نکات مهم مهاجرت به ترکیه 2019

۲۱۰

با توجه به اینکه به چه دلیل قصد سفر به ترکیه را دارید و یا چه مدت تقاضای اقامت دارید، به ویزا و مجوز های دیگری نیاز خواهید داشت. این مقاله یک مرور کلی در ارتباط با نکات مهم مهاجرت به ترکیه را ارائه می دهد.

مهم نیست اهل چه کشوری هستید و یا به چه علت قصد ورود به ترکیه را دارید، در ابتدای امر شما باید:

  • یک گذرنامه معتبر از کشور خود داشته باشید.
  • پاسپورت شما باید حداقل 90 روز اعتبار داشته باشد.
  • حتی اگر گذرنامه شما، از تاریخ انقضای آن 60 روز مهلت داشته باشد، حتما قبل از سفر خود به ترکیه اعتبار آن را تمدید کنید.

این موضوع که آیا شما به ویزای ترکیه نیاز دارید یا خیر، بستگی به کشور مبدا و طول مدت اقامت و دلایل سفر شما خواهد داشت.

 

برای شما جالب خواهد بود : مهاجرت به ترکیه 2019 (بخش اول)

 

 

بسیاری از کشورها، موافقت نامه های مربوط به اخذ ویزای ترکیه را امضا کرده اند که اجازه می دهد شهروندان خود برای بازدید از این کشور به مدت 3 ماه بدون ویزا سفر کنند.

 

نکات مهم مهاجرت به ترکیه

 

از دیگر نکات مهم مهاجرت به ترکیه باید به این نکته اشاره کرد که بعضی از ملیت هایی که معاف به دریافت ویزا نیستند، می توانند ویزا را به محض ورود به ترکیه اخذ نمایند (با پرداخت هزینه نقدی).
برای اطلاع از فهرست این کشورها و طول مدت اقامت آنها، با وزارت امور خارجه ترکیه تماس بگیرید. وزارتخانه همچنین فهرستی از مبلغ هزینه ها را در وب سایت خود قرار داده است .

روند مهاجرت ترکیه

حتما قبل از رفتن به ترکیه از مدارک  کامل و مورد نیاز مطلع شوید. اگر برای اقامت، تحصیل و یا کار به ترکیه سفر می کنید به مجوزهای خاصی نیاز خواهید داشت. راهنمایی های اصلی در زیر ذکر شده است:

  1. ویزا : درخواست ویزای سفارت یا کنسولگری ترکیه را در کشور خودتان انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که تمامی اقدامات این کار را قبل از سفر به ترکیه انجام دادید.
    ممکن است چند ماه طول بکشد تا پرونده شما پردازش شود. اگر سوالی در مورد اینکه شما به چه نوع ویزایی نیاز دارید برایتان پیش آمد، از مقامات سفارت سوال کنید ( طبعا رفع مشکلات مهاجرتی با مقامات مهاجرت کشور ترکیه، خوشایند نخواهد بود! ).

ایران : کارمندان عالی رتبه و معمولی اخذ پاسپورت، می توانند بدون  ویزا به این کشور سفر کنند و تا 90 روز از اخذ آن معاف هستند.

  1. اجازه کار و اقامت : اگر شما در ترکیه زندگی می کنید، باید مجوز اقامت خود را اخذ کنید و اگر کار می کنید، به جواز اقامت و کار نیاز خواهید داشت. مراحل درخواست اقامت و اجازه کار باید در سفارت یا کنسولگری ترکیه، انجام شود.
  2. اطلاعات اضافی : شما احتمالا باید مدرکی از جایی که در آنجا حضورردارید، ارائه دهید. به طور مشابه، ممکن است از شما خواسته شود مدارک رزرویشن هتل را نشان دهید (اگر خانه شما توسط کارفرمای پیشین، بیمه شده باشد، ارائه ی آن کافی است).

 

همچنین مطالعه کنید : مهاجرت به ترکیه 2019 (بخش دوم)

 

مجوز ورود مجدد به کشور

از دیگر نکات مهم مهاجرت به ترکیه این است که، اگر شما در طول مدت اقامت خود قصد دارید ازکشور خارج و به آن بازگردید (به منظور کسب و کار و یا سفر)، ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که مجوز ورود مجدد به کشور را، در دست دارید.
زیرا اگر کشور را ترک کنید و تنها واجد شرایط برای یک بار ورود بوده باشید، مانع ورودتان خواهند شد.

 

نکات مهم مهاجرت به ترکیه

 

قبل از اینکه درخواست خود را ارسال کنید، مجددا همه شرایط و محدودیت ها را با سفارت یا کنسولگری ترکیه بررسی کنید. در صورت عدم اطمینان از هر چیزی سؤال کنید.

در فرایند مهاجرت باید صبور باشید، اما بهتر است که از کارمند رسمی اخذ ویزا ترکیه مشورت بگیرید و آنها مدارک شما را تایید کنند تا احتمال اشتباه در ثبت درخواست شما به حداقل برسد.

 

نیازمند  کسب اطلاعات بیشتر درباره نکات مهم مهاجرت به ترکیه و قوانین و شرایط آن هستید؟

 

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر یا صحبت با مشاور ما، هم اکنون با ما تماس بگیرید.

مهاجرت به کشور ترکیه، دیگر یک رویا نسیت.

 

شماره تماس ما : ۰۲۱۶۶۷۴۶۴۵4

 

۲ نظرات
  1. Iman می گوید

    سلام خسته نباشید من ویزا دارم از افغانستان امدم ایران.
    برای تفریح میخوام ۱۰روز برم ترکیه نیاز ب ویزا دارم؟
    یا همین ویزا و پاسپورتم کافیه؟؟؟

    1. محمد قنبری می گوید

      سلام باید از سفارت افغانستان بپرسید یا سایت های دولتی ترکیه رو چک کنید تا ببینید برای رفتن به ترکیه نیاز به ویزا هست یا نه
      موفق باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.