کارگر ماهر فدرال اکسپرس اینتری (Federal Skilled Worker (Express Entry

۲۸۲

برنامه کارگر ماهر فدرال یا Federal Skilled Worker چیست ؟

برنامه کارگر ماهر فدرال ( اکسپرس اینتری ) مختص کارگران ماهری است که سابقه کار خارج از کانادا را دارند.این شخاص میتوانند برای اقامت دائم کانادا مهاجرت کنند.

برنامه کارگر ماهر فدرال چگونه کار میکند؟

در پاسخ به این سوال نیاز است تا شما حداقل مدارک مورد نیاز را بشناسید:

  • تجربه کار حرفه ای
  • مهارت زبان
  • تحصیلات

برای اینکه واجد شرایط باشید باید حداقل مدارک را داشته باشید.

فاکتور های انتخابی برنامه کارگر ماهر فدرال (حداکثر 25 امتیاز)

اگر شما واجد شرایط تمامی مدارک مورد نیاز حداقل باشید درخواست شما براساس موارد زیر ارزیابی می شود:

  • سن
  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • اگر پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشید
  • مهارت های زبان انگلیسی و/یا فرانسوی
  • انطباق پذیری (چقدر تمایل به اسکان در کانادا را داشته باشید)

این فاکتورها بخشی از دسته 100 امتیازی استفاده شده درجهت ارزیابی صلاحیت برای برنامه کارگر ماهر فدرال است.در حال حاضر حداقل امتیاز مورد قبول 67 امتیاز است.

توجه: این امتیازبندی دوره ی اول جهت تعیین صلاحیت است.

مهارت های زبان برنامه کارگر ماهر فدرال (حداکثر 28 امتیاز)

امکان برقراری ارتباط با یک زبان یا هر دو زبان رسمی کانادا بسیار حائز اهمیت است.دانش انگلیسی، فرانسوی یا هر دو به شما در بازار کار کانادا کمک می کند.

شما می توانید تا 28 امتیاز برای مهارت های زبان انگلیسی و فرانسوی کسب کنید.به شما براساس توانایی های زیر امتیاز داده می شود:

  • نوشتن
  • خواندن
  • گوش دادن
  • صحبت کردن

شما باید در زبان اول رسمی حداقل سطح CLB7 یا NCLC7 را در هر 4 زمینه زبان کسب کنید. برای دریافت امتیاز از مهارت های زبان دوم رسمی باید حداقل CLB5 یا NCLC5 در هر 4 زمینه زبان را داشته باشید.

زبان رسمی اول (حداکثر 24 امتیاز)

 

زبان رسمی اولصحبت کردن Speakingگوش دادنLiSteningخواندن Readingنوشت Writing
CLB 9 یا بیشتر6666
CLB 85555
CLB 74444
کمتر از CLB 7واجد شرایط نیستواجد شرایط نیستواجد شرایط نیستواجد شرایط نیست

زبان رسمی دوم (حداکثر 4 امتیاز)

شما میتوانید 4 امتیاز کسب کنید در صورتی که حداقل CLB 5 در هر 4 زمینه مهارتی باشید.

زبان دوم رسمیامتیاز
 حداقل cLB 5 در هر 4 زمینه 4
CLB 4 یا کمتر در هر 4 زمینه0

تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)

این جدول نشانگر امتیاز بندی برنامه کارگر ماهر فدرال براساس تحصیلات است.

تحصیلاتامتیاز
دیپلم یا مدرک پیش دانشگاهی5
کاردانی یکساله15
کاردانی 2 ساله19
مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر21
دو مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر22
مدرک فوق لیسانس23
مدرک دکترا25

تجربه کاری برنامه کارگر ماهر فدرال

تجربه کاری ماهرانه به معنی این است که شما در یکی از مشاغل گروه NOC کار کرده باشید:

  • مشاغل مدیریتی (دسته مهارتی 0)
  • مشاغل تخصصی (دسته مهارتی A)
  • مشاغل تکنیکی و حرفه فنی (دسته مهارتی B)
سابقه کاریامتیاز
داشتن 1 سال سابقه در 10 سال گذشته9
داشتن -32 سال سابقه در 10 سال گذشته11
داشتن 5-4 سال سابقه در 10 سال گذشته13
داشتن 6 سال و بیشتر سابقه در 10 سال گذشته15

 

امتیازات سن

سنامتیاز
کمتر از 18 سال0
18-3512
3611
3710
389
398
407
416
425
434
443
452
461
47 و بیشتر0

 

پیشنهاد شغلی تعیین شده در کانادا (حداکثر 10 امتیاز)

در صورتی که شما پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی برای حداقل یک سال داشته باشید، میتوانید این امتیاز را کسب کنید. شما باید برای پیشنهاد کاری قبل از اقدام برای برنامه کارگر فدرال اقدام کنید.

پیشنهاد کاری معتبر باید به طور مداوم، با حقوق، تمام وقت (حداقل 30 ساعت کاری در هفته) باشد که برای حداقل یکسال باشد و کار فصلی نباشد.این شغل باید در لیست مشاغل NOC در دسته بندی 0 ، A و یا B باشد.

دولت کانادا باید توجیه شود که آیا شما توانایی انجام شغل پیشنهاد شده را دارید و یا توانایی کسب گواهی در کانادا را دارید.

انطباق پذیری (حداکثر 10 امتیاز)

انطباقامتیاز
سطح زبان همسر با حداقل CLB 45
سابقه تحصیلات در کانادا5
سابقه تحصیلات همسر در کانادا5
سابقه کاری در کانادا10
سابقه کاری همسر در کانادا10
داشتن فامیل نزدیک در کانادا5

 

امتیاز بندی مرحله اصلی بعد از مرحله انتخاب

در این مرحله حداکثر امتیازات 1200 امتیاز است که به دو بخش 600 امتیازی تقسیم می شود که بخش اول مربوط به

امتیاز سن

سنمجردمتاهل
کمتر از 17 سال00
189099
1995105
20-29100110
3095105
319099
328594
338088
347583
357077
366572
376066
385561
395055
404550
413539
422528
431517
4456
بیشتر از 4500

امتیاز تحصیلات

سطح تحصیلاتمتقاضی مجردمتقاضی متاهل
متقاضیهمسر
کمتر از دیپلم000
دیپلم دبیرستان و یا پیش دانشگاهی30282
دوره یکساله دانشگاهی90846
دوره دو ساله دانشگاهی98917
دوره سه ساله یا بیشتر دانشگاخی1201128
دو یا بیشتر از یک مدرک تحصیلی دانشگاهی که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد.1281199
فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی13512610
دکترا15014010

 

سطح CLBمتقاضی متأهلتقاضی مجرد
متقاضیهمسر
سطح ۳ و کمتر000
سطح 4 یا 5616
سطح 6819
سطح 716317
سطح 822323
سطح 929531
سطح 10 یا بیشتر32534

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت