ویزای توریستی کانادا

13

چطوری ویزای توریستی کانادا بگیریم ؟

ویزای توریستی کانادا مدرکی است که به پاسپورت شما مهر می شود. این ویزا به شما اجازه سیاحت و گردشگری در کانادا را می دهد. این مدرک نشان دهنده این است که شما حداقل صلاحیت را دارید.

مدت زمان مجاز ماندن شما در کانادا با ویزای توریستی کانادا ۶ ماه است.

مرکز مشاوره حقوق ایران با آگاهی از قوانین و شرایط بروز، دست یاری شما برای تحقق رویاهایتان در کشور کانادا خواهد بود.
ویزای توریستی کانادا دو نوع است. ویزای سینگل که به شما فقط اجازه یگ بار ورود به کانادا را میدهد و ویزای مولتیپل ( شناخته شده بیشتر با عنوان مولتی) که به شما اجازه ورود به کانادا بیشتر از یک بار را می دهد و پنج سال اعتبار دارد.

  • کسانی که شرایط ویزای کار کانادا را دارند میتوانند مقاله مربوط با آن را مطالعه کنند.
توجه داشته باشید که با در دست داشتن ویزای مولتیپل شما می توانید فقط به مدت ۶ ماه در سال در کانادا بمانید.

حداقل مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا

برای سفر به کانادا شما باید صلاحیت های ابتدایی را داشته باشید شما باید :

  • مدرک معتبر برای سفر مثل پاسپورت
  • در سلامت خوب
  • فاقد سوابق جنایی یا اتهامات مربوط به مهاجرت
  • افسر مهاجرتی را قانع کنید که توانایی بازگشت به کشور خود را خواهید داشت.
  • افسر مهاجرتی را قانع کنید که در پایان سفر خود کانادا را ترک خواهید کرد.
  • تمکن مالی کافی برای ماندن در کانادا را دارید. این مقدار بستگی به مدت زمان ماندن شما تحت ویزای توریستی دارد.
  • همچنین شما باید دعوت نامه از شخصی در کانادا و آزمایشات پزشکی انجام داده داشته باشید.

برخی افراد برای ویزای توریستی مورد قبول نیستند، که به این معنی خواهد بود که مجاز به ورود به کانادا نیستند. دلایل متعددی باعث این امر می شوند از جمله :

  • فعالیت های مجرمانه
  • نقض حقوق بشر
  • جنایات سازماندهی شده
همچنین ممکن است به دلایل امنیتی، سلامت یا مالی مورد قبول نباشید.

انواع روش های اقدام برای ویزای توریستی کانادا

  • شما می توانید برای ویزای توریستی کانادا به دو روش اقدام کنید.
  • روش اول، روش آنلاین است. شما با تکمیل فرم های آنلاین و پرداخت از طریق کارت های اعتباری بین المللی در کوتاه ترین زمان ممکن درخواست خود را ثبت کرده اید.
  • روش دوم از طریق پر کردن فرم ها به صورت کاغذی است که می توانید مبلغ آن را به صورت نقد پرداخت کنید. ازآنجا که کانادا در ایران سفارتی ندارد شما به منظور درخواست برای ویزای توریستی کانادا باید به سفارت کانادا در ترکیه مراجعه کنید.

هزینه های ویزای توریستی کانادا

هزینه های ویزای توریستی کانادا

هزینه ی ویزای توریستی برای هر شخص ۱۰۰$ و برای اعضای خانواده (۵ یا بیشتر) ۵۰۰$ است. هزینه ی تست های بیومتریک ۸۵$ برای هر شخص و اعضای خانواده (۲ یا بیشتر) ۱۷۰$ است. این هزینه ها توسط سفارت دریافت می شود و در صورت ریجکت شدن قابل عودت نیستند.

به شما پیشنهاد میکینم که مقاله پناهندگی به کانادا را هم مطالعه بفرمایید.

مدت زمان بررسی ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

مدت زمان ارزیابی ویزای توریستی به طور معمول ۵۹ روز است. این زمان شامل انجام تست های بیومتریک نمی شود. همچنین ممکن است که در صورت نقص مدارک درخواست ویزای توریستی کانادا شما با تاخیر یا ریجکت شدن مواجه شود.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید و وقت مصاحبه ی خود را رزرو کنید.

ویزای توریستی کانادا فرزندان زیر ۱۸ سال

فرزندان زیر ۱۸ سال برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به پاسپورت شخصی خود، گواهی تولد و نامه تایید هستد.
همچنین شرایط خاص دیگری نیز وجود دارد. برای اطلاع از این شرایط با وکلای ما تماس بگیرید و با آنها مشورت کنید.

چطور اقدام کنم؟

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای توریستی کانادا دارید با ما تماس بگیرید. مرکز مشاوره حقوق ایران با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران متخصص شما را در این مسیر راهنمایی میکند. مشاوران ما با آگاهی از آخرین و بروزترین قوانین و شرایط بهترین گزینه را به شما ارائه خواهند داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.