ویزای نامزدی آمریکا

21

چگونگی ویزای نامزدی آمریکا

مهاجرت به آمریکا همواره آرزوی بسیاری بوده است. ویزای نامزدی آمریکا فرصتی برای افرادی است که نامزد آن ها شهروند آمریکا است و شما تمایل دارید تا عروسی خود را در آمریکا برگزار کنید.

توجه داشته باشید که اگر در حال حاضر ازدواج کرده اید، قصد ازدواج در خارج از ایالات متحده آمریکا را دارید و یا شما به طور قاونی در آمریکا اقامت دارید برای ویزای نامزدی واجد شرایط نخواهید بود.

 

صلاحیت ویزای نامزدی آمریکا
برای این که نامزد آمریکایی شما بتواند برای شما ویزای نامزدی آمریکا را دریافت کند وی باید دارای موارد ذیل باشد:

  • نامزد شما باید دارای شهروندی آمریکا باشد.
  • شما قصد دارید تا ۹۰ روز بعد از ورود به آمریکا ازدواج کنید.
  • شما و نامزدتان به طور قاونی آزاد به ازدواج هستید.(این امر به این معنی است که هر دوی شما باید به طور قانونی از همسر سابق خود جدا شده باشید)
  • شما و نامزدتان حداقل یکبار در دوسال قبل از درخواست ویزای نامزدی آمریکا با هم ملاقات داشته اید.

مراحل اخذ ویزای نامزدی آمریکا

ویزای نامزدی آمریکا- مرحله اول

در ابتدا نامزد شما باید فرم درخواست ویزای غیر مهاجرتی یا همان ویزای نامزدی آمریکا را تکمیل کند.

برای این که شما بتوانید ویزای نامزدی آمریکا را دریافت کنید، لازم است تا مدت ۹۰ روز از ورودتون به خاک آمریکا ازدواج کنید.

این ازدواج باید معتبر باشد. به بیان دیگر هدف از این ازدواج باید زندگی با هم باشد نه به دلیل استفاده از مزایای مهاجرت به آمریکا .

اگر شما در مدت ۹۰ روز از ورود به آمریکا ازدواج کنید می توانید به طور قانونی درخواست اقامت دائم آمریکا بدهید.

در هر مرحله از درخواست ویزای نامزدی آمریکا ممکن است بررسی های امنیتی و پیش زمینتون هم برای شما و هم برای نامزدتون انجام شود.

این بررسی ها شامل سوابق جنایی شما، انگشت نگاری، اسامی و سایر اطلاعات بیومتریک و بیوگرافیک می شود.

ویزای نامزدی آمریکا- مرحله دوم

بعد از اینکه فرمی که نامزد شما تکمیل کرد، تایید شد سازمان NVC فرم را به جایی که شما برای ویزای نامزدی آمریکا اقدام می کنید ارسال می کند.

سپس سفارت شما را از وقت مصاحبه اتان مطلع می کند. شما مدارک لازم برای ویزای نامزدی آمریکا  را همراه خود برای مصاحبه سفارت می برید.

افسر DOS تعیین می کند که آیا شما واجد شرایط ویزای K-1 (ویزای نامزدی آمریکا) هستید یا خیر. اگر افسر کنسولگری تایید کند ویزای نامزدی آمریکا شما تا ۶ ماه برای یک بار ورود به آمریکا معتبر خواهد بود.

ویزای نامزدی آمریکا- مرحله سوم

بعد از اینکه ویزای نامزدی آمریکا شما تایید شد می توانید به آمریکا سفر کنید و در حین ورود به این کشور درخواست پذیرش کنید تا زمانی که ویزای K-1 شما هنوز معتبر است.

مانند همه ی انواع ویزاها، در این امر نیز تضمینی وجود ندارد که پذیرش شما در حین ورود به آمریکا تایید شود.

افسر CBP تصمیم نهایی را در این زمان خواهد گرفت.

ویزای نامزدی آمریکا- مرحله چهارم

اگر شما برای ویزای نامزدی آمریکا تایید شدید، می توانید تا ۹۰ روز ازدواج کنید. بعد از این مرحله اکنون همسر شما می تواند برای درخواست گرین کارت شما شما را اسپانسر کند.

برای اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج به مقاله مربوطه مراجه کنید.

آیا شخصی که با ویزای نامزدی آمریکا وارد شده است اجازه کار در آمریکا را دارد؟

بعد از تایید شدن ویزای نامزدی آمریکا ممکن است شما بتوانید فورا برای مجوز کار در آمریکا اقدام کنید.

در این مورد به دلیل این که اعتبار این ویزا ۹۰ روز است مجوز شما هم همین مقدار معتبر خواهد بود.

در نظر داشته باشید که شما می توانید در حین اقدام برای اخذ گرین کارت، مجوز کار در ایالات متحده را نیز دریافت کنید.

این مجوز کاری برای یک سال اعتبار خواهد داشت و برای دوره های یک ساله قابل تمدید خواهد بود.

چرا مرکز مشاوره حقوق ایران ؟

سوال بسیار مناسبی است. ما با داشتن وکلای زبده و مشاورین حرفه ای شما را در مسیر مهاجرت راهنمایی می کنیم. هر کسی می تواند خود را به جای وکلا جا بزند و شما را وارد راه پر مخاطره ای کند.

همه ی هدف و تلاش ما رسیدن شما به مقصد از روش های قانونی با کمترین ریسک و دردسر است. ما راهنمای شما تا پایان این راه خواهیم بود.

پس معطل نکنید و همین امروز با ما تماس بگیرید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.