ویزای استارت آپ کانادا

50

ویزای استارت آپ کانادا یا مهاجرت از طریق کارآفرینی

کانادا اعلام کرده است که از طریق ویزای استارت آپ پذیرای کارآفرینان تجاری در سطح بین المللی است.

از جمله شرایط اصلی ویزای استارت آپ کانادا این است که شما خلاق و مطرح در سطح جهانی باشید وبتوانید برای کانادایی ها اشتغال زایی کنید.

عواملی که کانادا را به انتخابی مناسب برای ساخت تجارت شما کرده است :

  • پیشرفت اقتصادی قوی : مجله Forbes کانادا را به عنوان بهترین کشور در بین کشورهای G-20 اعلام کرده است.
  • مالیات و مخارج تجاری کم : کانادا محیطی با مالیات کم و مخارج تجاری کم ارائه می دهد.
  • ابتکار و تحقیقات فوق العاده : کانادا با داشتن محیطی مملو از موفقیت های تحقیقاتی و ابتکارات نوین در سطح جهانی پیشرفته و شناخته شده است.
  • کیفیت عالی زندگی در کانادا : کیفیت عالی زندگی در کانادا تحقق یافتن رویاها و اهداف اشخاص، خانواده ها و شرکت های جهانی را تامین می کند.

چگونه برای ویزای استارت آپ کانادا واجد صلاحیت باشم؟

  • برای اینکه واجد شرایط ویزای استارت آپ کانادا باشید، شما باید :
  • دارای تجارتی واجد شرایط باشید.
  • نامه ی حمایت از یکی از مراکز منتخب داشته باشید.
  • دارای توانایی های زبان کافی باشید.
  • تمکن مالی کافی داشته باشید.

تجارت واجد شرایط چه تجارتی است؟

تجارت واجد شرایط ویزای استارت آپ کانادا به معنی این است که کسب و کار شما دارای شرایط زیر باشد :

  • در زمانی که نامه تعهد از یکی از مراکز منتخب را دریافت کردید :
    • هر متقاضی باید دارنده ۱۰% یا بیشتر حق رای در بین تمامی اشتراکات شرکت باشد (تا ۵ نفر نیز می توانند به عنوان صاحبان برای ویزای استارت آپ کانادا اقدام کنند.)
    • متقاضیان و مرکز منتخب مجموعا در دست دارنده بیشتر از ۵۰%از جمع حق رای شرکت باشند.
  • زمانی که اقامت دائم کانادا را اخذ می کنید:
    • شما مدیریت فعالانه تجارت را در کانادا تامین می کنید.
    • بخش مهم و حیاتی از عملکرد های تجارتی در کانادا اتفاق می افتد.
    • این تجارت در کانادا جای میگیرد.

نامه حمایت از مرکز منتخب برای ویزای استارت آپ کانادا

شما باید قبل از اقدام برای ویزای استارت آپ کانادا دارای نامه حمایت از یکی از مراکز منتخب دولت برای کارآفرینی باشید.

شما باید با این مراکز منتخب تماس گرفته تا از نحوه ی دریافت و چگونگی این موضوع مطلع شوید. سپس شما باید آن ها را قانع کنید که ایده تجاری شما ارزش حمایت را دارد تا بتوانید این نامه را دریافت کنید.

این امر زمانی مشکل می شود که هر مرکز منتخب برای خود نیازمندی های اولیه متفاوتی دارد. برای مثال ممکن است که حضور شخص شما برای ارائه ایده تجاری و ثبت برنامه های تجاریتان نیاز شود.

اخطار : اگر شما هر گونه نقصی در مدارک خود داشته باشید ویزای استارت آپ کانادا شما توسط دولت کانادا رد خواهد شد.

مراکز منتخب

Designated venture capital funds

شما باید حداقل یکی از این گروه ها را متقاعد به سرمایه گذاری به مبلغ حداقل ۲۰۰,۰۰۰$ کنید :

  • BDC Venture Capital
  • Celtic House Venture Partners
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Venture Partners Fund, LP
  • Impression Ventures
  • Information Venture Partners Management Inc.
  • Innovation Platform Capital International LP
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Ltd.
  • PRIVEQ Capital Funds
  • Real Ventures
  • Relay Ventures
  • ScaleUp Venture Partners, Inc.
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Westcap Management Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.

Designated angel investor groups

شما باید حداقل یک یا بیشتر از این سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۷۵,۰۰۰$ قانع کنید :
  • Canadian International Angel Investors
  • Ekagrata Inc.
  • Golden Triangle Angel Network
  • Oak Mason Investments Inc.
  • Southeastern Ontario Angel Network
  • Southwestern Ontario Angel Group
  • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.
  • York Angel Investors Inc.

Designated business incubators

شما باید در حداقل یکی از این برنامه ها مورد قبول باشید :

  • Alacrity Foundation
  • Alberta Agriculture and Forestry
    • Agrivalue Processing Business Incubator
    • Food Processing Development Centre
  • Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
  • Calgary Technologies Inc.
  • Communitech
  • Creative Destruction Lab
  • Empowered Startups Ltd.
  • Extreme Innovations
  • Genesis Centre
  • Highline BETA Inc.
  • Innovacorp
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Invest Ottawa
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • Launch Academy
  • LaunchPad PEI Inc.
  • NEXT Canada
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • Ryerson Futures Inc.
  • Spark Commercialization and Innovation Centre
  • Spring Activator
  • The DMZ at Ryerson University
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • Waterloo Accelerator Centre
  • York Entrepreneurship Development Institute
نکته : به منظور اخذ ویزای استارت آپ کانادا شما باید حمایت تنها یکی از موارد فوق را کسب کنید.

آیا می دانستید ؟

می توانید تا زمانی که درخواست شما برای اخذ اقامت دائم کانادا در حال بررسی است، برای ویزای کار موقت اقدام کنید و تجارت خود را در کانادا آغاز کنید.

ویزای استارت آپ کانادا دارای توانایی های زبان کافی باشید.

مسلما داشتن توانایی زبان کافی به منظور ارتباط با سایرین و کار در محیطی انگلیسی ،فرانسه یا با هر دو زبان، امری الزامی است.

این مسئله به شما در رونق تجارت و موفقیت در کانادا کمک خواهد کرد.

مدرک زبان شما باید توسط یکی از مراکز تایید شده باشد تا بتوانید نمرات آن را با سیستم CLB تطبیق دهید.

حداقل CLB مورد نیاز CLB 5 در یکی از زبان های فرانسه یا انگلیسی در هر ۴ مهارت زیر است :

  • خواندن
  • نوشتن
  • صحبت کردن
  • گوش دادن

شما میتوانید برای تطبیق نمرات خود از ابزار پیدا کردنCLB  استفاده کنید. برای این کار به صفحه مدرک زبان clb مراجعه نمایید.

برای ویزای استارت آپ کانادا تمکن مالی کافی داشته باشید.

دولت کانادا به مهاجران جدید ویزای استارت آپ کانادا کمک های مالی نمی کند.

زمانی که شما برای ویزای استارت آپ کانادا اقدام می کنید باید توانایی کافی مالی در حمایت از خود و خانوادتان را داشته باشید.

توجه داشته باشید که شما نمی توانید این پول را از کسی قرض کنید.
تعداد اعضای خانوادهمبلغ تمکن مالی موردنیاز (به دلار کانادا)
۱$۱۲,۴۷۵
۲$۱۵,۵۳۱
۳$۱۹,۰۹۳
۴$۲۳,۱۸۱
۵$۲۶,۲۹۲
۶$۲۹,۶۵۲
۷$۳۳,۰۱۴
به ازای هر عضو خانواده اضافه$۳,۳۶۱

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای استارت آپ کانادا دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.