گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک

۲,۲۶۴

اگر شما جز بستگان درجه یک فردی باشید که شهروند ایالات متحده است، می توانید بر اساس رابطه خانوادگی خود یک اقامت دائمی قانونی ( گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک ) دریافت کنید.

بستگان درجه یک شامل موارد زیر هستند:

  • همسر شهروند آمریکایی
  • کودک مجرد زیر 21 سال یک شهروند آمریکایی
  • پدر و مادر یک شهروند آمریکایی (اگر شهروند ایالات متحده 21 ساله یا بالاتر باشد)

گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک

اگر شما در حال حاضر در ایالات متحده هستید، برای اینکه واجد الشرایط  دریافت گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک باشید، باید شرایط زیر را دارا باشید:

  • بطور صحیح فرم I-485 را پر کنید، درخواست ثبت نام اقامت دائم یا تنظیم وضعیت را ثبت کنید.
  •  قبل از آمدن به ایالات متحده، مورد بازرسی و پذیرش قرار گرفته باشید .
  • باید  به هنگام پر کردن فرم I-485 خود، بطور فیزیکی در ایالات متحده حضور داشته باشید.
  • واجد شرایط دریافت ویزای مهاجرت باشید.

اگر خواهان اخذ گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک می باشید، به خاطر داشته باشید که ویزا همیشه برای بستگان درجه یک در دسترس است.

برای شما جالب خواهد بود : آشنایی با انواع گرین کارت آمریکا

 

مدارک لازم برای واجدین شرایط دریافت ویزای مهاجرت:

  • به طور کلی، برای واجد شرایط بودن جهت تنظیم وضعیت، شما باید پس از بازرسی، پذیرش یا گزینش، توسط مأمور مهاجرت، در ایالات متحده حضور داشته باشید.
  • یک فرم تاییدیه I-130 از طرف شما ارسال شود.
  • یک فرم I-130 در انتظار تایید داشته باشید که در نهایت تایید شود.
  • فرم I-130 ( تایید شده) همراه با فرم I-485 که هر دو ثبت شده باشند.

گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک

تنظیم وضعیت گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک:

اگر شما در حال حاضر در ایالات متحده هستید، می توانید فرم I-485 (  فرم درخواست ثبت نام برای اقامت دائم )  را تقاضا کنید و یا تنظیم شرایط برای درخواست گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک ، بدون ترک کشور را تقاضا کنید. این کار تنظیم وضعیت نامیده می شود.

به عنوان بستگان درجه یک، می توانید فرم I-485 خود را به صورت همزمان با فرم I-130 ارسال کنید ( در حالی که فرم I-130 شما در انتظار تایید است  و یا بعد از تایید شدن فرم I- 130 ).

ویزای مهاجرت به آمریکا برای بستگان درجه یک شهروندان آمریکایی نامحدود است، بنابراین ویزا همیشه در دسترس شما است.

 

همچنین مطالعه نمایید : روش های اخذ گرین کارت آمریکا

موانعی جهت تنظیم وضعیت:

به یاد داشته باشید که بسته به نحوه ورود  شما به ایالات متحده و یا اگر شما یک عمل نقض قانون مهاجرت انجام داده باشید، ممکن است از تنظیم وضعیت شما خودداری شود.

چه چیز برای ارسال لازم است؟

شما باید اسناد و شواهد زیر را برای درخواست گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک که در حال حاضر در ایالات متحده است، آماده کنید:

  • فرم I-485، درخواست ثبت نام برای اقامت دائم یا تنظیم وضعیت.
  • کپی فرم I-797، اطلاعیه تأیید یا رسید، برای درخواست تقاضانامه فرم I-130 از طرف شما (مگر اینکه شما فرم I-485 همراه با فرم I-130 را ارسال کنید).
  • دوقطعه عکس به گونه ای که برای پاسپورت مورد تایید باشد.
  • کپی سند هویت صادر شده توسط دولت همراه با عکس.
  • کپی گواهی تولد شما.
  • کپی صفحه گذرنامه خود همراه با ویزای غیر مهاجر (درصورت امکان).
  • کپی صفحه پاسپورت خود همراه با مهر تایید یا امضا، که توسط یک افسر مهاجرت ایالات متحده صادر می شود (در صورت امکان).
  • کپی فرم I-94، ثبت ورود / خروج یا کپی پاسپورت گمرک و مرزهای ایالات متحده (CBP) یا مهر و امضا سند مسافرتی (در صورت لزوم).
نکته:
اگر CBP پس از ورود یا پذیرش به ایالات متحده به شما فرم I-94 الکترونیکی ارائه کرد، ممکن است نیاز باشد نسخه کاغذی فرم I-94 را از وبسایت CBP پرینت بگیرید.

 

  • فرم I-864، تأییدیه تحت حمایت بخش 213A INA یا فرم I-864EZ، تأییدیه تحت حمایت بخش 213A قانون یا فرم I-864W، تصویب امتناع از اموال مهاجرین (در هر مورد).
  • فرم I-693، گزارش پرونده پزشکی و پرونده واکسیناسیون ( ممکن است این فرم را همراه با فرم I-485 یا بعد از آن، مانند نامه ارسال کنید، در صورت درخواست ما آن را شخصا در مصاحبه شما درخواست میکنیم).
  • مدارک پلیس و دادگستری مربوط به تمام اتهامات جنایی، دستگیری و یا محکومیت، بدون در نظر گرفتن شرایط نهایی (در صورت وجود).
  • فرم I-601، درخواست لغو مناقشات غیرقانونی (در صورت امکان).
  • فرم I-212، درخواست مجوز مجدد برای پذیرش در ایالات متحده پس از خروج یا از حذف شدن (در صورت وجود).
  • مستندسازی وضعیت غیرقانونی گذشته یا حال J-1 یا J-2 (در صورت وجود)، از جمله اثبات انطباق یا لغو شرایط اقامت خارجی 2 ساله تحت عنوانINA 212 .
  • اگر در حال حاضر وضعیت A، G، یا E دارید، فرم I-508، درخواست لغو حقوق، امتیازات، استثنائات و مصونیتها شامل حال شما می شود. همچنین اگر ملیت شما فرانسوی باشد، ممکن است فرم I-508F را نیز شامل حال شما نیزشود.
  • فرم l-566 درخواست گزارش کار دفتر بین المللی A یا G و یا مجوز فعالیت مستقل ناتو یا تغییر / تنظیم / از وضعیت A ، G و یا وضعیت ناتو (فقط اگر شما دارای وضعیت A ، G یا ناتو غیرقانونی باشید شامل حال شما می شود).
نکته:
فرم های خاص، از جمله فرم I-485، هزینه ثبت نام دارند. شما باید هزینه ارسال را برای هر فرم ارسال کنید، مگر اینکه معافیت یا واجد شرایط بودن برای پرداخت هزینه شامل حال شما شود.

گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک

 

برای  کسب اطلاعات درباره پرداخت هزینه ثبت نام و هزینه برنامه از USCIS دیدن فرمایید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درخواست گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک در ایالات متحده، به دستورالعمل فرم I-485 مراجعه کنید.

 

توجه:
اگر یک فرم I-485 در حال انتظار تایید دارید و شما بدون یک سند امضایی پیشین، ایالات متحده را ترک کنید، در واقع شما درخواست خود را رها کرده اید!

 

مجوز استخدام و اسناد پیشنهادی پیش از موعد:

بطور کلی هنگامی که در انتظار یک فرم I-485 هستید، می توانید برای شروع کار کردن خود، همراه با درخواست فرم I-765، تقاضای مجوز استخدام را بدهید.
شما همچنین می توانید  همراه با ارائه یک فرم I-131، درخواست سند سفر بدهید و همچنین می توانید پیش از موعد، برای یک سند بازنشستگی درخواست دهید.

آیا سوالاتی مرتبط با گرین کارت آمریکا برای خانواده درجه یک، ذهن شما را به خود مشغول کرده اما هنوز هم نتوانسته اید پاسخ خود را بیابید؟

در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری  در این مورد و یا درباره مهاجرت به کانادا دارید می توانید با وکلا و مشاورین ما تماس حاصل کنید.

ما در طول مشاوره تمامی شرایط شما را بررسی می کنیم و به شما بهترین انتخاب ها را ارائه می دهیم تا شما بتوایند به راحتی تمامی گزینه های ممکن را در نظر بگیرید.

به کمک وکلای ما شانس خود را برای زندگی بهتر در آمریکا از دست ندهید.

شماره تماس ما : ۰۲۱۶۶۷۴۶۴۵۴

1 نظر
  1. alfred bullock می گوید

    Thanks for sharing some tips on how to apply for Form I-485 in the US. For sure theirs a lot of people looking for this kind of topics.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت