ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا یکی از مهم ترین و محبوب ترین انواع ویزای کار کانادا به حساب می آید. کانادا همواره به دلیل رفاه بالای زندگی و جامعه رو به رشد ، موقعیت های شغلی فراوانی را برای متقاضیان در هر رشته ای را فراهم آورده است. کانادا مقصدی محبوب است که محیط کاری ایده آلی را به متقاضیان کار و تحصیل پیشکش میکند. که ما پیشنهاد میکنیم که مطلب ( تحصیل در کانادا ) را نیز مطالعه بفرمایید، هر ساله ، هزاران کارگر خارجی با هدف کار دائم یا موقت وارد خاک کانادا می شوند.

ویزای کار کانادا

دولت کانادا از مردم تقاضا می کند که از طرق قانونی وارد این کشور شوند و برای ویزاهای مربوطه اقدام کنند. این موضوع دانستن انواع دسته بندی های ویزا را حائز اهمیت می کند تا مرکز مشاوره حقوق ایران با توجه به مدارک مورد نیاز و مفاد واجد شرایط بودن ، شما را در انتخاب بهترین گزینه یاری کند.

برنامه کارگران موقت

  • ویزای کار کانادا بر اساس تاثیرات بازار کار (Canada LMIA Based Visa)
  • مجوز دانشجو (Student Permit)
  • تعطیلات کاری (Working Holiday)

ویزای کار کانادا بر اساس تاثیرات بازار کار (Canada LMIA Based Visa)

هرساله هزاران نفر از کارگران خارجی از طریق ویزای کار کانادا به این کشور برای کار موقت مهاجرت می کنند. این سیستم توسط امتیاز بندی تعیین نمیشود. LMIA مدرکی است که ممکن است برای استخدام کارگر خارجی و اخذ ویزای کار کانادا نیاز باشد. LMIA مثبت نشان دهنده این است که به یک کارگر خارجی برای این موقعیت شغلی نیاز است. همچنین نشان می دهد که هیچ کارگر کانادایی برای این پست شغلی در دسترس نبوده است. به LMIA مثبت گاهی تأیید نامه نیز گفته می شود. زمانی که کارفرما یک LMIA دریافت کند ، کارگر می تواند برای اخذ ویزای کار کانادا اقدام نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاغل مورد نیاز کانادا مقاله مربوطه به این موضوع را مطالعه فرمایید.

ویزای کار کانادا بر اساس تاثیرات بازار کار

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کار کانادا :

  • نامه پیشنهاد کاری
  • قرارداد
  • کپی از LMIA
  • شماره LMIA
توجه : متناسب به شغلتان ممکن است نیازمند مجوز کار به منظور اخذ ویزای کار کانادا نیز باشید.

چطور بدون مدرک LMIA در کانادا زندگی کنم؟

شما می توانید با اقدام برای ویزای کانادایی اقامت دائم (Canadian Permanent Residency Visa) از طریق سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry) یا ورود سریع به طور دائم در کانادا زندگی و کار کنند. این سیستم براساس امتیاز رده بندی میکند وسه نوع اصلی در جهت اقامت دائم کانادا و اخذ ویزای کار کانادا دارد.

مهاجران ماهر (Skilled Immigrants) اولویت بیشتر برای اخذ ویزای کار کانادا دارند

مهاجران ماهر نوعی از ویزای کار کانادا است که براساس تواناییشان در اسکان در کانادا و مشارکت در اقتصاد این کشور انتخاب می شوند. مهاجران ماهر بر اساس موارد زیر ارزیابی می شوند:

  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • مهارت زبان انگلیسی / فرانسوی
  • سن
  • انطباق پذیری
  • و مواردی از این قبیل

مهاجران ماهر (Skilled Immigrants)

این دسته شامل سه زیر مجموعه می شود:

  • برنامه کارگران ماهر فدرال (Federal Skilled Worker) : برای متقاضیان با تجربه ی کاری حرفه ای و تخصصی
  • برنامه کارگران مشاغل فنی (Trade Skilled Worker) : برای متقاضیان با تجربه در کارهای فنی و دستی
  • دسته تجربه کانادایی (Canadian Experience Class) : برای متقاضیان با تجربه کار حرفه و تخصصی در کانادا

سیستم اکسپرس اینتری جدید در ماه ژانویه ۲۰۱۵ آغاز به کار کرد تا مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کار کانادا را برای مهاجران ماهر مدیریت کند. مدارک و فرم های پر شده برای سیستم اکسپرس اینتری در مدت ۶ ماه یا کمتر بررسی می شود.

نامزد های استانی (Provincial nominees) جهت دریافت ویزای کار کانادا :

این برنامه مختص متقاضیان ویزای کار کانادا است که از طرف استان یا ایالتی در کانادا تحت تأیید دولت کانادا کاندید شده اند. عموما متقاضی باید به طور مستقیم با استان یا ایالت در ارتباط باشد تا به عنوان برنامه نامزد استانی PNP (Provincial Nominee Program) به شمار آید.

اگر شما متقاضی این برنامه هستید، در صورتی که جزء مشاغل زیر باشید باید امتحان زبان بدهید:

  • برای مشاغل نیمه یا غیر حرفه ای (NOC C ,D)
  • تحت اکسپرس اینتری برای مشاغل:
  • مشاغل مدیریتی (NOC O)
  • مشاغل تخصصی (NOC A)
  • مشاغل تکنیکی و حرفه فنی (NOC B)

شما نیاز است تا در دو مرحله اقدام کنید:

  • به استان یا ایالتی که می خواهید در آن زندگی کنید درخواست بفرستید.درخواست شما توسط این استان براساس موارد ذیل بررسی می شود:
  • مدارک مورد نیاز مهاجرتی
  • اینکه آیا واقعا قصد زندگی در آنجا را دارید یا خیر.

این ضوابط ذکر شده ممکن است در هر بروزرسانی قوانین تغییر کند پس توصیه می شود که به منظور مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کار کانادا با ما تماس حاصل کنید تا ما با آگاهی از بروزترین قوانین و شرایط شما را در این مسیر یاری کنیم.

  • زمانی که استان مورد نظر شما را کاندید می کند، شما موظفید تا به سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا CIC (Citizenship and Immigration Canada) برای اقامت دائم اقدام کنید. افسر CIC با توجه به قوانین کانادا تقاضانامه شما را بررسی خواهد کرد.

برای هر مرحله باید آزمایشات پزشکی و تأییدیه پلیس ارائه دهید. این مدارک برای همه ی مهاجران، بدون درنظر گرفتن استان، الزامی است .

کارگران ماهر انتخاب شده استان کبک

استان کبک با دولت کانادا توافق نامه ای در ارتباط با انتخاب مهاجران خارج از کانادا دارد که با سایر استان ها متفاوت است.

کارگران ماهر انتخاب شده استان کبک

شما باید در دو مرحله اقدام کنید:

اول: برای مدرک انتخاب به دولت کبک اقدام کنید. این مدرک تأیید می کند که شما به عنوان مهاجر به کانادا مورد پذیرش قرار گرفته اید. این استان با توجه به قوانین خودش درخواست شما را ارزیابی می کند.

دوم: بعد از اینکه کبک شما را انتخاب کرد، شما ملزم به اقدام برای اقامت دائم به سازمان CIC (Citizenship and Immigration Canada) هستید.

برای هر مرحله باید آزمایشات پزشکی و تأییدیه پلیس ارائه دهید. این مدارک برای همه ی مهاجران، بدون درنظر گرفتن استان، الزامی است .

برنامه مراقبان : یک متقاضی باید تحت دسته بندی ذیل از یکی از این سه راه اقدام کند

  • مراقبت از کودکان (Caring for Children Pathway)
  • مراقبت در منزل (Live-in Caregiver Program)
  • مراقبت از اشخاص با نیازهای شدید درمانی (Caring For People With High Medical Needs Pathway)

از طرق بالا می توان در صورتی که واجد شرایط باشید برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید.

مراقبت از کودکان (Caring for Children Pathway)

این برنامه مناسب برای مراقبانی است که خدمات نگهداری و مارقبت از کودک در خانه را ارائه می دهند. می توان از این طریق اقامت دائم کانادا را کسب کرد.

مراقبت از اشخاص با نیازهای شدید درمانی

مراقبت در منزل (Live-in Caregiver Program)

این برنامه هم برای مراقبانی است که هم اکنون با در دست داشتن مجوز کار مراقبان در منزل در حال کار در کانادا هستند و هم برای کسانی که است برای اولین بار درخواست مجوز کار میکنند.

مراقبت از اشخاص با نیازهای شدید درمانی (Caring For People With High Medical Needs Pathway)

اخذ اقامت دائم برای مراقبانی که واجد شرایط هستند.مراقبانی که به افراد کهنسال یا اشخاص با معلولیت ها و یا بیماری های سخت و مزمن خدمات مراقبتی و نگداری ارائه می دهند.

 

چطور برای اخذ ویزای کار کانادا اقدام کنید؟

مرکز مشاوره حقوق ایران  با ارائه خدمات گسترده مهاجرتی و دانستن قوانین به روز در کنار سابقه درخشان خود شما را در اخذ ویزای کار کانادا راهنمایی و همراهی می کند.