ها متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری با ما تماس گرفته تا از مشورت و راهنمایی کارشناسان ما بهره مند شوید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری – برنامه ی سرمایه گذار مهاجر (IIP)

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری - برنامه ی سرمایه گذار مهاجر (IIP)

برنامه ی سرمایه گذار مهاجر (IIP) ، جذب افراد مجرب صاحب کسب و کار برای توسعه ، پیشرفت و رونق بلند مدت کانادا را هدف قرار داده است. این برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در حال حاضر بسته شده است و دیگر متقاضی نمی پذیرد.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری – برنامه کار آفرینان

برنامه کار آفرینان مختص اشخاصی با ارزش خالص متوسط و تجربه ی کارآفرینی مناسب است. در حال حاضر مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برنامه های کارآفرینی توسط اشخاص استانی اداره می شوند و یک پروسه دو مرحله ای را تا اقامت دائم کانادا طی می کند.

این برنامه عموما به عنوان ویزای استارت آپ کانادا شناخته شده است. همچنین مرکز مشاوره حقوق ایران مقاله ای جدا را به آن اختصاص داده است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با ما تماس بگیرید.

هزینه های این ویزا از ۱۵۴۰$ شروع میشود و با انجام تست های بیومتریک بین ۱۲ تا ۱۶ ماه زمان خواهد برد.

متقاضیان ابتدا توسط یک استان انتخاب و نامزد می شوند اگر واجد شرایط برنامه کارآفرینی باشند. براساس انتخاب ممکن است بتوانند برای شهروندی و مهاجرت به کانادا اقدام به اخذ اقامت دائم کنند.

تعدادی از استان ها که برنامه مهاجرتی تجارتی خود را مدیریت میکنند نیازمند مشارکت فعالانه در مدیریت کسب و کار بر اساس سرمایه گذاری و اشتغال زایی خاص است.

ارزش خالص حداقل عموما در حدود ۳۵۰٫۰۰۰ $ همراه با تجربه ی مدیریتی کافی لازم است.بعضی از برنامه ها ودیعه خوب لازم دارند که البته زمانی که کسب و کار تاسیس و ثبت شود قابل عودت است.

توجه : برنامه کارآفرینی کبک با برنامه سایر استان ها متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید تا فرصت شروع کسب و کار خود در کانادا را از دست ندهید.

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.