مهاجرت خانوادگی به کانادا

17

مهاجرت خانوادگی به کانادا یا مهاجرت خویشاوندی چگونه است؟

اگز شما اقوامی دارید که مقیم دائم کانادا یا شهروند کانادا هستند و همچنین به دنبال مهاجرت به کانادا از طریق خانوادگی به هستید، این مقاله به ارزیابی ضوابط و شرایط مهاجرت خانوادگی به کانادا میپردازد.

مهاجرت خانوادگی به کانادا : همه به جز همسر

مهاجرت خانوادگی به کانادا ، شامل دو نوع کلی است. یکی از انواع آن در جهت مهاجرت والدین، پدربزرگ  و مادر بزرگ است و نوع دیگر آن که شامل:

  • کودک سرپرستی به گرفته شده در خارج ازکانادا
  • کودکی که در کانادا به فرزندی گرفته خواهد شد
  • خواهر، برادر، برادرزاده، خواهرزاده یا نوه ( که یتیم، زیر ۱۸ سال سن و مجرد باشد.)

یا سایر افراد مرتبط با شخص در صورتی که اقوام دیگری (از جمله همسر، کودک، والدین، خواهر و برادر، پدربزرگ و مادربزرگ، دایی، عمو، خاله، عمه، برادرزاده و یا خواهرزاده) برای حمایت نداشته باشد.

دولت کانادا به شهروندان و افراد مقیم دائم کانادا اجازه می دهد تا به اقوام خود امکان مهاجرت خانوادگی به کانادا را داشته باشند. اگر چه این نوع مهاجرت نیازمند حمایت اسپانسر خواهد بود. اسپانسر باید حتما بیشتر از ۱۸ سال سن داشته و مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد.

مهاجرت خانوادگی به کانادا و روش های آن

اسپانسر شدن به چه معنی خواهد بود؟

شخص اسپانسر باید بتواند شخصی را که درخواست مهاجرت خانوادگی به کانادا را برای وی دارد از نظر مالی و نیاز های ابتدایی تأمین کند. در این راستا اسپانسر باید تعهدی را امضا کند. این تعهد باید در وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی the Minister of Immigration, Refugees and Citizenship  و یا در صورتی که اسپانسر در کبک زندگی میکند Ministère de l’Immigration, de la Diversité et de l’Inclusion ارائه شود.

این نیاز های ابتدایی شامل:

  • خوراک و غذا
  • پوشاک
  • نیازهای شخصی
  • پناه و سایر موارد

همچنین این خدمات شامل خدمات درمانی از جمله خدمات چشم و دندان که توسط دولت تهیه نمیشود، است.

این تعهد نشان می دهد که شخص متقاضی مهاجرت خانوادگی به نیازی به کمک های اجتماعی نخواهد داشت . طول این دوره اسپانسری وابسته به سن شخص و نسبت وی با اسپانسر میتواند تغییر کند. مسئولیت اسپانسر از زمان ورود شخص در قبال وی و یا همراهان و خانواده شخص شروع خواهد شد.

شرایط اسپانسر مهاجرت خانوادگی به کانادا

همچنین همسر شما نیز می تواند با امضا تعهد به شما در واجد صلاحیت های مالی بودن برای درخواست اسپانسری کمک کند. همسر اسپانسر نیز باید دارای صلاحیت باشد. با امضای تعهد شخص باید بتواند مسئولیت های نیاز های ابتدایی در قبال اعضای خانواده حمایت شده را به انجام رساند.

شخص اسپانسر باید :

  • ۱۸ سال یا بیشتر سن داشته باشد.
  • شهروند کانادا یا مقیم دائم باشد.
  • یکی از اعضای خانواده را حمایت کند.
  • در کانادا زندگی کند.
  • تعهد برای تقبل مسئولیت برآورده کردن نیاز های ابتدایی امضا کند.
  • اثبات کند که شرایط مالی کافی برای حمایت از شخص مهاجر را دارد.
  • توافق نامه ای را با شخص مهاجر امضا کرده تا نشان دهد که هردو طرف از مسئولیت های خود آگاهند.

زمان اعتبار تعهد نامه برای مهاجرت خانوادگی به کانادا

مسئولیت های ذکر شده اسپانسر از زمان ورود خانواده به کانادا به عنوان اقامت دائم شروع خواهد شد. اگر چه زمان اعتبار تعهد برای هر عضو خانواده متفاوت است.

فرزند اسپانسر یا همسر وی در صورتی که ۲۲ سال سن یا بیشتر داشته باشد، تا ۳ سال بعد از اینکه فرزند اقامت دائم کانادا را اخذ نمود معتبر خواهد بود. این امر شامل کودک به سرپرستی گرفته شده در داخل یا خارج کانادا نیز صادق خواهد بود.

این تعهد برای هر شخص دیگری (از جمله برادر، خواهر، عمو، عمه، دایی، خاله و غیره)  تا ۱۰ سال بعد از اینکه اقامت دائم را اخذ کردند معتبر خواهد بود.

زمان اعتبار تعهد نامه امضا شده برای مهاجرت خانوادگی به کانادا والدین و پدربزرگ و مادربزرگ تا ۲۰ سال خواهد بود. این مدت همچنین برای تمامی اشخاص مشمول این پروسه خواهد بود.

مهاجرت خانوادگی به کانادا : همسر

شخصی که خود اقامت دائم و شهروندی کانادا را داشته باشند میتوانند در صورت واجد شرایط اسپانسر بودن برای همسر خود نیز تقاضای اقامت ومهاجرت به کانادا دهند.این اقامت دائم خواهد بود که بعد از ۵ سال از حضور و اقامت همسر شخص قابل تبدیل به شهروندی است.لزومی ندارد که ازدواج حتما در کانادا باشد.ازدواج در هر کشوری در صورت قانونی بودن معتبر خواهد بود.شخص اسپانسر باید همسر خود را تا ۳ سال از زمان دریافت اقامت دائم وی و فرزند خود را به مدت ۱۰ سال یا تا زمانی که فرزند به سن ۲۵ سالگی برسد (هرکدام از شرایط که زودتر پیش آید) حمایت کند.

عواملی که باعث می شوند برای اسپانسر شدن واجد شرایط نباشید:

  • عدم موفقیت در ساپورت و اسپانسر کردن شخصی در گذشته
  • دریافت کمک هزینه ی مالی از دولت (بیمه های اشتغال و کمک هزینه های معلولین عموما پذیرفته هستند.)
  • طبق دستور دادگاه مجاز به ساپورت کردن کودک و یا همسر خود نباشید
  • محکوم به تهمت آزار و اذیت جنسی و یا هرگونه اتهامی علیه آشنایان
  • مجاز به دریافت وام مهاجرتی نباشید
  • سابقه ی زندان داشته باشید
  • ورشکستگی اعلام نشده

لطفا توجه داشته باشید که نمی توانید اسپانسر اشخاص زیر ۱۶ سال شوید.

دولت کانادا برای تایید صحت و درستی ازدواج نیارمند شرایط ذیل است:

  • چک کردن سند ازدواج
  • مصاحبه ی حضوری با متقاضیان
  • بازدید از منزل متقاضیان

توجه داشته باشید که شهروندان کانادا و یا مقیم دائم کانادا در صورت ازدواج صوری و دروغین برای مهاجرت و اخذ اقامت و همکاری با مجرم متقاضی اقامت قانونا مجرم تلقی می شوند.

به منظور بررسی شرایط و صلاحیت خود برای مهاجرت خانوادگی به کانادا با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید تا فرصت های مهاجرت به کانادا را از دست ندهید. ما با دانش و آگاهی از تمامی روش ها و بروزترین قوانین شما را در این مسیر همراهی و راهنمایی خواهیم کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.