ویزای تحصیلی کانادا

27

ویزای تحصیلی کانادا

در این مقاله ما به هر آنچه نیاز است شما در روند اخذ ویزای تحصیلی کانادا بدانید خواهیم پرداخت.

کانادا از جمله کشور هایی است که دانشگاه های معتبر در سطوح جهانی بسیاری را در خود جای داده است. هر ساله تعداد متقاضیان و دانشجویان بین المللی در این کشور رو به افزایش است.

همچنین جالب است بدانید که این کشور به علت وفور مهاجرت های انجام شده در گذشته امروز تبدیل به یکی از کشور هایی با متنوع ترین ملیت ها در دنیا است.

تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان؟

از جمله مزایایی که کانادا نسبت به سایر کشور ها دارد تحصیل بدون مدرک زبان است.

برخی از مراکز آموزش عالیه در این کشور به شما اجازه می دهند تا در دوره های زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم اقدام نمایید.

پس از طی کردن این دوره ها و قبولی در آزمون ها شما مجاز به تحصیل در دانشگاه خواهید بود.

همچنین شما بعد از تحصیل به زبان انگلیسی در این کشور فرصت اشتغال در کانادا را خواهید داشت.

شهریه دانشگاه ها

شهریه دانشگاه ها به طور سالانه عموما اعلام می شود ولی شما به ازای هر ترم پرداخت خواهید نمود.

هزینه های دانشگاه وابسته به رشته، شهر، داشنگاه و حتی مقطع تحصیلی متغیر است. پس برای هر متقاضی تفاوت خواهد داشت.

اگر چه باید توجه داشته باشید که به منظور تایید تمکن مالی شما باید شهریه سال اول ( اگر مدت تحصیل کمتر است به ازای همان مقدار) به علاوه ۱۰ هزار دلار کانادا همراه داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا

به منظور اخذ ویزای تحصیلی کانادا شما باید پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادایی داشته باشید.

به این منظور باید مکاتباتی با هر دانشگاه انجام شود که طی آن مدارک تایید و ترجمه شده شما همراه با فرم درخواست پذیرش پیوست گردد.

همچنان این موضوع مطرح است که هر دانشگاه در هر مقطع مدارک متفاوتی را نیاز دارد.

بورسیه ویزای تحصیلی کانادا

بورسیه تحصیلی کانادا اکثرا به دانشجویان مقاطع دکتری و فوق لیسانس اعطا می شود. برنامه های بورس تحصیلی می تواند بخشی از هزینه های تحصیلی یا تمام آن را شامل شود.

حق کار در حین تحصیل در کانادا

شما در حین تحصیل در کانادا امکان کار در خارج از محوطه ی دانشگاه را خواهید داشت. شما قادر خواهید بود تا به حداکثر مدت ۲۰ ساعت در هفته در طول ترم تحصیلی کار کنید.

پاسخ به این سوال که آیا این درآمد برای تامین مالی شما در زندگی روزمره کفایت می کند یا خیر کاملا بستگی به خود شما و نحوه ی خرج کردن شما دارد.

چطور برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنم ؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای تحصیلی کانادا را دارید با ما تماس بگیرید.

مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند.

مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.