کارگر ماهر فدرال اکسپرس اینتری (Federal Skilled Worker (Express Entry

35

برنامه کارگر ماهر فدرال یا Federal Skilled Worker چیست ؟

برنامه کارگر ماهر فدرال ( اکسپرس اینتری ) مختص کارگران ماهری است که سابقه کار خارج از کانادا را دارند.این شخاص میتوانند برای اقامت دائم کانادا مهاجرت کنند.

برنامه کارگر ماهر فدرال چگونه کار میکند؟

در پاسخ به این سوال نیاز است تا شما حداقل مدارک مورد نیاز را بشناسید:

  • تجربه کار حرفه ای
  • مهارت زبان
  • تحصیلات

برای اینکه واجد شرایط باشید باید حداقل مدارک را داشته باشید.

فاکتور های انتخابی برنامه کارگر ماهر فدرال (حداکثر ۲۵ امتیاز)

اگر شما واجد شرایط تمامی مدارک مورد نیاز حداقل باشید درخواست شما براساس موارد زیر ارزیابی می شود:

  • سن
  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • اگر پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشید
  • مهارت های زبان انگلیسی و/یا فرانسوی
  • انطباق پذیری (چقدر تمایل به اسکان در کانادا را داشته باشید)

این فاکتورها بخشی از دسته ۱۰۰ امتیازی استفاده شده درجهت ارزیابی صلاحیت برای برنامه کارگر ماهر فدرال است.در حال حاضر حداقل امتیاز مورد قبول ۶۷ امتیاز است.

توجه: این امتیازبندی دوره ی اول جهت تعیین صلاحیت است.

مهارت های زبان برنامه کارگر ماهر فدرال (حداکثر ۲۸ امتیاز)

امکان برقراری ارتباط با یک زبان یا هر دو زبان رسمی کانادا بسیار حائز اهمیت است.دانش انگلیسی، فرانسوی یا هر دو به شما در بازار کار کانادا کمک می کند.

شما می توانید تا ۲۸ امتیاز برای مهارت های زبان انگلیسی و فرانسوی کسب کنید.به شما براساس توانایی های زیر امتیاز داده می شود:

  • نوشتن
  • خواندن
  • گوش دادن
  • صحبت کردن

شما باید در زبان اول رسمی حداقل سطح CLB7 یا NCLC7 را در هر ۴ زمینه زبان کسب کنید. برای دریافت امتیاز از مهارت های زبان دوم رسمی باید حداقل CLB5 یا NCLC5 در هر ۴ زمینه زبان را داشته باشید.

زبان رسمی اول (حداکثر ۲۴ امتیاز)

 

زبان رسمی اولصحبت کردن Speakingگوش دادنLiSteningخواندن Readingنوشت Writing
CLB 9 یا بیشتر۶۶۶۶
CLB 8۵۵۵۵
CLB 7۴۴۴۴
کمتر از CLB 7واجد شرایط نیستواجد شرایط نیستواجد شرایط نیستواجد شرایط نیست

زبان رسمی دوم (حداکثر ۴ امتیاز)

شما میتوانید ۴ امتیاز کسب کنید در صورتی که حداقل CLB 5 در هر ۴ زمینه مهارتی باشید.

زبان دوم رسمیامتیاز
 حداقل cLB 5 در هر ۴ زمینه ۴
CLB 4 یا کمتر در هر ۴ زمینه۰

تحصیلات (حداکثر ۲۵ امتیاز)

این جدول نشانگر امتیاز بندی برنامه کارگر ماهر فدرال براساس تحصیلات است.

تحصیلاتامتیاز
دیپلم یا مدرک پیش دانشگاهی۵
کاردانی یکساله۱۵
کاردانی ۲ ساله۱۹
مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر۲۱
دو مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر۲۲
مدرک فوق لیسانس۲۳
مدرک دکترا۲۵

تجربه کاری برنامه کارگر ماهر فدرال

تجربه کاری ماهرانه به معنی این است که شما در یکی از مشاغل گروه NOC کار کرده باشید:

  • مشاغل مدیریتی (دسته مهارتی ۰)
  • مشاغل تخصصی (دسته مهارتی A)
  • مشاغل تکنیکی و حرفه فنی (دسته مهارتی B)
سابقه کاریامتیاز
داشتن ۱ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۹
داشتن -۳۲ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۱
داشتن ۵-۴ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۳
داشتن ۶ سال و بیشتر سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۵

 

امتیازات سن

سنامتیاز
کمتر از ۱۸ سال۰
۱۸-۳۵۱۲
۳۶۱۱
۳۷۱۰
۳۸۹
۳۹۸
۴۰۷
۴۱۶
۴۲۵
۴۳۴
۴۴۳
۴۵۲
۴۶۱
۴۷ و بیشتر۰

 

پیشنهاد شغلی تعیین شده در کانادا (حداکثر ۱۰ امتیاز)

در صورتی که شما پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی برای حداقل یک سال داشته باشید، میتوانید این امتیاز را کسب کنید. شما باید برای پیشنهاد کاری قبل از اقدام برای برنامه کارگر فدرال اقدام کنید.

پیشنهاد کاری معتبر باید به طور مداوم، با حقوق، تمام وقت (حداقل ۳۰ ساعت کاری در هفته) باشد که برای حداقل یکسال باشد و کار فصلی نباشد.این شغل باید در لیست مشاغل NOC در دسته بندی ۰ ، A و یا B باشد.

دولت کانادا باید توجیه شود که آیا شما توانایی انجام شغل پیشنهاد شده را دارید و یا توانایی کسب گواهی در کانادا را دارید.

انطباق پذیری (حداکثر ۱۰ امتیاز)

انطباقامتیاز
سطح زبان همسر با حداقل CLB 4۵
سابقه تحصیلات در کانادا۵
سابقه تحصیلات همسر در کانادا۵
سابقه کاری در کانادا۱۰
سابقه کاری همسر در کانادا۱۰
داشتن فامیل نزدیک در کانادا۵

 

امتیاز بندی مرحله اصلی بعد از مرحله انتخاب

در این مرحله حداکثر امتیازات ۱۲۰۰ امتیاز است که به دو بخش ۶۰۰ امتیازی تقسیم می شود که بخش اول مربوط به

امتیاز سن

سنمجردمتاهل
کمتر از ۱۷ سال۰۰
۱۸۹۰۹۹
۱۹۹۵۱۰۵
۲۰-۲۹۱۰۰۱۱۰
۳۰۹۵۱۰۵
۳۱۹۰۹۹
۳۲۸۵۹۴
۳۳۸۰۸۸
۳۴۷۵۸۳
۳۵۷۰۷۷
۳۶۶۵۷۲
۳۷۶۰۶۶
۳۸۵۵۶۱
۳۹۵۰۵۵
۴۰۴۵۵۰
۴۱۳۵۳۹
۴۲۲۵۲۸
۴۳۱۵۱۷
۴۴۵۶
بیشتر از ۴۵۰۰

امتیاز تحصیلات

سطح تحصیلاتمتقاضی مجردمتقاضی متاهل
متقاضیهمسر
کمتر از دیپلم۰۰۰
دیپلم دبیرستان و یا پیش دانشگاهی۳۰۲۸۲
دوره یکساله دانشگاهی۹۰۸۴۶
دوره دو ساله دانشگاهی۹۸۹۱۷
دوره سه ساله یا بیشتر دانشگاخی۱۲۰۱۱۲۸
دو یا بیشتر از یک مدرک تحصیلی دانشگاهی که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد.۱۲۸۱۱۹۹
فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی۱۳۵۱۲۶۱۰
دکترا۱۵۰۱۴۰۱۰

 

سطح CLBمتقاضی متأهلتقاضی مجرد
متقاضیهمسر
سطح ۳ و کمتر۰۰۰
سطح ۴ یا ۵۶۱۶
سطح ۶۸۱۹
سطح ۷۱۶۳۱۷
سطح ۸۲۲۳۲۳
سطح ۹۲۹۵۳۱
سطح ۱۰ یا بیشتر۳۲۵۳۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.